Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(ramzyte @ 2010 11 21, 19:12)
Labas vakaras mergaitės,bandžiau skaityti temą,bet susisuko galvelė  doh.gif  kaip suprantu PNV ne viena Irena yra  g.gif  prieš kokį dešimt metų mano mama lankydavosi pas Ireną kažkuriame name prie sasyskos basanavičiaus gatvėj. Gal galėtumėte parašyti jos numerį ir ar dar ten pat randasi? Dėkinga iš anksto  4u.gif

845434340. Parašyk kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Ciocia,dėkui 4u.gif pasiskambinau,sakė po nedaug priima jau žmonių,bet savaitės galas dar laisvas,tai priėmė. Kaip supratau skirs pusvalandį ,kažkaip man mažokai pasirodė g.gif Bet iš balso visai maloni.Žiūrėsim kaip eisis nuvykus,nes važiuosim su seserim viena po kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 11 22, 09:38)
Ciocia,dėkui  4u.gif  pasiskambinau,sakė po nedaug priima jau žmonių,bet savaitės galas dar laisvas,tai priėmė. Kaip supratau skirs pusvalandį ,kažkaip man mažokai pasirodė  g.gif  Bet iš balso visai maloni.Žiūrėsim kaip eisis nuvykus,nes važiuosim su seserim viena po kitos  4u.gif

Kaip jums sekėsi, kaip patiko?
Man tai tik balių pranašystės pildosi, vos spėju po juos keliaut, arba svečius priimt lotuliukas.gif O šiaip daugiau niekas, o norėtusi ax.gif , tiek daug gero žadėjo doh.gif
Atsakyti
Šiaip tiek sesei,tiek man ,patiko,bet būtent todėl,kad nieko blogo nepasakė biggrin.gif Aš aplamai tokiais dalykais nelabai tikiu,tai tiesiog nuėjau pasiklausyti ir nustebau,kad labai apie vaiką viską pataikė,lytį,ligas,problemas su maistu,charakterį ir pan. o daugiau,tai kaip ir MB sako,tiesiog viskas pritaikoma bet kuriam žmogui,darbo keitimas,užsienyje galimybės,baliai ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat ir tikiu, ir ne..
Bet labai įstrigęs paauglystėje išgirstas svetimas pokalbis.(nematė, kad aš klausau) Kalbėjo man artima moteris, po vizito pas būrėja( tokią seną, rūkančią, išgeriančią moteriškę, kuri man amžinai atrodė nesipraususi blush2.gif )Tai vat, ji išpranašavo, kad su pirmu vyru negyvensi, kad vaikų neturėsi, kad antras vyras užsienietis, kad meilė bus, bet pinigų ne. Dar daugiau pikantiškų dalykų, bet nesismulkinsiu.. Keisčiausia, kad tai moteriai viskas pildosi 100% lyg iš knygos.. Na taip, galima kažką isikalbėt, bet vaikų, kad ir kiek gydėsi nėra.
Atsakyti
Sveikos,
As buvau pas bureja Gina pries gerus 5metus..
Tai galiu pasakyt, kad isispilde gal koks 15%...o gal 8%... Nzn net
Visiskai visiskai neatitnka realybes.
Siaip labai gera tik psichologe, nupasakojo nerealia ateiti, laime, sekme, meile ir pan.. Sake as antra esu pas ja praktikoje apsilankiusi moteris, kurios tokia nuostabi ateitis.
Kad ji net savo akim negali patiket, kokia ateiti man pranasauja kortos.
Tai tada neisivaizduoju, kaip likusios pas ja besilankancios moterys gyvena unsure.gif , jei pas man taip viskas super.
Bet siaip aisku po tokio seanso skraidziau kaip ant debesu, kam nepatinka girdet tokiu dalyku.

Paskiau buvau pas bureja Irena man atrodo.. prie turgaus.. gal katedros ten gatve g.gif Tai ji daug maz pasake teisybe, bet ir tada sunku buvo suprast.. t.y. gan viska abstrakciai..ir tik kai ta ateitis atejo,, supratau ka ji norejo man pasakyt.. Arba gal tiesiog pritaikiau jos zodzius ateiciai g.gif
Bet nebrangiai paeme, noreciau pas ja dar kart ateiti.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 11 22, 10:27)
845434340. Parašyk kaip seksis smile.gif

vavava, tai prašau, čia Irenos prie turgaus tel. Nr.
Atsakyti
Sveikos,

Ir vėl buvau pas Ireną Basanavičiaus gatvėj. Praėjo lygiai metai po paskutinio apsilankymo. Niu ką aš galiu pasakyti. Ėjau su viena mintimi - nieko iš pradžių nepasakoti, o paklaustyti ką pasakys tongue.gif . Pataikė... Aišku iš pradžių taip atsargiai viską dėliojo, žodžius rinkosi, nes iš tikrųjų vyksta skyrybų procesas, o ji: jūs su vyru apsipykusi, matau gyvenamosios vietos pakeitimą...gal nieko blogo, bet.... nebijokite, viskas bus gerai.... matau dar ir tą ir tą. Aš čia taip abstrakčiai, ji ir detalių pasakė. Ir šiaip labai neblogai nusakė ir kitus šalia to sekančius įvykius. Bet nepatiko tai, kad labai skubėjo, nes jau už durų kita klientė trypčiojo...Skirtas kaip ir pusvalandukas, bet kol išmaišo kortas, kol pamedituoja ir visa kita.... Ryškiai mažai laiko skiria klientams už tą sumą, kurią paiima. Tai va tokia mano nuomonė po šio karto smile.gif
Atsakyti
gal kas atsimenat kokia bureja budavo prie nemuno poliklinokos?
Atsakyti
O gal ka nors zinote apie bureja Virginija? Kalbejau su vienu zmogumi, sake pas ja buvo, bet, kad jinai nesiskelbia ir uz pinigus neburia .. Del tam tikros situacijos nenorejau daugiau klausineti, bet gal jus ka zinot? smile.gif
Atsakyti
Labas,

Girdejau apie aiskiarege Jolanta is Ateities g. sako ji kalba ir is foto. Ar esate kas buvusi ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Esu buvusi pries kok 10metuTada net nustebau, kad tiek daug tiesos pasako vien tik ziurint i tave ir is nuotrauku.Daug kas buvo taip kaip ji ir sake kad bus. Dabar norejau eit pas ja,bet perskaiciau visa tema buvo laaaaaabai daug blogu atsiliepimu apie ja .
Atsakyti