Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

Sveikos. Parekomenduokit prasau neblizgiu rudos spalvos seseliu palete, kad atrodytu labai labai naturaliai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 08:30)
Sveikos. Parekomenduokit prasau neblizgiu rudos spalvos seseliu palete, kad atrodytu labai labai naturaliai..  bigsmile.gif

is komentaru susidare man toks ispudis, kad Isadoros ta naujoji palete yra matine g.gif o realiai kaip yra, tai nezinau, nesu macius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 09, 10:06)
is komentaru susidare man toks ispudis, kad Isadoros ta naujoji palete yra matine  g.gif  o realiai kaip yra, tai nezinau, nesu macius  blush2.gif

galvoju apie ta palete, galvoju biggrin.gif siaip realiai reiktu pamatyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 11:18)
galvoju apie ta palete, galvoju  biggrin.gif siaip realiai reiktu pamatyt.. g.gif

tikrai matine- ciupinejau sarmoj- ir dar man toks vaizdas kad vos ne kaip kreminiai tie seseliai- tokie minksti pasirode pirstu pamozojus g.gif manau tikras geris ax.gif bet as apseisiu, vis save taip itikineju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 09, 10:39)
tikrai matine- ciupinejau sarmoj- ir dar man toks vaizdas kad vos ne kaip kreminiai tie seseliai- tokie minksti pasirode pirstu pamozojus g.gif  manau tikras geris ax.gif  bet as apseisiu, vis save taip itikineju bigsmile.gif

As ieskau panasiu tik pigesnio varianto, bet nerasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 09, 11:19)
As ieskau panasiu tik pigesnio varianto, bet nerasta schmoll.gif

o kokia kainyte? 4u.gif

jau radau, pasirodo tereikejo tema paskaityt, labai atsiprasau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 09 rugsėjo 2008 - 10:47
Man labiausiai patinka MAKE UP FACTORY šešėliai. Ilgai laikosi, ir dar kas man labai patinka, kad nei labai matiniai nei labai blizgūs. Turiu galvoje tokius

http://www.makeupfac...x.php?id=49&L=1
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 18:38)
Man kol kas geriausi dior 5spalvu seseliai cia tie kur nauji, pirkau kristej berods uz 179LT  wub.gif  pasaka tikrai  thumbup.gif

koki nr sesliuku turite?
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 10:18)
galvoju apie ta palete, galvoju  biggrin.gif siaip realiai reiktu pamatyt.. g.gif

Matiniai tie šešėliai smile.gif jau seniai tokių ieškojau, neseniai nusipirkau. Spalvos labai natūralios, tik dvi spalvos ryškesnės. Nu man labai patinka smile.gif tik ryškias spalvas sunkoka pasiskirstyti, nusipirksiu kt šepetėlį, gal geriau gausis
Atsakyti
user posted image

kokios panasios paletes, tik kainu skirtumas... golden rose palete kainuoja 16lt, realiai spalvos grazesnes,labiau i pirmasias Isadora panasios wub.gif
Atsakyti
Labai gera Isadoros palete thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As uz artdeco ir uz deborah ;D thumbup.gif
Atsakyti