Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

na idomu idomu... gal atsiras zmogutis lankesis pas ja nesenai. Tikrai idomu kaip ji dabar? ir kaina idomi
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2011 01 12, 21:20)
na idomu idomu... gal atsiras zmogutis lankesis pas ja nesenai. Tikrai idomu kaip ji dabar?  ir kaina idomi

Manęs Jolanta niekada "nepavedė" thumbup.gif Žinoma, aš einu tik su konkrečiu klausimu. 20 Lt. Čia tik iš mano patirties smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal kas neseniai lanketes pas Ginta Maciene is Pelkiu g.Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2011 01 13, 16:52)
Sveikos ,gal kas neseniai lanketes pas Ginta Maciene is Pelkiu g.Kokie atsiliepimai butu?

Perdaug brangu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 01 13, 16:41)
Manęs Jolanta niekada "nepavedė" thumbup.gif  Žinoma, aš einu tik su konkrečiu klausimu.  20 Lt.  Čia tik iš mano patirties smile.gif

Gal gali patikslinti kontaktus? Kazkokius turiu, bet nesu tikra. O kaip pas ja su eilemis?
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2011 01 13, 17:44)
Perdaug brangu irnesakyk.gif

Bet gal verta,gal daug pasako?
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2011 01 13, 19:46)
Gal gali patikslinti kontaktus? Kazkokius turiu, bet nesu tikra. O kaip pas ja su eilemis?

Yra temoje keliose vietose doh.gif 845-447244
QUOTE(virgnija @ 2011 01 13, 23:21)
Bet gal verta,gal daug pasako?

Paskutiniu laiku mažiau pasako kažkaip. Tai motyvuoja tuo, kad esi buvusi pas kitą ir visai neburia (būna ir taip, kiek girdėjau). Paskaitykite temoje, juk daug parašyta apie ją taip pat. Čia juk tas pats per tą patį smile.gif
Atsakyti
Galite paskaitytiČIA. Gal pravers kam.
Atsakyti
mergaites kazkada senai esu buvusi pas viena moteriske kuri bure is nuotrauku berods berzu gatveje...gal ka zinot?nes net vardo nebepamenu nei kontaktu nerandu (esu ne paneveziete tai dar sunkiau rast doh.gif ) buciau dekinga uz info ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2011 01 23, 03:41)
mergaites kazkada senai esu buvusi pas viena moteriske kuri bure is nuotrauku berods berzu gatveje...gal ka zinot?nes net vardo nebepamenu nei kontaktu nerandu (esu ne paneveziete tai dar sunkiau rast  doh.gif ) buciau dekinga uz info ir nuomones  4u.gif

Tai gal tokia Sigita buvo Beržų gatvės gale, Žemaičių kv. Jei nepasikeitęs jos tel. Nr. 45-439279. Ir adresą radau užsirašytą. Dabar daug metų apie ją nieko nežinau. Nesidomėjau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu ir as ,kaip buvau pas Irena Basanaviciaus gatveje... ziople pavelavau blush2.gif ,bet priime,nes reikia minutes tikslumu pas ja ieti. Tai ka, tik prisedau iskart pradejo pasakoti, paskui sako tu laukiesi, matau berniuka...hm sakau ne, persileidau pries menesi,tai maniau,kad ji del to ir mato nestuma. O zinokit istikruju as vel laukiausi,bet nezinojau,tik kiek veliau pasijutau nescia ax.gif . Tai mane sitas dalykas labai kazkaip nustebino . Dar del mamos ligu tiksliai pasake viska, daug visokiu dalyku pasake,kuriuos turejom su vyru planuose,pasake ,kad vyrui ir man saugotis persalimu ir ka jus manot,po keliu dienu persalom abu. Aisku daug buvo pasakymu kur ir kitiems tinka,bet manau verta eiti juolab,kad nuteikia zmogu ziauriai gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 01 23, 20:29)
Sveikos, papasakosiu ir as ,kaip buvau pas Irena Basanaviciaus gatveje... ziople pavelavau blush2.gif ,bet priime,nes reikia minutes tikslumu pas ja ieti. Tai ka, tik prisedau iskart pradejo pasakoti, paskui  sako tu laukiesi, matau berniuka...hm sakau ne, persileidau pries menesi,tai maniau,kad ji del to ir mato nestuma. O zinokit istikruju as vel laukiausi,bet nezinojau,tik kiek veliau pasijutau nescia ax.gif . Tai mane sitas dalykas labai kazkaip nustebino . Dar del mamos ligu tiksliai pasake viska, daug visokiu dalyku pasake,kuriuos turejom su vyru planuose,pasake ,kad vyrui ir man saugotis persalimu ir ka jus manot,po keliu dienu persalom abu. Aisku daug buvo pasakymu kur ir kitiems tinka,bet manau verta eiti juolab,kad nuteikia zmogu ziauriai gerai!  thumbup.gif

Kokia dabar kainyte pas sia bureja ax.gif
Atsakyti