Irkodel jus visos tokios vargses, sergancios ir nelaimingos su tokiom "subrendusiom" sielom....jus net savo bei savo artimuju gyvenimu susitvarkyti nesugebat...kas gi tada daugiau belieka...postas buvo skirtas ne jums - jau sakiau,- todel galit apsiraminti ir toliau tunoti savo problemu liunuose ...Kam reikes, tas supras, ka norejau pasakyti....nebesivarginkit, uzsiimkit tolimesnemis "geresniu" programu ir gilesnio liuno paieskomis.....jums dar viskas pries akis
QUOTE(ERIKULKA @ 2011 08 08, 14:59)
Sveikos paneles
Rasau Jums cia pirma karta, todel labai noreciau nuomones, kaip is tikruju ta moteris, Irena, aiskiarege pasako? Cia ta, kur gyveno Panevezy, o dabar prie Seduvos.
Ir ka galite pasakyti apie Ginta Maciene?
Bet laukiu objektyvios ir tikslios nuomones.
Sirdingai dekoju
Rasau Jums cia pirma karta, todel labai noreciau nuomones, kaip is tikruju ta moteris, Irena, aiskiarege pasako? Cia ta, kur gyveno Panevezy, o dabar prie Seduvos.
Ir ka galite pasakyti apie Ginta Maciene?
Bet laukiu objektyvios ir tikslios nuomones.
Sirdingai dekoju
Jeigu kalbam apie tą pačią Ireną, tai ji buria iš auros. Iš tikrųjų aš nelabai suprantu tų subtilybių, kaip ji tai mato, bet buriant, ji į mane net nežiūrėjo, kažkaip šonu pasisodino ir viską pasakojo. Kaip minėjau, aš buvau pas ją kažkur prieš 15 metų, ir tuo metu kažkaip į galvą neėmiau visų tų pasakytų dalykų, nes nelabai tikėjau būrimais. Tačiau dabar, praėjus daug metų, prisiminiau apie ją, kadangi radau senus užrašus, kur buvau užsirašius, ką ji tuo metu sakė. Ir buvau gerokai nustebusi, kadangi beveik viskas įvyko taip, kaip ji ir sakė.
O už ką ją viešai išplakti, tai nelabai supratau
QUOTE(jola333 @ 2011 08 08, 16:10)
O už ką ją viešai išplakti, tai nelabai supratau
Todel, kad tik Chiromante gali buti visu laiku geriausioji
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 08, 16:41)
Irkodel jus visos tokios vargses, sergancios ir nelaimingos su tokiom "subrendusiom" sielom....jus net savo bei savo artimuju gyvenimu susitvarkyti nesugebat...kas gi tada daugiau belieka...postas buvo skirtas ne jums - jau sakiau,- todel galit apsiraminti ir toliau tunoti savo problemu liunuose ...Kam reikes, tas supras, ka norejau pasakyti....nebesivarginkit, uzsiimkit tolimesnemis "geresniu" programu ir gilesnio liuno paieskomis.....jums dar viskas pries akis
Toks jausmas, kad pati tai tiesiog rojuje tunot ir is jo i SM rasot Gal ir sergancios, gal ir nelaimingos, pagalbos pas burejas prasancios kartais, bet neateitu i galva viesoje erdveje siulyti zmogu aikstej isplakti vien del to, kad jis konkurencija sukelia
Beje labai jums nepatiko, kad imanoma visam gyvenimui nusakyt? Tai per 20 metu mokslu neismokot, kad kai kurie zmones i sia zeme ateina su tam tikra misija? Smulkmenos gali keistis, bet dazniau buna - ar eisi ten, ar ten - prasme bus ta pati.
Merginos, moterys, niekas ir nesako, kad blogai kortų, ar kurios kitos mantinės sistemos pagalba nagrinėtis sudėtingas situacijas, mėginti ieškoti sprendimų, nes kai viskas gražiai einasi ir sekasi, turbūt vienetai eina pas būrėjas "ant durniaus", tačiau bėda ta, kad kai kurie žmonės tampa priklausomi nuo to. Juk kai kurios gi, pačios rašot, kad einat pas vieną, pas kitą, pas trečią ir dar ketvirtos dairotės. Tai jau nebegerai. Kaip ir negerai, kai būrėjų sąmoningai, ar nesąmoningai uždėtos jums programos, pažabota jūsų pačių laisva valia. Aišku, aš irgi galėjau nekišti čia liežuvio, nes jūsų gyvenimas- jūsų ir pasirinkimai, tik ar tikrai visi tie pasirinkimai tikrai jūsų? Ir čia joks ne moralas, nes man iš esmės tai jokio skirtumo, kad kažkas čia laksto pas babytes ir pinigėlius, kartais gal ir paskutinius leidžia. Tačiau blogas pavyzdys užkrečiamas- pasiskaičiuosios jūsų jautresnės, lengviau paveikiamos merginos ar moterys irgi pradeda eiti ieškoti patarėjų, o ilgainiui be jų nebeapsieina. Vat tame neapsiėjime net paprasčiausius sprendimus priimti savarankiškai, o ne su būrėjos pagalba, kaip ir uždėtose programose ir yra problema, dėl ko ir buvo išsakytos pastabos.
Niekas čia nesivaržo, ne grožio konkursas, kuri gražesnė, gersnė, ar dar kokia -esnė, kaip jums kilo mintis, kad Chiromantė bijo konkurencjos? Kaip gali būtiu konkurencija, jei ji nei saliono turi, nei klientus priiminėja? Pasakėt, kad tik pasakyt, jokios logikos.
