Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(xingx @ 2012 06 17, 14:39)
Mano drauge buvo, tai sake, kad tiesa kalbejo, bet nieko konkretaus, galiausiai pradejo apie kosmosa kalbeti  doh.gif

Na ačiū už info tada, reikės perspėti mamą ir žiūrėsim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas ta bureja nefertites grozio salone,ketvitadieni..tai nezinau ,palikau jei 40lt..liepe kelti kortas su kaire jei nesusituokus,jei susituokus su desine .Keliau su kaire ,nes nesusituokus,bet turiu drauga ir dvynukes mergaites ,bet nepasake ,kad turiu vaiku...man tik 20 metu,pasake is praeities tik tiek ,kad myre du artimi zmones,o daugiau nieko..pasake,kad loteroje islosiu:D ,bet keistai kaizkaip kas buvot ar tiesa jum sake??tai nezinau tiketi ar ne?
Atsakyti
o pries kiek laiko reikia pas ja uzsiregistruoti ax.gif ( nefertitej)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 18 birželio 2012 - 08:41
QUOTE(dvynukes22 @ 2012 06 17, 16:40)
Buvau pas ta bureja nefertites grozio salone,ketvitadieni..tai nezinau ,palikau jei 40lt..liepe kelti kortas su kaire jei nesusituokus,jei susituokus su desine .Keliau su kaire ,nes nesusituokus,bet turiu drauga ir dvynukes mergaites ,bet nepasake ,kad turiu vaiku...man tik 20 metu,pasake is praeities tik tiek ,kad myre du artimi zmones,o daugiau nieko..pasake,kad loteroje islosiu:D ,bet keistai kaizkaip kas buvot ar tiesa jum sake??tai nezinau tiketi ar ne?

Na man nuo pat pirmu kortu atvertimu tiesa sake,kas liete praeiti ir dabar, tai toks jausmas apeme,kad ji mane labai gerai pazysta, sake, tokius dalykus apie kuriuos niekas nezino, tik as viena.

o del ateities, tai matysim.

QUOTE(Silvaja @ 2012 06 18, 09:41)
o pries kiek laiko reikia pas ja uzsiregistruoti ax.gif  ( nefertitej)

ji priima ketvirtadieniais. kai skambinau buvo treciadienis, tai kitai dienai nebebuvo vietos, tai po savaites uzrase smile.gif
Atsakyti
As tai jei paskambinau pirmadieni ,tai ir uzrase iskart ketvirtadieniui ,siaip ji ima 30lt,bet as tokia laiminga kazkokia isejau tai 40lt daviau,nezinau gal reikia palaukti dar,kol daugiau laiko praeis,na sake .kad 2 savaiciu laikotarpi laimesiu ir tada ,i kelione isvaziuosi...jei taip atsitiks iskarto ,informuosiu jus...Tada bus matyti tiesa tai,ar ne:)
Papildyta:
Bet siaip ji manes nieko neklausinejo ,tik mete kortas ir pasakoja viska,poto pati issitraukiau 9 kortas .Bet buvo viskas gerai sviesios kortos , ne tamsios...Kazkaip keista ,kad bus geras gyvenimas,negaliu patyket ,niekada taip nebuvo:D
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 06 18, 12:38)
Na man nuo pat pirmu kortu atvertimu tiesa sake,kas liete praeiti ir dabar, tai toks jausmas apeme,kad ji mane labai gerai pazysta, sake, tokius dalykus apie kuriuos niekas nezino, tik as viena.

o del ateities, tai matysim.
ji priima ketvirtadieniais. kai skambinau buvo treciadienis, tai kitai dienai nebebuvo vietos, tai po savaites uzrase smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukes22 @ 2012 06 18, 14:21)
As tai jei paskambinau pirmadieni ,tai ir uzrase iskart ketvirtadieniui ,siaip ji ima 30lt,bet as tokia laiminga kazkokia isejau tai 40lt daviau,nezinau gal reikia palaukti dar,kol daugiau laiko praeis,na sake .kad 2 savaiciu laikotarpi laimesiu ir tada ,i kelione isvaziuosi...jei taip atsitiks iskarto ,informuosiu jus...Tada bus matyti tiesa tai,ar ne:)
Papildyta:
Bet siaip ji manes nieko neklausinejo ,tik mete kortas ir pasakoja viska,poto pati issitraukiau 9 kortas .Bet buvo viskas gerai sviesios kortos , ne tamsios...Kazkaip keista ,kad bus geras gyvenimas,negaliu patyket ,niekada taip nebuvo:D

labai smagu skaityti tokias istorijas. labai linkiu,kad taip ir issipildytu smile.gif

