nauji geriausiu seseliu namai
sena tema CIA
mano klausimas:
Mergaites, kas kokius pigmentus isbandet? ieskau siuo metu
visai man grazus MAC, bet kai realiai nematai spalvu, tai...
pasidalinkite patirtim
Panos, gal kuri turite tokius Dioro seselius?
labai jau patrauklios spalvos dieniniam makiazui... idomu ar gerai laikosi, ar nors kiek blizga..
labai jau patrauklios spalvos dieniniam makiazui... idomu ar gerai laikosi, ar nors kiek blizga..
kiek pamenu, Oliuke sake, kad turi situos seselius
As jau kokius 6 metus perku tik ARTDECO seselius. Didelis spalvu pasirinkimas ir siap man jie patinka.
o aš už Make up store
bandžiau įvairių ,artdeco ir bikor ir chanel ir profesionalių SLA,bet pagaliau radau maksimalią kokybę,su daug pigmento,geru išsilaikymu ir daugyyybe spalvų
bandžiau įvairių ,artdeco ir bikor ir chanel ir profesionalių SLA,bet pagaliau radau maksimalią kokybę,su daug pigmento,geru išsilaikymu ir daugyyybe spalvų
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 21, 14:00)
Po keliu dienu gausiu 609 ir 440 paletes, pabandysiu ir parasysiu savo atsiliepimus, bet esu tikra, kad man labai patiks
Vakar nusipirkau pabandymui SLA Prancuzu firmos seselius pirma karta girdziu tokia firma, gal kuri mate ar zino, ka galit pasakyti apie sios firmos produkcija o apie seselius siandien bandysiu, tai ir parasysiu nuomone jais prekiauja kirpykla "jos kaprizai" Kaune
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 21, 15:00)
Jei cia apie 705,tai jie beveik matiniai,bet yra toks blizgejimas subtilus laikosi be pagringo labai ilgai
QUOTE(Glamor @ 2008 07 21, 15:44)
kiek pamenu, Oliuke sake, kad turi situos seselius
Aš juos parduodu išparduotuvėje,nes jau nėra kur dėt tų šešėlių
O gal kas nors jau isbande tokius?