QUOTE(dvynukes22 @ 2012 06 19, 15:18)
Man irgi sake,kad mirs moteris sviesi, is mamos puses ,ir net pasake ,kad nuo onkologines ligos.Pasakiau mamai,tai sake ,kad tetai mano,mamos sesei ant slaunies ,kazkoks gumbas atsirado..Net siurpas nuejo per nugara ,bet as netikiu ,net negalvoju apie tai...Jus taip (xingx) ,negalvokite.Linkiu,kad viskas gerai butu..
QUOTE(xingx @ 2012 06 19, 20:57)
Aciu merginos, bet yra dalyku kurie neisvengiami. Aisku stengiuosi galvoti tik apie geriausia
.
Va apie vaikus kai man kalbejo irgi visiska tiesa sake, man net uzsiminti nereikejo kiek ju turiu, kokios lyties ir,kokia padetis su jomis yra. Kitas dalykas, jau trecia bureja sake, kad man lemta tureti tik du vaikus. tai mintyse toks juokas paeme, galvoju, kad gal nebesisaugoti... juk nelemta, bet bureja labai greit pagavo mano minti ir pasake, kad jeigu ir pastosiu, negalesiu pagimdyti, kad ivyks persileidimas ar kazkas panasaus.
Taigi gyvenimas parodys
Lauksim dziugiu naujienu apie laimejima is dvinukes22
Parašykit kontaktus pas ką einat, kuri tiksliau nusako (na bent 90%)
? Visai norėčiau nueiti, nes seniai labai buvau, o ir daug kas neišsipildė, daug ką pamiršau ką sakė
, o dabar bribrendo reikalas
. Paskutinis vizitas prieš kokius 9 metus buvo ir tai pas kažkurią iš Parko g. ar Ateities g. priklausančiai, na kur ne iš kortų, o labiau iš auros nusakanti. Didelio įspūdžio nepaliko