mamalopes, 11 Geg 2009 - 14:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
mamalopes, 11 Geg 2009 - 14:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Na jai kas nusprestu vaziuot tai vaziuokit tik pas ta kuri isvazevusi is panevezio ir atrodo gyvena Siauliuose.
Čia ta, kuri kažkada kartu su Jolanta dirbo?
xx+xx, 14 Geg 2009 - 08:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
xx+xx, 14 Geg 2009 - 08:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
o kaip suprasti KARTU DIRBO?
kai dar tevelis buvo gyvas, jos gyveno ir dirbo privaciame name kartu, lyg ir Kanevicienes gt, dabar gyvena kiekviena atskirai.
Tai niekas siuo metu nera buve pas Ginta, man idomu kokia kaina apsilankymo, ar labai pabrangus.
Blizge, 14 Geg 2009 - 08:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Blizge, 14 Geg 2009 - 08:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kai dar tevelis buvo gyvas, jos gyveno ir dirbo privaciame name kartu, lyg ir Kanevicienes gt, dabar gyvena kiekviena atskirai.
Tai niekas siuo metu nera buve pas Ginta, man idomu kokia kaina apsilankymo, ar labai pabrangus.
Taip taip ir as galiupatvirtint Kanevicienes gve.O paskui jos pradejo priimeineti atskirai.Kiek prisimenu tai Jolanta priimineja Ateities gatveja,o kita tai nezinai nors noreciau zinoti viena jai kas zinot kur tiksliai ji piimineja tai parasytumet man i AZ buciau labai dekinga.
Roxetė, 15 Geg 2009 - 12:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Roxetė, 15 Geg 2009 - 12:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Neinu, nejau ir neisiu pas burejas. O jei pinigu neturesiu kur deti, tai geriau vaiku namams aukosiu

Tai tada nelabai suprantu ko cia lankais? Jezau kaip tokiu zmoniu neapkenciu, kurie kazko netoleruoja ir eina klykauja ten kur isvis turetu nesilankyti...

Roxetė, 15 Geg 2009 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Roxetė, 15 Geg 2009 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Neinu, nejau ir neisiu pas burejas. O jei pinigu neturesiu kur deti, tai geriau vaiku namams aukosiu

Ar tai toks Jūsų supratimas, kad neturint kur pinigų dėti einama pas būrėjas?