Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

Gal jau isbandet? Chanel http://shop.nordstro...;origin=related ir
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 11, 18:31)
kokios panasios paletes, tik kainu skirtumas... golden rose palete kainuoja 16lt,    realiai spalvos grazesnes,labiau i pirmasias Isadora panasios wub.gif

O ar matines jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 11, 23:45)
O ar matines jos? g.gif

kazkodel manau kad ne ax.gif is golden rose dar nemaciau matiniu sesliu, o gal ir klystu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 11 rugsėjo 2008 - 21:51
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 11, 22:45)
O ar matines jos? g.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 11, 22:50)
kazkodel manau kad ne ax.gif  is golden rose dar nemaciau matiniu sesliu, o gal ir klystu  blush2.gif

butent sita palete matine thumbup.gif galvoju nusipirksiu pabandyti,realiai graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 12, 20:17)
butent sita palete matine thumbup.gif  galvoju nusipirksiu pabandyti,realiai graziau atrodo smile.gif

o kur matei pirkti ax.gif ? nuotraukoj tai man spalvos biski per daug raudonos atrodo, bet aisku reiktu paziuret kaip realiai yra smile.gif jei nusipirksi, lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 20:10)
o kur matei pirkti ax.gif  ? nuotraukoj tai man spalvos biski per daug raudonos atrodo, bet aisku reiktu paziuret kaip realiai yra smile.gif  jei nusipirksi, lauksiu atsiliepimu 4u.gif

as maciau pozemineje perejoje kur prie Europos, nusipirksiu speju pirmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 11, 19:26)
Labai gera Isadoros palete thumbup.gif thumbup.gif

Tikrai puiki paletė drinks_cheers.gif
Spalvytės ryškiai tepasi, tokie pasakiški pieniški šokolado atspalviai wub.gif

4u.gif Olivia* už tokį gėrį
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2008 09 15, 11:51)
Tikrai puiki paletė  drinks_cheers.gif
Spalvytės ryškiai tepasi, tokie pasakiški pieniški šokolado atspalviai  wub.gif

4u.gif Olivia* už tokį gėrį

Aciu ir tau uz gerus zodzius! Malonu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 15 rugsėjo 2008 - 18:04
O aš visgi nepatenkinta matiniais isadoros šešėliais schmoll.gif spalvos gražios, bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 09 15, 22:05)
O aš visgi nepatenkinta matiniais isadoros šešėliais  schmoll.gif spalvos gražios, bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats

Tos pačios tamsiausios ir man nesisekė tolygiai paskirstyti g.gif as maniau gal šepetėlį netinkamą naudoju ar tiesiog įgudžių trūksta blush2.gif O su šviesesnėm spalvytėm darau lengvą dieninį smokey eyes thumbup.gif
Atsakyti
Na o as visgi susidraugavau su Dior 5 spalvyciu seseliais 809nr. petal shine,
db kazkaip tikrai graziai pasidazau ir spalvytes prie akiu tinka ir laikosi gerai ir be pagrindo... smile.gif nors db vel seseliu paieskose nes norisi matiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 09 15, 23:05)
O aš visgi nepatenkinta matiniais isadoros šešėliais  schmoll.gif spalvos gražios, bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats

pabandyk is pradziu tept kempinele, o ne sepeteliu, o sepeteliu tik susvelninti, padaryti perejimus. Man tokiu budu labai graziai ir lygiai uzsitepa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 16, 16:44)
Na o as visgi susidraugavau su Dior 5 spalvyciu seseliais 809nr. petal shine,
db kazkaip tikrai graziai pasidazau ir spalvytes prie akiu tinka ir laikosi gerai ir be pagrindo... smile.gif  nors db vel seseliu paieskose nes norisi matiniu smile.gif

pritariu, Ramintele 23 thumbup.gif man sios spalvos vienos graziausiu is visu ! laikosi taip pat nepriekaistingai, nors esu girdejus ir SM ir is draugiu, kad jom Dior nesilaiko... nzn kodel, man tai tikrai visa diena laikosi. be pagrindo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 16 rugsėjo 2008 - 17:19