Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

Butinai pranesiu..As ir pas ta pacia buvau,.del praeities pasake du dalykus ir tai tiesa buvo ...daugiau nieko nesake,todel galvoju ,kad gal nelabai ir ateitis pildysis,bet mama sako jok esi jauna todel praeiti, ir nera labai apie ka kalbeti..Gal ir taip:) si ketvirtadieni nebus jos,kita bus...mama skambino norejo eit...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 06 20, 16:55)
As buvau pas sita Nr. +37067591797, ji siauliete, panevezyje buna ketvirtadieniais.

QUOTE(dvynukes22 @ 2012 06 20, 19:53)
Butinai pranesiu..As ir pas ta pacia buvau,.del praeities pasake du dalykus ir tai tiesa buvo ...daugiau nieko nesake,todel galvoju ,kad gal nelabai ir ateitis pildysis,bet mama sako jok esi jauna todel praeiti, ir nera labai apie ka kalbeti..Gal ir taip:) si ketvirtadieni nebus jos,kita bus...mama skambino norejo eit...smile.gif

Ačiū 4u.gif O kuriame rajone ji būna ir kiek kainuoja blush2.gif g.gif ? Ar reikia pas ją užsirašyti iš anksto? Kuo vardu gal žinote ax.gif ? Dar vienas klausimėlis- kaip ji dirba- su kortoms meta ar iš delno, foto ir pan.? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 21 birželio 2012 - 09:19
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 21, 10:18)
Ačiū  4u.gif  O kuriame rajone ji būna ir kiek kainuoja  blush2.gif  g.gif ? Ar reikia pas ją užsirašyti iš anksto? Kuo vardu gal žinote  ax.gif ? Dar vienas klausimėlis- kaip ji dirba- su kortoms meta ar iš delno, foto ir pan.? blush2.gif

Ji priimineja kosmonautu g. Nefertite grozio salone, turi maza kambareli ten tokiems priemimams. Uzsiregistruoti reikia. dirba ketvirtadieniais. buria kortomis. as mokejau 35lt
Atsakyti
Buria ji su kortomis,nieko neklausineja,tik kai baigia paklausia,ar viska supratai ,o jei ne klausk ...Na bent man taip buvo:)
Mama ejo pas zana (Dembavoje) ,tingejo laukti kito ketvitadienio:D tai pasake tai ka sake,kai buvo gal pries 30 metu:)
Bet sake labai trumpai buvo,nieko issamiau nepasakojo...pabuvo gal 10 min...mokejo 30lt:)
Atsakyti
QUOTE(saviulka @ 2012 06 03, 16:31)
turguje dar dirba bureja Dalia, daugeliui ji patiko ir grizo dar ne karta. Tel 867423815

buvau pas ja kai tik atsidare,niekas visai neissipylde.tik vieninteli dalyka pataike,kuris ivyko kaip ji sake.daugiau visai nieko.o draugei visai nieko nepataike.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 06 21, 12:40)
Ji priimineja kosmonautu g. Nefertite grozio salone, turi maza kambareli ten tokiems priemimams. Uzsiregistruoti reikia. dirba ketvirtadieniais. buria kortomis. as mokejau 35lt
sveika,o kaip ta kambariuka surasti,ar kas nors parasyta ant jo?neprades tos kirpejos klausklausineti ko ieskau,ir koks jos vardas?
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2012 07 11, 15:16)
sveika,o kaip ta kambariuka surasti,ar kas nors parasyta ant jo?neprades tos kirpejos klausklausineti ko ieskau,ir koks jos vardas?

Ten manau zino pas ka ateini. kai as buvau, tai is kart mergina klause ar pas bureja smile.gif

Jeigu jau prireks klausti ir nenoresi reklamuotis, sakyk, kad "as pas moteri is Siauliu" ar panasiai wink.gif
Atsakyti
Ar ką nors esate girdėjusi apie Lukreciją Dūdienę ir jos sugebėjimus užkoduoti nuo alkoholizmo?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2012 07 13, 21:00)
Ar ką nors esate girdėjusi apie Lukreciją Dūdienę ir jos sugebėjimus užkoduoti nuo alkoholizmo?

Oj, nu pas ja tikrai neiciau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2012 07 13, 22:00)

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas žinote būrėjos iš Dambavos tel. Nr. Nežinau jos nei vardo nei pavardės. Buvo tokia, tik tel. Nr. pasikeitęs matyt. O kažin ta iš Šiaulių dar atvažiuoja į "Nefertitę" Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2012 10 29, 11:21)
Laba diena,
Gal kas žinote būrėjos iš Dambavos tel. Nr. Nežinau jos nei vardo nei pavardės. Buvo tokia, tik tel. Nr. pasikeitęs matyt. O kažin ta iš Šiaulių dar atvažiuoja į "Nefertitę" Ačiū 4u.gif

Ačiū 4u.gif Jau gavau informacijos apie būrėją iš Dambavos
Atsakyti