Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 09, 11:55)
Salonus turi tos, kurios dirbti netingi.

Liūdna tai, kad darbas darbui nelygu...

QUOTE(jola333 @ 2011 08 09, 20:44)
Nesuprantu, ko čia pykstatės  g.gif  Forumas yra tam, kad kiekvienas galėtų išreikšti savo nuomonę, bet nėra ko pykti, jeigu vienai nepatinka kitos požiūris  4u.gif

Ne pyktyje esmė, o tame ar patinka šaltas dušas ar geriau rožiniai akiniai.
Dėl Irenos, turiu aplinkoj dvi pažįstamas. Viena pas ją zavsegdataja, važiuoja vos ne paklaust ar keist triūsikus ar dar su tais pavaikščiot (hiperbolizuoju), kita, paklausiusi pirmosios nuvažiavo...ir gavo.... tokią negatyvią programą, kadddd. Gerai, kad žmogus dar turi sveiko proto likučius(nežiūrint, kad ten važiavo), pati suprato, kad ten totali nesąmonė. Juokingiausia, sakė, gal būčiau viskuo ir patikėjus, bet kai pasakė faktus apie artimuosius, kurie niekaip nesutapo su tikrove, ir po to bandė visaip išsisukinėti, tapo viskas aiškiau negu aišku.
Esu bendravus su būrėjų šeima, turėjo saloną Panevėžy, buvo vienu metu populiarūs, gal net dabar turi. Kartais pataikau, kartais nepataikau, bet pinigų gi reik, o pinigai neblogi, čia buvo jų sakinys. Taip, kad su tom bitutėm darbininkėm...
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 10, 10:47)
As tai ant nieko nepyktu  biggrin.gif  tiesigo turiu toki altruisto gyslele ne savo naudai - vis nesusilaikau kai kitiems plaunamos smegenys ir dar paciais slyksciausiai budais.. 4u.gif Bet juk taip buvo, yra ir bus, tik  jei nors vienas zmogus atsitokes nuo poros mano zodziu labai dziaugsiuos  smile.gif Sekmes visoms.

O kur parasyta, kad ta "altruisto gyslele" jusu yra vienintele teisinga ir neklystanti ir visi tik ja turi vadovautis? g.gif Kiek zmoniu, tiek tiesu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir niekas nepasako, kurios yra teisingiausios mirksiukas.gif Juolab, kas vienam vaistas - kitam nuodas ir atvirksciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 10, 14:58)
O kur parasyta, kad ta "altruisto gyslele" jusu yra vienintele teisinga ir neklystanti ir visi tik ja turi vadovautis?  g.gif Kiek zmoniu, tiek tiesu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir niekas nepasako, kurios yra teisingiausios  mirksiukas.gif Juolab, kas vienam vaistas - kitam nuodas ir atvirksciai  ax.gif

Gerai jau, itikinai, gincytis beviltiska tad sutinku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik kadniekur nemaciau savo poste nurodymo - kad visi turi vadovautis, turbut nesuprantu ka rasau lotuliukas.gif o siaip kasnori tas isgirsta, kas nori tas pamato, kas nenori tas savaip gyvena, kiekvienam savo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 08 10, 13:22)
Pirmą kart girdžiu, kad Einšteinas turėjo monstrą....

lotuliukas.gif ane? tame ir principas jeigu ka... biggrin.gif gera cia su jumis bet darbai nelaukia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 10 rugpjūčio 2011 - 14:26
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 10, 14:28)
Gerai jau, itikinai, gincytis beviltiska tad sutinku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik kadniekur nemaciau savo poste nurodymo - kad visi turi vadovautis, turbut nesuprantu ka rasau  lotuliukas.gif  o siaip kasnori tas isgirsta, kas nori tas pamato, kas nenori tas savaip gyvena, kiekvienam savo  biggrin.gif