Na, o as nelaimes lauksiu... sake per 17men. turi mirti man labai artimas zmogus,taigi jau dabar tam nusiteikineju, nes nujauciu kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 06 18, 23:43)
labai smagu skaityti tokias istorijas. labai linkiu,kad taip ir issipildytu smile.gif

Na, o as nelaimes lauksiu... sake per 17men. turi mirti man labai artimas zmogus,taigi jau dabar tam nusiteikineju, nes nujauciu kas  verysad.gif

Bet nereikia vis tik apie tai galvoti, gal neišsipildys, gal suklydo šiuo klausimu, o mintimis tikrai gali prišaukti nelaimę g.gif blush2.gif Na nebent ir taip aišku- pvz. kažkas beviltiškai serga verysad.gif
Atsakyti
Man irgi sake,kad mirs moteris sviesi, is mamos puses ,ir net pasake ,kad nuo onkologines ligos.Pasakiau mamai,tai sake ,kad tetai mano,mamos sesei ant slaunies ,kazkoks gumbas atsirado..Net siurpas nuejo per nugara ,bet as netikiu ,net negalvoju apie tai...Jus taip (xingx) ,negalvokite.Linkiu,kad viskas gerai butu..
Atsakyti
Aciu merginos, bet yra dalyku kurie neisvengiami. Aisku stengiuosi galvoti tik apie geriausia smile.gif.

Va apie vaikus kai man kalbejo irgi visiska tiesa sake, man net uzsiminti nereikejo kiek ju turiu, kokios lyties ir,kokia padetis su jomis yra. Kitas dalykas, jau trecia bureja sake, kad man lemta tureti tik du vaikus. tai mintyse toks juokas paeme, galvoju, kad gal nebesisaugoti... juk nelemta, bet bureja labai greit pagavo mano minti ir pasake, kad jeigu ir pastosiu, negalesiu pagimdyti, kad ivyks persileidimas ar kazkas panasaus.
Taigi gyvenimas parodys ax.gif

Lauksim dziugiu naujienu apie laimejima is dvinukes22 mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dvynukes22 @ 2012 06 19, 15:18)
Man irgi sake,kad mirs moteris sviesi, is mamos puses ,ir net pasake ,kad nuo onkologines ligos.Pasakiau mamai,tai sake ,kad tetai mano,mamos sesei ant slaunies ,kazkoks gumbas atsirado..Net siurpas nuejo per nugara ,bet as netikiu ,net negalvoju apie tai...Jus taip (xingx) ,negalvokite.Linkiu,kad viskas gerai butu..

QUOTE(xingx @ 2012 06 19, 20:57)
Aciu merginos, bet yra dalyku kurie neisvengiami. Aisku stengiuosi galvoti tik apie geriausia smile.gif.

Va apie vaikus kai man kalbejo irgi visiska tiesa sake, man net uzsiminti nereikejo kiek ju turiu, kokios lyties ir,kokia padetis su jomis yra. Kitas dalykas, jau trecia bureja sake, kad man lemta tureti tik du vaikus. tai mintyse toks juokas paeme, galvoju, kad gal nebesisaugoti... juk nelemta, bet bureja labai greit pagavo mano minti ir pasake, kad jeigu ir pastosiu, negalesiu pagimdyti, kad ivyks persileidimas ar kazkas panasaus.
Taigi gyvenimas parodys  ax.gif
Lauksim dziugiu naujienu apie laimejima is dvinukes22 mirksiukas.gif

Parašykit kontaktus pas ką einat, kuri tiksliau nusako (na bent 90%) blush2.gif ? Visai norėčiau nueiti, nes seniai labai buvau, o ir daug kas neišsipildė, daug ką pamiršau ką sakė doh.gif, o dabar bribrendo reikalas blush2.gif. Paskutinis vizitas prieš kokius 9 metus buvo ir tai pas kažkurią iš Parko g. ar Ateities g. priklausančiai, na kur ne iš kortų, o labiau iš auros nusakanti. Didelio įspūdžio nepaliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 20, 12:59)
Parašykit kontaktus pas ką einat, kuri tiksliau nusako (na bent 90%) blush2.gif ? Visai norėčiau nueiti, nes seniai labai buvau, o ir daug kas neišsipildė, daug ką pamiršau ką sakė  doh.gif, o dabar bribrendo reikalas  blush2.gif. Paskutinis vizitas prieš kokius 9 metus buvo ir tai pas kažkurią iš Parko g. ar Ateities g. priklausančiai, na kur ne iš kortų, o labiau iš auros nusakanti. Didelio įspūdžio nepaliko  blush2.gif

As buvau pas sita Nr. +37067591797, ji siauliete, panevezyje buna ketvirtadieniais.
Atsakyti