Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(imi @ 2011 12 04, 23:22)
Gal kuri turite Gintos Macienės kontaktus? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Na gi temoje yra jos kontaktai. Reikėtų paskaityti, netingėti doh.gif
Šiame My Webpage lape yra mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galite tiksliau pasakyti kaip ta mociute rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 12 06, 18:28)
o gal galite tiksliau pasakyti kaip ta mociute rasti? 4u.gif

Manau, kad jai paskambinus telefonu, pati pasakys adresą. Argi čia problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2011 12 06, 18:39)
Manau, kad jai paskambinus telefonu, pati pasakys adresą. Argi čia problema? g.gif

nepagalvojau apie tai biggrin.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 12 05, 18:05)
Na gi temoje yra jos kontaktai. Reikėtų paskaityti, netingėti doh.gif
Šiame My Webpage lape yra mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Regis ir varčiau viską, bet matyt pro akis praslydo ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal galite rekomenduoti gera bureja,kad neprikalbetu nesamoniu blush2.gif jei galima i AZ
is anksto aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriux30: 20 gruodžio 2011 - 20:58
buvaui pas ta mociute is staniunu gatves,tai biski i lankas sneka,sneka is praeities nors teigia kad taip tik bus,gal nuo senatves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriux30 @ 2011 12 20, 20:58)
sveikos merginos,gal galite rekomenduoti gera bureja,kad neprikalbetu nesamoniu  blush2.gif jei galima i AZ
is anksto aciu mirksiukas.gif  4u.gif

Visos jos sneka nesamones. mirksiukas.gif Ta pati per ta pati, visoms tinkancius bendrus gyvenimiskus dalykus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 21 vasario 2012 - 16:32
Labas,paskainejau ka rasot ir nutariau prisijunkti.Beje rasau pirma karta:4u: .Be reikalo kai kurios taip atsiliepia apie burejas na kad reikia paciom kurt gyvenima,o nemetyt pinigu.Tikrai yra ju geru ax.gif ,tik reikia atsirinkt.Ir mane gyvenimas priverte i jas kreiptis verysad.gif .Nors niekada net minties tokios neturejau o is kitu juokiaus kad eina ir tiki.Tik pasisaipe tas gyvenimelis is manes,sudomino ir uzkabino tos kortos blush2.gif ,pati po truputi pradedu burti.Beje esu buvus pas Zana tai nelabai patiko,nedauk pasake g.gif
Atsakyti
Buvau pas bureja Marija Panevezyje (ji kiek zinau is Siauliu atvaziuoja). Atrodo pataike kazkiek i ateiti, nes zinau kokie dalykai vyks, bet kad pasake kad mano vyras zus ar mirs kazkaip tragiskai , labai sunerimau, jam atseit su karma kazkas vyksta. Gal kas buvote pas ja, kiek pildesi, ir ar tikrai bureja gali matyti mirti, gal galima kazkaip to isvengti? Labai neramu paliko ant sirdeles sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine3 @ 2012 04 13, 11:15)
Buvau pas bureja Marija Panevezyje (ji kiek zinau is Siauliu atvaziuoja). Atrodo pataike kazkiek i ateiti, nes zinau kokie dalykai vyks, bet kad pasake kad mano vyras zus ar mirs kazkaip tragiskai , labai sunerimau, jam atseit su karma kazkas vyksta. Gal kas buvote pas ja, kiek pildesi, ir ar tikrai bureja gali matyti mirti, gal galima kazkaip to isvengti? Labai neramu paliko ant sirdeles sad.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad būrėja taip šviesiai-tiesiai pasakytų blink.gif blink.gif . Man atrodo, kad jos visada tik aplinkui šneka.. Nežinau, man tikrai tokia žinia sujauktų gyvenimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 04 13, 11:13)
Pirmą kartą girdžiu, kad būrėja taip šviesiai-tiesiai pasakytų blink.gif  blink.gif . Man atrodo, kad jos visada tik aplinkui šneka.. Nežinau, man tikrai tokia žinia sujauktų gyvenimą doh.gif

Marija man pasakė apie vyro mirtį, nurodė laikotarpį, po kiek metų tai įvyks, viskas taip ir įvyko, tik įvyko labai greitai, daug anksčiau, nei ji buvo sakiusi...
Atsakyti