QUOTE(agnetida @ 2013 03 13, 18:54)
baigiu isproteti ir as...ir visus jau is proto baigiu isvest...man ir ji apie vyro mirti pasake...nebgaliu ramiai gyventi...na, pasakykit, kad tai netiesa...kad ir burejos gali apsirikt nes man jau rokiskio psichiatrine gresia, ...
Netyčia ne ant tos temos paspaudžiau, bet pamačiau šį postą ir negaliu nutylėt. Mažiausiai jūs sukit galvą dėl būrėjos paistalų.. Man asmeniškai kiek teko susidurt su būrėjom, visos iki vienos nusišnekėjo, anksčiau nueidavau kartą į pusmetį, na o dabar mano nuostata tokia, geriau jau tuos pinigus, kuriuos sumokėčiau būrėjai, išleisiu savo reikmėms ar vaikui kažką nupirksiu. Papasakosiu atvejį iš savo sesers gyvenimo, sumastė ji pas būrėją apsilankyt, o ta būrėja jai pripasakojo, atseit jos vyras žus avarijoj, saugotis kelionėse bla bla bla... mano sesuo tada ėjo iš proto, negalėjo sau ramybės rasti, ir ką- šiandien ji tebegyvena su vyru, jisai gyvas sveikas, o nuo to laiko praėjo jau 24 metai, lengva atsiminti, nes tada ji buvo ką tik pagimdžiusi, o šiandien jos sūnui 24. Jūsų vietoj tikrai rimtai nepriimčiau būrėjos žodžių.