Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(Blue Rose @ 2011 07 19, 11:49)
Aš tai pirmą kartą girdžiu, kad būrėjai nereikia atsilyginti  g.gif  Valandą ar daugiau Jus konsultuos ir manot, "ačiū" pilnai užtenka? Jau vien už jums skirtą laiką reikėtų atsilyginti, nebekalbant už žinias... Be abejo, honoraro dydis tai čia individualus reikalas.

Pas mane tai cia atvejis is serijos "Viena bobute sake,kad...", tai ir tikiu as tom "bobutem" doh.gif kaip manot, 30 uz teks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ichoo @ 2011 07 19, 09:39)
Jūs man, durnai mergai paaiškinkit, jos pačios tų pinigų paprašo?  blush2.gif
Sakoma, kad tikros būrėjos pinigų neima, čia tavo paties sąžinės reikalas.
Kiek kas mokėjot Jolantai (ar kiek ji paprašė)? Einu ketvirtadienį ir nežinau ko tikėtis  doh.gif

sveikute gal gali duoti jolantos kontaktus?telefono nr ir kur tiksliai gyvena ir po apsilankymo butinai pasipasakok ispudzius;)
Atsakyti
QUOTE(ichoo @ 2011 07 19, 20:12)
Pas mane tai cia atvejis is serijos "Viena bobute sake,kad...", tai ir tikiu as tom "bobutem"  doh.gif kaip manot, 30 uz teks?  blush2.gif

Na, jei pati būrėja po konsultacijos nenusistato sumos, o sako, kad kiek gali duoti, tiek užteks, tai manau, visai normalu.
Aišku, priklauso ir nuo užsiėmimo trukmės, t.y., kiek klausimų išsinagrinėjot, ir nuo naudingos informacijos kiekio, taip, kad geriausia, kai pati pasako, o jei nesako, tai duokit, kiek esat suplanavusi ir pamirškit (t.y. nepergyvenkit dėl nieko) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretutiaz @ 2011 07 20, 13:56)
sveikute gal gali duoti jolantos kontaktus?telefono nr ir kur tiksliai gyvena ir po apsilankymo butinai pasipasakok ispudzius;)

Tel. nr. 845447244 telefonas namų, nebijokit, kad ne iš karto atsilieps, skambinkit porą kartų.
Gyvena Ateities g. 46-9, durų kodas 38

Būtinai papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip ispudziai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 07 19, 12:49)
Aš tai pirmą kartą girdžiu, kad būrėjai nereikia atsilyginti  g.gif  Valandą ar daugiau Jus konsultuos ir manot, "ačiū" pilnai užtenka? Jau vien už jums skirtą laiką reikėtų atsilyginti, nebekalbant už žinias... Be abejo, honoraro dydis tai čia individualus reikalas.

O man kaip tik bureja sake, kad uz dyka burti negalima, bet negalima ir nusistatyt sumos , pvz 100 lt. Kiek zmogus gali, tiek palieka.Nesvarbu ar 10, ar 100 lt.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Norėjau paklausti, ar čia kur anksčiau buvo rašyta apie būrėją Ireną, tai ar ji ta Irena, kuri buria be kortų, iš auros? Buvau pas tokią Ireną (berods Kosmonautų gatvėje ji tada gyveno) prieš kokį 15 metų, tai ką ji man išbūrė visam gyvenimui, taip viskas iki šiol ir išsipildė ax.gif
Atsakyti
merginos buvau treciadieni su drauge pas jolanta, na buvo daug teisybes. bet labai daug vyniojo i vata...tapati per tapati.sumokejau30lt.nesigailiu kad ejau bet siek tiek nusivyliau nes gan mazokai pasake...
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2011 07 19, 15:52)
turguje buria Dalia Subačienė, 40 lt, buvau gegužės mėnesį, tą, ką sakė, kad greitai išsipildys, niekas neišsipildė sad.gif

O man labai daug issipilde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saviulka @ 2011 08 04, 08:37)
O man labai daug issipilde smile.gif

dabar atsisėdus dar kartą perskaičiau tuos jos lapelius - visiškai niekas schmoll.gif
eidama tikrai tikėjau, nes buvau prisiklausiusi pasakojimų, kad labai tiksliai nusako artimus įvykius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona *: 05 rugpjūčio 2011 - 12:39
QUOTE(jola333 @ 2011 07 25, 19:58)
Sveikos, merginos  4u.gif
Norėjau paklausti, ar čia kur anksčiau buvo rašyta apie būrėją Ireną, tai ar ji ta Irena, kuri buria be kortų, iš auros? Buvau pas tokią Ireną (berods Kosmonautų gatvėje ji tada gyveno) prieš kokį 15 metų, tai ką ji man išbūrė visam gyvenimui, taip viskas iki šiol ir išsipildė ax.gif

Šita Irena dabar gyvena kažkur Radviliškio rajone. Nebloga, nebloga thumbup.gif Man ir atrodo, kad visam gyvenimui pasako ir gana teisingai. (Patyriau jau šiek tiek) Ji be jokių kortų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 08 05, 13:22)
Šita Irena dabar gyvena kažkur Radviliškio rajone. Nebloga, nebloga thumbup.gif  Man ir atrodo, kad visam gyvenimui pasako ir gana teisingai. (Patyriau jau šiek tiek) Ji be jokių kortų. smile.gif

drinks_cheers.gif
Kol kas Irenai lygių nėra, mano nuomone ax.gif
Atsakyti