Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

Sveikos..
O aš esu buvusi daugiau nei prieš metus pas Gintą Mačienę, kuomet šeimoje turėjau laaaabai daug nesklandumų verysad.gif na ir ką galiu pasakyti, išėjusi iš jos pasijutau kaip 10kg.nusimetusi vargo.
Super moteris, labai viską gerai nupasakojo, praeitį taip išdėstė, kad sėdėjau pasimetusi: kaip, iš kur ji viską mato blink.gif ?!? Viduje 100 klausimų buvo tuo momentu. Dabartį irgi nusakė puikiai, o ateitį irgi nusakė lb tiksliai (daug kas išsipildė). Tik va ji su laikotarpiu truputį maišosi. Sako pusmečio laikotarpyje nutiks taip ir taip, o viskas tik po 1,5 metų pradėjo pildytis. Tačiau daug kas ir neįvyko, bet kaip sakau, ji puiki psichologė,lb padėjo vien buvimas jos kompanijoje.
P.S. Kai atvykau pas ją, iškart pasakė: nesikūdink taip kaip kūdiniesi, nes tau netinka tas būdas, užsiregistruok pas ginekologę-bus problemų su cistomis blush2.gif ir pas kokią būrėją buvai prieš mane,nes jaučiu tavo išgąstį. Ji pasakė visą tiesą, po 2 sav.tikrai rado ginekologė cistą. O prieš ją buvau pas būrėją prie parduotuvės „Pogrindis”, tai man pasakė, jog ateinanti vasara bus man paskutinė, sako nematau tavęs tolimesnėje ateityje unsure.gif tai man buvo šokas,3 dienas negalėjau atsigauti.
Žodžiu mergaitės, eikite tik pas Gintą, kad ir brangoka, bet tikrai puikiai meta taro kortomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaulė25: 29 rugsėjo 2010 - 09:30
Sveiki kokie atsiliepimai apie Maciene, kokia pas ja kaina? gal kas turit jos numeriuka ar zinote kur gyvena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 20, 23:08)
Maciene dabar uz 1 val ima 100lt. reikia laukti,nepriima is karto ir mato, jei neseniai pas kazka bureisi. praeiti atspejo, o apie ateiti-pagyvensim, paziuresim

drinks_cheers.gif
Parašiau į AŽ Neringaiste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx+xx: 10 spalio 2010 - 16:00
merginos, turiu kvaila gal klausima, bet nezinau kur paklaust, o gal zinot kuri, kas atlieka kokius uzkalbejimus, kad greiciau parduoti nama??tikrai labai reikia pagalbos rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
man smalsu, ar yra kas girdėjęs kad eiti burtis kortomis nestuke.gif negeria, tipo atimi laimę iš būsimo vaikelio g.gif gal teko kam susidurti ax.gif
ir pvz. gal kas easate buvę tokioje padėtyje burtis pas Gintą, na koks jos požiūris į tai ax.gif
Atsakyti
beje, gal kas po ranka turite Gintos telefono numeriuką, būčiau dėkinga jei į AŽ kas parašytumėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 11 12, 13:59)
beje, gal kas po ranka turite Gintos telefono numeriuką, būčiau dėkinga jei į AŽ kas parašytumėte 4u.gif

868764754 mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukart norėjau nueit pas Žaną, bet vieną kart važiavo atostogaut, dabar ligoninėj. Kažkaip nesiseka ax.gif . Pas Gintą labai jau brangu g.gif . O va Irenos iš Basanavičiaus g. pranašystės nesipildė praktiškai visai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 11 12, 14:20)
man smalsu, ar yra kas girdėjęs kad eiti burtis  kortomis  nestuke.gif  negeria, tipo atimi laimę iš būsimo vaikelio g.gif  gal teko kam susidurti ax.gif

bobutes pasakos.....
Besilaukianciai mesti kortas nepatartina del to,kad informacija gali buti netiksli,nes info gaunama ne tik mamos bet ir kudikio.Kazi ar atsirinks bureja kur kuriam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 11 17, 21:46)
bobutes pasakos.....
Besilaukianciai mesti kortas nepatartina del to,kad informacija gali buti netiksli,nes info gaunama ne tik mamos bet ir kudikio.Kazi ar atsirinks bureja kur kuriam smile.gif

is kur jau taip zinot, manau, kad niekas negali tiksliai pasakyti, bobutes pasakos cia ar ne
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 11 18, 21:20)
is kur jau taip zinot, manau, kad niekas negali tiksliai pasakyti, bobutes pasakos cia ar ne

Tai jus manykit kaip tik norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 19 lapkričio 2010 - 16:31
Labas vakaras mergaitės,bandžiau skaityti temą,bet susisuko galvelė doh.gif kaip suprantu PNV ne viena Irena yra g.gif prieš kokį dešimt metų mano mama lankydavosi pas Ireną kažkuriame name prie sasyskos basanavičiaus gatvėj. Gal galėtumėte parašyti jos numerį ir ar dar ten pat randasi? Dėkinga iš anksto 4u.gif
Atsakyti