Sveikos. Parekomenduokit prasau neblizgiu rudos spalvos seseliu palete, kad atrodytu labai labai naturaliai..
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 08:30)
Sveikos. Parekomenduokit prasau neblizgiu rudos spalvos seseliu palete, kad atrodytu labai labai naturaliai..
is komentaru susidare man toks ispudis, kad Isadoros ta naujoji palete yra matine o realiai kaip yra, tai nezinau, nesu macius
QUOTE(Palomina @ 2008 09 09, 10:06)
is komentaru susidare man toks ispudis, kad Isadoros ta naujoji palete yra matine o realiai kaip yra, tai nezinau, nesu macius
galvoju apie ta palete, galvoju siaip realiai reiktu pamatyt..
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 11:18)
tikrai matine- ciupinejau sarmoj- ir dar man toks vaizdas kad vos ne kaip kreminiai tie seseliai- tokie minksti pasirode pirstu pamozojus manau tikras geris bet as apseisiu, vis save taip itikineju
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 09, 10:39)
tikrai matine- ciupinejau sarmoj- ir dar man toks vaizdas kad vos ne kaip kreminiai tie seseliai- tokie minksti pasirode pirstu pamozojus manau tikras geris bet as apseisiu, vis save taip itikineju
As ieskau panasiu tik pigesnio varianto, bet nerasta
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 09, 11:19)
As ieskau panasiu tik pigesnio varianto, bet nerasta
o kokia kainyte?
jau radau, pasirodo tereikejo tema paskaityt, labai atsiprasau.
Man labiausiai patinka MAKE UP FACTORY šešėliai. Ilgai laikosi, ir dar kas man labai patinka, kad nei labai matiniai nei labai blizgūs. Turiu galvoje tokius
http://www.makeupfac...x.php?id=49&L=1
http://www.makeupfac...x.php?id=49&L=1
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 18:38)
Man kol kas geriausi dior 5spalvu seseliai cia tie kur nauji, pirkau kristej berods uz 179LT pasaka tikrai
koki nr sesliuku turite?
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 10:18)
Matiniai tie šešėliai jau seniai tokių ieškojau, neseniai nusipirkau. Spalvos labai natūralios, tik dvi spalvos ryškesnės. Nu man labai patinka tik ryškias spalvas sunkoka pasiskirstyti, nusipirksiu kt šepetėlį, gal geriau gausis
kokios panasios paletes, tik kainu skirtumas... golden rose palete kainuoja 16lt, realiai spalvos grazesnes,labiau i pirmasias Isadora panasios
Labai gera Isadoros palete