Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(agnetida @ 2013 03 13, 18:54)
baigiu isproteti ir as...ir visus jau is proto baigiu isvest...man ir ji apie vyro mirti pasake...nebgaliu ramiai gyventi...na, pasakykit, kad tai netiesa...kad ir burejos gali apsirikt nes man jau rokiskio psichiatrine gresia, ...

Netyčia ne ant tos temos paspaudžiau, bet pamačiau šį postą ir negaliu nutylėt. Mažiausiai jūs sukit galvą dėl būrėjos paistalų.. Man asmeniškai kiek teko susidurt su būrėjom, visos iki vienos nusišnekėjo, anksčiau nueidavau kartą į pusmetį, na o dabar mano nuostata tokia, geriau jau tuos pinigus, kuriuos sumokėčiau būrėjai, išleisiu savo reikmėms ar vaikui kažką nupirksiu. Papasakosiu atvejį iš savo sesers gyvenimo, sumastė ji pas būrėją apsilankyt, o ta stupid.gif būrėja jai pripasakojo, atseit jos vyras žus avarijoj, saugotis kelionėse bla bla bla... mano sesuo tada ėjo iš proto, negalėjo sau ramybės rasti, ir ką- šiandien ji tebegyvena su vyru, jisai gyvas sveikas, o nuo to laiko praėjo jau 24 metai, lengva atsiminti, nes tada ji buvo ką tik pagimdžiusi, o šiandien jos sūnui 24. Jūsų vietoj tikrai rimtai nepriimčiau būrėjos žodžių.
Atsakyti
aciu mamkos uz padrasinancius zodzius, jog nereikia viskuo aklai tiketi ka burejos pasako....vyrui sakiau dideli baliu iskelsiu, jei vasara praeis ramiai ir daugiau niekada niekada nebeisiu niekur burtis,bu sujauke gyvenima nerealiai;)
Atsakyti
Buvau apsilankiusi pas Dalia esancia turguje,nu graziai nupasakojo ateiti,aisku keliata niansu pasake apie ligas blink.gif ,pavojus,dave patarimu.Pasirode thumbup.gif
Gyvensim ir zesim ar isipildys ateitis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inluke @ 2013 04 23, 22:52)
Buvau apsilankiusi pas Dalia esancia turguje,nu graziai nupasakojo ateiti,aisku keliata niansu pasake apie ligas blink.gif ,pavojus,dave patarimu.Pasirode thumbup.gif
Gyvensim ir zesim ar isipildys ateitis biggrin.gif

Ar Jūs ne pirmą kartą? Labai abejoju, ar kas nors išsipildys irnesakyk.gif Gali ir palikti gražiom kalbom. Gal kiek bus panašumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2013 04 24, 08:28)
Ar Jūs ne pirmą kartą? Labai abejoju, ar kas nors išsipildys irnesakyk.gif Gali ir palikti gražiom kalbom. Gal kiek bus panašumo g.gif

Pas Dalia pirma kart ejau,atsiliepimai neblogi apie ja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnetida @ 2013 04 15, 20:00)
aciu mamkos uz padrasinancius zodzius, jog nereikia viskuo aklai tiketi ka burejos pasako....vyrui sakiau dideli baliu iskelsiu, jei vasara praeis ramiai ir daugiau niekada niekada nebeisiu niekur burtis,bu sujauke gyvenima nerealiai;)

Labai linkiu, kad taip ir butu.

O man kiek pranasavo pries metus laiko, tai praktiskai viskas issipilde. Ne viskas tiksliai... pvz. sake, kad vyrui reikia susirupinti savo sveikata, nes onkolognes ligos gali uzklupti, tai vis pergyvenau,kaip ji pas gydytoja nutemti, nepavyko, bet pati pradejau prastai jaustis... diagnoze as gavau pranasauta verysad.gif .
Dabar vel pas ta pacia buvau bureja, kitais klausimais, vel pildosi, keista, kad vos po poros dienu atsitiko, tai ko visiskai nesitikejau.
Dziaugiuosi, kad perspeja ir pataria.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 05 02, 16:20)
O man kiek pranasavo pries metus laiko, tai praktiskai viskas issipilde. Ne viskas tiksliai... pvz. sake, kad vyrui reikia susirupinti savo sveikata, nes onkolognes ligos gali uzklupti, tai vis pergyvenau,kaip ji pas gydytoja nutemti, nepavyko, bet pati pradejau prastai jaustis... diagnoze as gavau pranasauta  verysad.gif  .
Dabar vel pas ta pacia buvau bureja, kitais klausimais, vel pildosi, keista, kad vos po poros dienu atsitiko, tai ko visiskai nesitikejau.
Dziaugiuosi, kad perspeja ir pataria.

Atsiprašau, pas kurią būrėją čia taip buvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2013 05 03, 19:36)
Atsiprašau, pas kurią būrėją čia taip buvot g.gif

buvau pas siauliete, kuri ketvirtadieniais grozio salone "nefertite" (lygtais) priima.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu Jusu paklausti... Gal zinote kuri aiskiareges Irenos tel.nr ir kur ji buna ir ar dar galima ja surasti. Kiek zinau, ji issikrauste is Panevezio nusipirkusi kazkoki dvareli g.gif tokia apkuni neauksta moterele su akinukais... Labai labai seniai ji priiminedavo prie Senuku kazkur nuosavame name, paskui lyg Parko ar Vilties g-je, o va galiausiai paskutini karta girdejau, kad ji issikrauste is Panevezio verysad.gif ji nusakydavo praeiti ateiti tik is zmogaus auros tiesiog ziuredama i zmogu... labai reiketu jos kontaktu, jai kuri turite, prasau i az, jai cia kas nenorite rasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2013 05 26, 13:44)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu Jusu paklausti... Gal zinote kuri aiskiareges Irenos tel.nr ir kur ji buna ir ar dar galima ja surasti. Kiek zinau, ji issikrauste is Panevezio nusipirkusi kazkoki dvareli  g.gif  tokia apkuni neauksta moterele su akinukais... Labai labai seniai ji priiminedavo prie Senuku kazkur nuosavame name, paskui lyg Parko ar Vilties g-je, o va galiausiai paskutini karta girdejau, kad ji issikrauste is Panevezio  verysad.gif ji nusakydavo praeiti ateiti tik is zmogaus auros tiesiog ziuredama i zmogu...  labai reiketu jos kontaktu, jai kuri turite, prasau i az, jai cia kas nenorite rasyti  mirksiukas.gif

Ji gyvena Alksniupiuose, Radviliškio r. Bet nuoširdžiai nerekomenduoju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2013 05 26, 14:47)
nuoširdžiai nerekomenduoju. rolleyes.gif

Aš taip netvirtinčiau. Esu buvusi, nebent šiuo metu "pagedo"
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2013 05 26, 18:58)
Aš taip netvirtinčiau. Esu buvusi, nebent šiuo metu "pagedo"

Buvau prieš 3 m. Nusišnekėjo visiškai. rolleyes.gif
Atsakyti