Na, pvz rasote, kad turite altruisto gyslele ne savo naudai - vis nesusilaikote kai kitiems plaunamos smegenys ir dar paciais slyksciausiai budais. O as ir klausiu, kur parasyta, pasakyta, kad tie budai slyksciausi ir ar is vis tos smegenys plaunamos? Tai juk tik jusu nuomone, jusu tiesa, jusu isitikinimai, bet nebutinai teisingiausi ir neklystamiausi, ar ne? rolleyes.gif Zinoma niekas nedraudzia issireikst, parasyt savo nuomone, ir butent, kam reikia, tas atsirinks, bet pries siulant kitiem atsimerkti, paziurekit ir isitikinkit ar pati atsimerkusi mirksiukas.gif Mes - lyg veidrodziai esame vieni kitiems 4u.gif
Geru darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 10, 15:51)
Na, pvz rasote, kad turite altruisto gyslele ne savo naudai - vis nesusilaikote kai kitiems plaunamos smegenys ir dar paciais slyksciausiai budais. O as ir klausiu, kur parasyta, pasakyta, kad tie  budai slyksciausi ir ar is vis tos smegenys plaunamos? Tai juk tik jusu nuomone, jusu tiesa, jusu isitikinimai, bet nebutinai teisingiausi ir neklystamiausi, ar ne?  rolleyes.gif Zinoma niekas nedraudzia issireikst, parasyt savo nuomone, ir butent, kam reikia, tas atsirinks, bet pries siulant kitiem atsimerkti, paziurekit ir isitikinkit ar pati atsimerkusi  mirksiukas.gif Mes - lyg veidrodziai esame vieni  kitiems  4u.gif
Geru darbu  4u.gif

Velgi eilini karta supratau kad bereikalingai man ta gyslele idiegta lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites,
mano mama turbut visai nuprotejo, rase, kad ejo, pas bureja, dabar vaikscios, kol nuims uzkeikima, man tai atrodo, tik eilinis pinigu issimusimas g.gif
pas kokia bureja ejo, nezinau, bet man tai visai nepatinka, kaip jums atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 08 16, 20:49)
mergaites,
mano mama turbut visai nuprotejo, rase, kad ejo, pas bureja, dabar vaikscios, kol nuims uzkeikima, man tai atrodo, tik eilinis pinigu issimusimas  g.gif
pas kokia bureja ejo, nezinau, bet man tai visai nepatinka, kaip jums atrodo?  g.gif

Labai kvailai elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 08 16, 19:49)
mergaites,
mano mama turbut visai nuprotejo, rase, kad ejo, pas bureja, dabar vaikscios, kol nuims uzkeikima, man tai atrodo, tik eilinis pinigu issimusimas  g.gif
pas kokia bureja ejo, nezinau, bet man tai visai nepatinka, kaip jums atrodo?  g.gif

O kaži, ne pas tokią čigonę Ireną ji eina? g.gif Nes ta čigonė prie manęs vasaros pradžioj buvo prispitus su savo "pavaražyjimais" ir "pikta linkinčios tamsiaplaukės draugės užkeikimų nuėmimais", kadangi aš žmogus ramus ir bendraujantis, tai gal dėl to ji prilipo, bet kai jau man galutinai nusibodo jos vizitai pas mane į darbą, tai susikaupiau vieną kartą, pamojavau jai prieš nosį savo Taro kalade, pasakiau griežtai, kad galiu ir pati jai pavaražyt ir dar ne taip užkeikt, kad jokia jos juoda knyga jai nebepadės, tai ji gana mikliai ir be triukšmo išsliuogė iš parduotuvės ir daugiau nebesirodė schmoll.gif
Šiaip jau tikrai labai įtikinamai ji kalba ir gal net savo čigonišką NLP naudoja, nes tiesiog migdo, kai pradeda kalbėt...
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif esu nauja nare taciau pasipasakosiu ir as savo yspudzius:)
Lankiausi as pas bureja Ginta ir ne viena karta, taip, ji ima gana daug pinigeliu taciau likau labai patenkinta thumbup.gif dar iki siol laukiu kai kuriu dalyku issipildymo taciau jau daug kas yvyko smile.gif zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Consuella @ 2011 09 14, 11:55)
Sveikos visos smile.gif esu nauja nare taciau pasipasakosiu ir as savo yspudzius:)
Lankiausi as pas bureja Ginta ir ne viena karta, taip, ji ima gana daug pinigeliu taciau likau labai patenkinta  thumbup.gif  dar iki siol laukiu kai kuriu dalyku issipildymo taciau jau daug kas yvyko smile.gif zodziu  thumbup.gif

o ji dabar vėl priima?
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2011 09 15, 20:48)
o ji dabar vėl priima?

Taip,jos darbas buvo sustojes tik tuomet kai ji turejo problemu del sunaus...
Atsakyti
QUOTE(Consuella @ 2011 09 16, 10:37)
Taip,jos darbas buvo sustojes tik tuomet kai ji turejo problemu del sunaus...

aiškumas 4u.gif
Atsakyti