Niekas čia nesivaržo, ne grožio konkursas, kuri gražesnė, gersnė, ar dar kokia -esnė, kaip jums kilo mintis, kad Chiromantė bijo konkurencjos? Kaip gali būtiu konkurencija, jei ji nei saliono turi, nei klientus priiminėja? Pasakėt, kad tik pasakyt, jokios logikos.
QUOTE(Blue Rose @ 2011 08 09, 09:33)
Salonus turi tos, kurios dirbti netingi.
Mane šįsyk nustebino melavimo mastas: kai susipažinau su Chiromante, ji buvo eilinė pradedančioji, besimokanti chirologijos ir taro kursuose... Tai buvo tikrai ne prieš 20 m...
Chiromante, tu gal čia, viešai, paleisk savo burtų bezdalus visoms, kurias vadini vištomis, tai nereikės rašyti viešų grasinimų ir siuntinėti jų į AŽ. Tavo neapykanta žmonėms yra beribė.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 09, 12:55)
Salonus turi tos, kurios dirbti netingi.
Mane šįsyk nustebino melavimo mastas: kai susipažinau su Chiromante, ji buvo eilinė pradedančioji, besimokanti chirologijos ir taro kursuose... Tai buvo tikrai ne prieš 20 m...
Chiromante, tu gal čia, viešai, paleisk savo burtų bezdalus visoms, kurias vadini vištomis, tai nereikės rašyti viešų grasinimų ir siuntinėti jų į AŽ. Tavo neapykanta žmonėms yra beribė.
man taves tikrai nuosirdziai gaila..nu bet tingiu as jums demesi skirti..a visos kitos, atsimerkit gal ir pradekit savo rankom gyvenima kurt o ne auru eksperciu ir kitokio pobudzio verslinyku deka Bet man tai negaila, jei norit taip taskykit pinigus ir lyskit giliau visa s..kiekvienam sava vaga geriausia
Vaizgante o gal lysnu kokiu sekso paslaugu teikeju dar turi? ko tais noreciau nusiust viebnai nemielai personai, manau butu gera dovana ar reikai tiesiai i tavo Uab kreiptis ar galima per AZ?
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 09, 17:50)
man taves tikrai nuosirdziai gaila..nu bet tingiu as jums demesi skirti..a visos kitos, atsimerkit gal ir pradekit savo rankom gyvenima kurt o ne auru eksperciu ir kitokio pobudzio verslinyku deka Bet man tai negaila, jei norit taip taskykit pinigus ir lyskit giliau visa s..kiekvienam sava vaga geriausia
Vaizgante o gal lysnu kokiu sekso paslaugu teikeju dar turi? ko tais noreciau nusiust viebnai nemielai personai, manau butu gera dovana ar reikai tiesiai i tavo Uab kreiptis ar galima per AZ?
Chiromantės sekretorė? Jūsų š... aukštesnės kokybės? Ir dar už dyka?
Tik labai nelaiminga moteris gali būti tokia pilna pykčio visam pasauliui. Todėl toks begalinis noras, kad aplinkui būtų garbinančių subinlaižių svita. Nuoširdžiausia užuojauta.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 09, 19:20)
Chiromantės sekretorė? Jūsų š... aukštesnės kokybės? Ir dar už dyka?
Tik labai nelaiminga moteris gali būti tokia pilna pykčio visam pasauliui. Todėl toks begalinis noras, kad aplinkui būtų garbinančių subinlaižių svita. Nuoširdžiausia užuojauta.
Ne sekretore..as jos monstras..matai kaip Ensteinas turejo savaji, taip as josios..na zinai toks is gabalau susiutas..ai gi Jus labai islavejusi su savo spintelem ir purvais tai tiek to...atleiskit kaipa sdrisau pamastyt kad jus nezinote...zodziu zemai lenkiuosi - jus tiesigo identifikavote mane, matau esate 100 myliu zingsniu Chiromantes priekyje gal priimsite i tarnyste? labai jau noriu susimoketi uz tai Jusu UAB ir dar paziureti kur tiek gerio telpa pas jus - gal ji pakuojate kokiuose nukrypimuose? nu fantastine moteris ne kitaip - kreipktie visos i sita nusvitusi prota, visos bedos liks uz nugaros isprendzia ir dar itariu isgydo nuo visko aisku susimoekt reiks.. gal dar ir natura... pagalvokim kiek kg nemastancios mesos vertas?
Ai zodziu tingiu ri daugiaus nerasysiu, tegu reiskiasi nusvitelei - o as ka..as nemastanti butybe..monstras sekretorius
Nesuprantu, ko čia pykstatės Forumas yra tam, kad kiekvienas galėtų išreikšti savo nuomonę, bet nėra ko pykti, jeigu vienai nepatinka kitos požiūris
QUOTE(jola333 @ 2011 08 09, 21:44)
Nesuprantu, ko čia pykstatės Forumas yra tam, kad kiekvienas galėtų išreikšti savo nuomonę, bet nėra ko pykti, jeigu vienai nepatinka kitos požiūris
As tai ant nieko nepyktu tiesigo turiu toki altruisto gyslele ne savo naudai - vis nesusilaikau kai kitiems plaunamos smegenys ir dar paciais slyksciausiai budais.. Bet juk taip buvo, yra ir bus, tik jei nors vienas zmogus atsitokes nuo poros mano zodziu labai dziaugsiuos Sekmes visoms.
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 09, 21:00)
Ne sekretore..as jos monstras..matai kaip Ensteinas turejo savaji, taip as josios..
Pirmą kart girdžiu, kad Einšteinas turėjo monstrą....