Sveikos, gal kuri zinote, Jolantos is Ateities g. Panevezyje, mob. numeri?
Buciau dekinga labai uz pagalba.
QUOTE(Atarija @ 2012 11 04, 21:03)
Sveikos, gal kuri zinote, Jolantos is Ateities g. Panevezyje, mob. numeri?
gal šitie mob. tel. 86 02 47757, namų tel. nr.: 8 45 447244.
QUOTE(Geltona * @ 2012 11 04, 22:30)
gal šitie mob. tel. 86 02 47757, namų tel. nr.: 8 45 447244.
ACIU ACIU ACIU
Jie kalbat apie ilgais ilgais plaukais senyvo amziaus moteri basanaviciaus g. 1 - tai ne nieko gero... bet mano mama buvo su mano nuotrauka nuejus pas bureja basanaviciaus g. tai ta tiek pasake..ir vaika ir skirybas pribure..tad labai noreciau gauti jos nr ar bent adresa
QUOTE(NeLyA @ 2012 12 10, 18:13)
Jie kalbat apie ilgais ilgais plaukais senyvo amziaus moteri basanaviciaus g. 1 - tai ne nieko gero... bet mano mama buvo su mano nuotrauka nuejus pas bureja basanaviciaus g. tai ta tiek pasake..ir vaika ir skirybas pribure..tad labai noreciau gauti jos nr ar bent adresa
QUOTE(Medlieva @ 2012 05 19, 09:46)
QUOTE(laukine3 @ 2012 04 13, 10:15)
Buvau pas bureja Marija Panevezyje (ji kiek zinau is Siauliu atvaziuoja). Atrodo pataike kazkiek i ateiti, nes zinau kokie dalykai vyks, bet kad pasake kad mano vyras zus ar mirs kazkaip tragiskai , labai sunerimau, jam atseit su karma kazkas vyksta. Gal kas buvote pas ja, kiek pildesi, ir ar tikrai bureja gali matyti mirti, gal galima kazkaip to isvengti? Labai neramu paliko ant sirdeles
baigiu isproteti ir as...ir visus jau is proto baigiu isvest...man ir ji apie vyro mirti pasake...nebgaliu ramiai gyventi...na, pasakykit, kad tai netiesa...kad ir burejos gali apsirikt nes man jau rokiskio psichiatrine gresia, ...
QUOTE(agnetida @ 2013 03 13, 18:54)
baigiu isproteti ir as...ir visus jau is proto baigiu isvest...man ir ji apie vyro mirti pasake...nebgaliu ramiai gyventi...na, pasakykit, kad tai netiesa...kad ir burejos gali apsirikt nes man jau rokiskio psichiatrine gresia, ...
Tai jos ir reikėjo paklausti ar galima to išvengti ir kaip.
QUOTE(asta sal @ 2013 03 14, 09:10)
O kaip ten ta burėja kur turi savo patalpas netoli senvagės, atrodo Kranto gatvėje berods. Gal žinote kokių atsiliepimų?
Nu pas ta tai geriau net neik
Sveikutes.o gal kas pasakytu kiek Irena Basanaviciaus gatveje ima siuo metu?
QUOTE(alinux28 @ 2013 04 08, 18:33)
Sveikutes.o gal kas pasakytu kiek Irena Basanaviciaus gatveje ima siuo metu?
Truputį anksčiau ėmė 40 Lt.
QUOTE(agnetida @ 2013 03 13, 19:54)
Gyvenime būna visko....ir neteisingų interpretacijų, deja. Gal nereikėtų taip savęs žaloti mintimis apie mirtį, nes dažnas atvejis, jog mintys materializuojasi. Pati gali ją ir prišaukti, nes nuolat apie tai galvoji, o galvodama duodi pagrinda įvykti veiksmams, nes "ten" mano, kad tau taip reikia. Nemoralizuoju, tikrai ne, bet pabandyk į viską pažiūrėti kitaip ir džiaugtis tuo ką turi čia ir dabar.
Pas būrėja Basanavičiaus g. lankiausi ir visada įvykiai buvo artimi jos pasakytiems žodžiams, bet niekada nepamiršiu, kaip delikačiai apie mano mamos mirtį pranešė būrėja iš Pelkių g.. Gaila tik per vėlai tai supratau.