Gal jau isbandet? Chanel http://shop.nordstro...;origin=related ir
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 11, 18:31)
kokios panasios paletes, tik kainu skirtumas... golden rose palete kainuoja 16lt, realiai spalvos grazesnes,labiau i pirmasias Isadora panasios
O ar matines jos?
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 11, 23:45)
O ar matines jos?
kazkodel manau kad ne is golden rose dar nemaciau matiniu sesliu, o gal ir klystu
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 11, 22:45)
O ar matines jos?
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 11, 22:50)
kazkodel manau kad ne is golden rose dar nemaciau matiniu sesliu, o gal ir klystu
butent sita palete matine galvoju nusipirksiu pabandyti,realiai graziau atrodo
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 12, 20:17)
butent sita palete matine galvoju nusipirksiu pabandyti,realiai graziau atrodo
o kur matei pirkti ? nuotraukoj tai man spalvos biski per daug raudonos atrodo, bet aisku reiktu paziuret kaip realiai yra jei nusipirksi, lauksiu atsiliepimu
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 20:10)
o kur matei pirkti ? nuotraukoj tai man spalvos biski per daug raudonos atrodo, bet aisku reiktu paziuret kaip realiai yra jei nusipirksi, lauksiu atsiliepimu
as maciau pozemineje perejoje kur prie Europos, nusipirksiu speju pirmadieni
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 11, 19:26)
Labai gera Isadoros palete
Tikrai puiki paletė
Spalvytės ryškiai tepasi, tokie pasakiški pieniški šokolado atspalviai
Olivia* už tokį gėrį
QUOTE(inguted @ 2008 09 15, 11:51)
Tikrai puiki paletė
Olivia* už tokį gėrį
Olivia* už tokį gėrį
Aciu ir tau uz gerus zodzius! Malonu
O aš visgi nepatenkinta matiniais isadoros šešėliais spalvos gražios, bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats
QUOTE(Tutti @ 2008 09 15, 22:05)
O aš visgi nepatenkinta matiniais isadoros šešėliais spalvos gražios, bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats
Tos pačios tamsiausios ir man nesisekė tolygiai paskirstyti as maniau gal šepetėlį netinkamą naudoju ar tiesiog įgudžių trūksta O su šviesesnėm spalvytėm darau lengvą dieninį smokey eyes
Na o as visgi susidraugavau su Dior 5 spalvyciu seseliais 809nr. petal shine,
db kazkaip tikrai graziai pasidazau ir spalvytes prie akiu tinka ir laikosi gerai ir be pagrindo... nors db vel seseliu paieskose nes norisi matiniu
db kazkaip tikrai graziai pasidazau ir spalvytes prie akiu tinka ir laikosi gerai ir be pagrindo... nors db vel seseliu paieskose nes norisi matiniu
QUOTE(Tutti @ 2008 09 15, 23:05)
pabandyk is pradziu tept kempinele, o ne sepeteliu, o sepeteliu tik susvelninti, padaryti perejimus. Man tokiu budu labai graziai ir lygiai uzsitepa
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 16, 16:44)
Na o as visgi susidraugavau su Dior 5 spalvyciu seseliais 809nr. petal shine,
pritariu, Ramintele 23 man sios spalvos vienos graziausiu is visu ! laikosi taip pat nepriekaistingai, nors esu girdejus ir SM ir is draugiu, kad jom Dior nesilaiko... nzn kodel, man tai tikrai visa diena laikosi. be pagrindo