Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

turguje dar dirba bureja Dalia, daugeliui ji patiko ir grizo dar ne karta. Tel 867423815
Atsakyti
Sveikos,turiu klausimuka blush2.gif kuri is bureju galetu man atsakyti i klausima - ar as issiskirsiu su vyru ir ,ar dar kada istekesiu ir busiu laiminga,nes dabar tokiam s... gyvenu verysad.gif
noreciau pas ginta,bet tikrai didele suma pas ja,gal ka parekomenduosit,gal kuri kreipetes panasiu klausimu,gal issipilde,nebezinau nei ka daryt.......
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2012 06 03, 16:56)
Sveikos,turiu klausimuka blush2.gif  kuri is bureju galetu man atsakyti i klausima - ar as issiskirsiu su vyru ir ,ar dar kada istekesiu ir busiu laiminga,nes dabar tokiam s... gyvenu verysad.gif
noreciau pas ginta,bet tikrai didele suma pas ja,gal ka parekomenduosit,gal kuri kreipetes panasiu klausimu,gal issipilde,nebezinau nei ka daryt.......

Sveika,
as irgi su siuo klausimu buvau pas siauliete bureja +37067591797, ji atvyksta ketvirtadieniai i nefertite.
Likau labai patektinta apsilankymu, iskart pradejo grina tiesa sakyti, netgi tokius dalykus, kur tik as viena zinau. labai nustebino ir suzavejo, tikrai pas ja sugrisiu. sumokejau 35lt
Atsakyti
QUOTE(saviulka @ 2012 06 03, 15:31)
turguje dar dirba bureja Dalia, daugeliui ji patiko ir grizo dar ne karta. Tel 867423815

buvau daugiau nei prieš metus, visiškai niekas nesipildė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 06 03, 21:03)
Sveika,
as irgi su siuo klausimu buvau pas siauliete bureja +37067591797, ji atvyksta ketvirtadieniai i nefertite.
Likau labai patektinta apsilankymu, iskart pradejo grina tiesa sakyti, netgi tokius dalykus, kur tik as viena zinau. labai nustebino ir suzavejo, tikrai pas ja sugrisiu. sumokejau 35lt
dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2012 06 04, 08:08)
dekui labai 4u.gif

Butu smagu, kad parasytumet kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
butinai 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino uzkalbetojos is Panevezio Vales Taurinienes kontaktus?
Atsakyti
Sveiki, mamo ir jos draugė žada temptis mane pas kažkokią būrėją, kuri gyvena netoli Šeduvos, pamiršau tikslų kaimo pavadinimą.. Sake labai gera, viską tiksliai pasako kas buvo ir bus. Gal kas girdėjote apie būrėją iš tų apylinkių? Įdomu ar verta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukee @ 2012 06 17, 00:14)
Sveiki, mamo ir jos draugė žada temptis mane pas kažkokią būrėją, kuri gyvena netoli Šeduvos, pamiršau tikslų kaimo pavadinimą.. Sake labai gera, viską tiksliai pasako kas buvo ir bus. Gal kas girdėjote apie būrėją iš tų apylinkių? Įdomu ar verta...  g.gif

Irena? Gyvena prie Alksniupių? Neverta.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 06 16, 22:29)
Irena? Gyvena prie Alksniupių? Neverta.

Jo man rodos tie Alksniupiai ir girdėti, kodėl neverta? Mama sake, kad jos bendradarbėms viską teisingai pasakė. Šiaip mano gyvenime dabar labai daug klaustukų, lyg stovėčiau kryžkelėj, tai gal rekomenduotumet tada pas ką geriausiai nueiti būtų?
Atsakyti
QUOTE(rainiukee @ 2012 06 16, 23:14)
Sveiki, mamo ir jos draugė žada temptis mane pas kažkokią būrėją, kuri gyvena netoli Šeduvos, pamiršau tikslų kaimo pavadinimą.. Sake labai gera, viską tiksliai pasako kas buvo ir bus. Gal kas girdėjote apie būrėją iš tų apylinkių? Įdomu ar verta...  g.gif

Mano drauge buvo, tai sake, kad tiesa kalbejo, bet nieko konkretaus, galiausiai pradejo apie kosmosa kalbeti doh.gif
Atsakyti