Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

Dar cia paskaitinejau temute, tai sudomino Zana is Dembavos ax.gif kokia kaina pas ja, ar telefonas nepasikeites 4u.gif
O apie bureje turguje pirma karta isgirdau blush2.gif labai retai i turgu nueinu, net nemaciau, kad ten burimo salonas atsidares blush2.gif Kaip si bureja, kokia kaina pas ja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2011 04 14, 22:16)
Kokia dabar kainyte pas sia bureja  ax.gif

Buvau prieš kelis mėnesisu tik nepamenu tiksliai apie 40-50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 04 15, 10:46)
Buvau prieš kelis mėnesisu tik nepamenu tiksliai apie 40-50lt  4u.gif

Uz tokia kaina ir as mielai paburciau, o uz 100 pasijungciau ri prie ezokvantines sistemos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulia24 @ 2011 04 15, 10:51)
Uz tokia kaina ir as mielai paburciau, o uz 100 pasijungciau ri prie ezokvantines sistemos  lotuliukas.gif

Jei neturi ka rimto pasakyt, tai kam cia kvarksi, burbulia?
Atsakyti
Gal kas žinote iš Kniaudiškių gatvės būrėją Nastia? Gal turite kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2011 04 19, 19:58)
Jei neturi ka rimto pasakyt, tai kam cia kvarksi, burbulia?

O kas cia nerimto? zmogus gi siulosi bigsmile.gif bet geriau eik pas burejas ten rimciau thumbup.gif apskritai taip rimta kad neiseitum tik su kokiu juoduliu ant galvos doh.gif ar siaip kur nors smile.gif

Beje jei pati gyveni lyg pabudus is kosmariskos sapno ir vistiek nerandanti iseities ir nors bandai isilaisvint is griuvesiu sunku projektuot savo ateiti del uzgriuvusios nezinomybes tai nereikia but piktai, taip tikrai sau nepadesi mirksiukas.gif gal ir uzteks to kvarksejimo, tingiu daugaiu cia nerimtai rasinet lotuliukas.gif O visoms tikrai siulau ne pas burejas lakstyt kurios kortu reiksmes perleidzia per neaisku kokia savo prizme ir suvokima pasaulio. O pacioms nusipirkt ir deliotis, zymiai labaiu sau padesit... tokiu butu giliau save pazindamos... Kiekvienas pats koreguoja kiekvienu zodziu savo likima, ir ka cia bekalbet apie kazkokios bobutes ateities projekcijas..Be to taro optimaliausias laikotarpis - 0,5-1 metai, aisku galima ir bandyt toliau ziuret, bet jau cia didele abejone del to... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 07 birželio 2011 - 07:29
QUOTE(kupolas @ 2011 06 06, 13:07)
Gal kas žinote iš Kniaudiškių gatvės būrėją Nastia? Gal turite kontaktus?

Ar tikrai Kniaudiškių g.? g.gif Gal Molainių mastau.gif
Atsakyti
sveikos merginos:)

pries kokiu geru 16 metu, respublikos pastate buvo burimo salonas ir parapsichologas kartu.ir ten dirbo bureja,tokia apvalaina,nediduke moteriske,kuri pagrinde kalbedavo rusiskai,nes lietuviskai nelabai jau jai gerai sekesi.tai va,pas ja issiburiau kai man buvo 16 metu.bet galiu pasakyti,kad pildosi po siai dienai.labai noreciau apsilankyti pas ja.gal kuri zinot jos kontaktus?kazkada esu girdejus,kad issikele i klaipeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(airine18 @ 2011 07 06, 17:30)
sveikos merginos:)

Taip, tai Natalija. Ji dabar gyvena Klaipėdoje, bet dažnai atvyksta į Panevėžį. Prieš atvažiuojant būna jos skelbimai "Sekundėje". Galite pasiskambinti jai ir susitarsite iš anksto. Tel. Nr. 861684488. Nebent dabar vasarą ji užsiėmusi Palangoje.
Atsakyti
Jūs man, durnai mergai paaiškinkit, jos pačios tų pinigų paprašo? blush2.gif
Sakoma, kad tikros būrėjos pinigų neima, čia tavo paties sąžinės reikalas.
Kiek kas mokėjot Jolantai (ar kiek ji paprašė)? Einu ketvirtadienį ir nežinau ko tikėtis doh.gif
Atsakyti
Aš tai pirmą kartą girdžiu, kad būrėjai nereikia atsilyginti g.gif Valandą ar daugiau Jus konsultuos ir manot, "ačiū" pilnai užtenka? Jau vien už jums skirtą laiką reikėtų atsilyginti, nebekalbant už žinias... Be abejo, honoraro dydis tai čia individualus reikalas.
Atsakyti
turguje buria Dalia Subačienė, 40 lt, buvau gegužės mėnesį, tą, ką sakė, kad greitai išsipildys, niekas neišsipildė sad.gif
Atsakyti