Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(xx+xx @ 2011 08 05, 14:22)
Šita Irena dabar gyvena kažkur Radviliškio rajone. Nebloga, nebloga thumbup.gif  Man ir atrodo, kad visam gyvenimui pasako ir gana teisingai. (Patyriau jau šiek tiek) Ji be jokių kortų. smile.gif

Gal žinote tikslesnius jos kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 05, 14:22)
Šita Irena dabar gyvena kažkur Radviliškio rajone. Nebloga, nebloga thumbup.gif  Man ir atrodo, kad visam gyvenimui pasako ir gana teisingai. (Patyriau jau šiek tiek) Ji be jokių kortų. smile.gif

Aha, ir aš norėčiau jos telefono ax.gif Gal kas žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 05, 15:22)

QUOTE(gebene @ 2011 08 05, 16:21)
drinks_cheers.gif
Kol kas Irenai lygių nėra, mano nuomone  ax.gif

Visiškas nesąmones pasako. ax.gif Bet važiuokit, jei neturit, ką veikti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 05, 13:22)
Šita Irena dabar gyvena kažkur Radviliškio rajone. Nebloga, nebloga thumbup.gif Man ir atrodo, kad visam gyvenimui pasako ir gana teisingai. (Patyriau jau šiek tiek) Ji be jokių kortų. smile.gif

Nu bet kaip galima gyventi tokioj tamsoj...Net skaityti geda tokias nesamones....Juk ne pokario laikai - pilna informacijos - gal nebutu sunku bent minimaliai pasidometi apie sita reiskini, kurio vartotojos esate ir baigti tuos nesamoningus kliedesius....Tai, kad atiduodate savo pinigus sarlatanems, tai cia jusu reikalai, bet forumas viesas - ji skaito jaunos paneles, pas kurias smegenys dar ne visai vietoj, o po tokiu tetuliu pasisakymu, pacios pradeda ta pati daryti, ko deka stipriai pasigadina gyvenimus...net neisivaizduoja kaip....Tokias irenas, kur "visam gyvenimui" reiketu varu atvaryti i miesto aikste ir viesai isplakti.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 06, 17:08)
Nu bet kaip galima gyventi tokioj tamsoj...Net skaityti geda tokias nesamones....Juk ne pokario laikai - pilna informacijos - gal nebutu sunku bent minimaliai pasidometi apie sita reiskini, kurio vartotojos esate ir baigti tuos nesamoningus kliedesius....Tai, kad atiduodate savo pinigus sarlatanems, tai cia jusu reikalai, bet forumas viesas - ji skaito jaunos paneles, pas kurias smegenys dar ne visai vietoj, o po tokiu tetuliu pasisakymu, pacios pradeda ta pati daryti, ko deka stipriai pasigadina gyvenimus...net neisivaizduoja kaip....Tokias irenas, kur "visam gyvenimui" reiketu varu atvaryti  i miesto aikste ir viesai isplakti.

Va ir grynas pavyzdys lotuliukas.gif
Superpanelė su šarlatanės sugadintu gyvenimu lotuliukas.gif .Matote kiek joje pykčio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2011 08 07, 20:22)
Va ir grynas pavyzdys lotuliukas.gif
Superpanelė su šarlatanės sugadintu gyvenimu lotuliukas.gif .Matote kiek joje pykčio? smile.gif

Aš čia truputį nesupratau: ką turit galvoje? Kas čia ta piktoji panelė? g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles
Rasau Jums cia pirma karta, todel labai noreciau nuomones, kaip is tikruju ta moteris, Irena, aiskiarege pasako? Cia ta, kur gyveno Panevezy, o dabar prie Seduvos.
Ir ka galite pasakyti apie Ginta Maciene?
Bet laukiu objektyvios ir tikslios nuomones.
Sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 06, 17:08)
Nu bet kaip galima gyventi tokioj tamsoj...

OOO, ponia Chiromante jau ir Panevėžio temoj blink.gif Negi nerandate ir daugiau įdomių dalykų, kad tik tuo užsiimate g.gif O apie būrimus. Visada ir visur reikia neprarasti sveiko proto. O kas jo neturi, kaip sako, niekas ir neįdės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 08, 15:51)
OOO, ponia Chiromante jau ir Panevėžio temoj blink.gif  Negi nerandate ir daugiau įdomių dalykų, kad tik tuo užsiimate g.gif  O apie būrimus. Visada ir visur reikia neprarasti sveiko proto. O kas jo neturi, kaip sako, niekas ir neįdės tongue.gif

Tu mano uzsiemimu neskaiciuok - as pati nuspresiu, kas man idomu, o kas ne....Mano postai skirti ne jums, kurios jau beviltiskos, o toms, kurios dar abejoja...Kuo Panevezys kitoks, nei kiti miestai? Gal ir tikrai nesivarginciau, jei vos ne kas diena negauciau i az persigandusiu moteru laisku....Esu profesionali tarologe ir neprastai ismanau kitas mantines sistemas, o taip pat magija bei magines manipuliacijas.Profesionaliai to mokiausi 20 metu, o ir toliau nestoviu vietoje,jeigu ka...Pazystu Taro kur kas giliau nei prognostinis lygis, todel kalbu netusciai ir zinau ka kalbu....Taigi pasikartosiu, kad tokioms user posted image mano postu komentuoti nebutina - jau pasakiau, kokiu tikslu rasau. Viskas.
Atsakyti
Oho persona, tikra višta, visose ezoterikos temose kapstosi... Neužkabink ir neižeidinėk kitų, tai niekas ir nekomentuos tavo filosofijų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 08, 16:15)
Oho persona, tikra višta, visose ezoterikos temose kapstosi... Neužkabink ir neižeidinėk kitų, tai niekas ir nekomentuos tavo filosofijų. blush2.gif

Kokiose visose? lotuliukas.gif Negera diena uzsirovei - 9–oji Mėnulio diena ŠIKŠNOSPARNIS....Pakomentuok dar ka nors.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 08, 16:09)
Tu mano uzsiemimu neskaiciuok - as pati nuspresiu, kas man idomu, o kas ne....Mano postai skirti ne jums, kurios jau beviltiskos, o toms, kurios dar abejoja...Kuo Panevezys kitoks, nei kiti miestai? Gal ir tikrai nesivarginciau, jei vos ne kas diena negauciau i az persigandusiu moteru laisku....Esu profesionali tarologe ir neprastai ismanau kitas mantines sistemas, o taip pat magija bei magines manipuliacijas.Profesionaliai to mokiausi 20 metu,  o ir toliau nestoviu vietoje,jeigu ka...Pazystu Taro kur kas giliau nei prognostinis lygis, todel kalbu netusciai ir zinau ka kalbu....Taigi pasikartosiu, kad  tokioms user posted image mano postu komentuoti nebutina - jau pasakiau, kokiu tikslu rasau. Viskas.

biggrin.gif
Tokiai sielos darželinukei, atsakysiu iš tos pačios serijos: Kas ant kito sako, ant savęs pasisako user posted image tongue.gif
O skaitant šį postą, tai kaip sako kas pakels šuniui uodegą, jei ne jis pats biggrin.gif
Atsakyti