Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(Geltona * @ 2012 04 13, 15:11)
Marija man pasakė apie vyro mirtį, nurodė laikotarpį, po kiek metų tai įvyks, viskas taip ir įvyko, tik įvyko labai greitai, daug anksčiau, nei ji buvo sakiusi...

Labai uzjauciu sad.gif o ar sakei vyrui ka bureja buvo isburusi?
Atsakyti
QUOTE(laukine3 @ 2012 04 13, 17:15)
Labai uzjauciu sad.gif o ar sakei vyrui ka bureja buvo isburusi?

ne, niekam nieko nesakiau, nes ėjau dėl visai kitų dalykų, nesusijusių su šeima, o ir laikotarpis buvo nurodytas, kad tai įvyks po 5 - 7 metų..., bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2012 04 13, 15:11)
Marija man pasakė apie vyro mirtį, nurodė laikotarpį, po kiek metų tai įvyks, viskas taip ir įvyko, tik įvyko labai greitai, daug anksčiau, nei ji buvo sakiusi...

Man ir taip pat buvo. Tik ne Marija ir labai seniai... Žinoma, stenkitės apie tai negalvoti ir, mano nuomone, nepasakoti. Juk kartais būna, kad, ir pačios būrėjos sako, daug kas pasikeičia laikui bėgant ir visai nesipildo irnesakyk.gif Sėkmės 4u.gif
Labai norėčiau tos Marijos konkaktų. Rašėte, kad iš Šiauliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2012 04 17, 11:57)
Man ir taip pat buvo. Tik ne Marija ir labai seniai... Žinoma, stenkitės apie tai negalvoti ir, mano nuomone, nepasakoti. Juk kartais būna, kad, ir pačios būrėjos sako, daug kas pasikeičia laikui bėgant ir visai nesipildo irnesakyk.gif Sėkmės 4u.gif
Labai norėčiau tos Marijos konkaktų. Rašėte, kad iš Šiauliu g.gif

jei nepasikeitęs tel Nr. +37067591797
Atsakyti
Buvau ir aš pas tą Mariją biggrin.gif nežinau, ko ten ėjau....Tas moteriškas smalsumas biggrin.gif Tiesiog visą dieną juokas ima biggrin.gif Apie dabartį pripasakojo ko ir pati net nežinau, tai ką jau kalbėt apie ateitį biggrin.gif Nors ką ji pasakojo, tai labai panašioj situacijoj esu praeity buvusi, bet ji šnekėjo apie dabartį biggrin.gif gal ką supainiojo biggrin.gif jei tai ką ji pasakė kas dabar vyksta, būtu sakiusi kad tai buvo praeity tai sakyčiau gan neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau pasidometi, gal kas buvote pas Ginta Maciene? Kokie butu atsiliepimai?
Papildyta:
QUOTE(Lialondra @ 2012 04 26, 22:20)
Sveikutes, noreciau pasidometi, gal kas buvote pas Ginta Maciene? Kokie butu atsiliepimai?

Atsiprasau, jau radau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
gal kas buvote pas bureja Panevezyje prie katedros,gal zinote kontaktus
Atsakyti
Kadangi apie Ginta Maciene radau tik senus atsiliepimus. Norejau paklausti gal kas buvote neseniai ir kokie butu atsiliepimai dabar? 4u.gif
Atsakyti
sveikos. gal kas turite kontaktus burejos prie centrinio turgaus? smile.gif sako lyg gera ji labai..
Papildyta:
gal rekomneduosit kokia gera bureja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 18, 22:34)
sveikos. gal kas turite kontaktus burejos prie centrinio turgaus?  smile.gif sako lyg gera ji labai..
Papildyta:
gal rekomneduosit kokia gera bureja  4u.gif

Irena, Basanavičiaus g. Telef 845434340.
Nežinau ax.gif vienom gera, kitom nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 08, 14:33)
gal kas buvote pas bureja Panevezyje prie katedros,gal zinote kontaktus

Jei Janina Katedros g., tai 863158114

QUOTE(Medlieva @ 2012 05 19, 09:46)
Irena, Basanavičiaus g. Telef 845434340.
Nežinau ax.gif  vienom gera, kitom nelabai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2012 04 17, 13:54)
jei nepasikeitęs tel Nr. +37067591797

nepasikeites. ji is siauliu i panevezi ketvirtadieniais atvaziuoja.
Atsakyti