idomu, o ta Irena prakeiksmus nuimineja?aisku, pirmiausia ar ji juos mato???
QUOTE(Perlė @ 2010 04 18, 21:35)
Gal žinote, kokia bureja buria Panevėžio turguje tokiame baltame namelyje? Gal kam teko lankytis?
gal kas buvot, ar zinot konkreciai kur ji randasi, kaip atsiliepimai apie ja
Sveikos,
nu jo, cia vos ne visos zino zanos is dembavos ir irenos is seduvos (opps, ar radviliskio) telefono numeriukus. bet apie jas ne vieno zodzio nepasaket. o mane domintu sako ties, jusu manymu ar nelabai. ir siaip, svarbiausia per kiek laiko priima. aisku, pasiskambink ir susitarsi, bet tik idomu, laukti menesi ar savaites ar dienas reikia.
nu jo, cia vos ne visos zino zanos is dembavos ir irenos is seduvos (opps, ar radviliskio) telefono numeriukus. bet apie jas ne vieno zodzio nepasaket. o mane domintu sako ties, jusu manymu ar nelabai. ir siaip, svarbiausia per kiek laiko priima. aisku, pasiskambink ir susitarsi, bet tik idomu, laukti menesi ar savaites ar dienas reikia.
QUOTE(saksana82 @ 2010 08 16, 14:27)
Sveikos,
del priemimo tai mane prieme ir viena, ir kita ta pacia diena, kai pasiskambinau. Man abi patiko, bet cia mano nuomone
QUOTE(xx+xx @ 2010 08 16, 19:33)
del priemimo tai mane prieme ir viena, ir kita ta pacia diena, kai pasiskambinau. Man abi patiko, bet cia mano nuomone
Maciene dabar uz 1 val ima 100lt. reikia laukti,nepriima is karto ir mato, jei neseniai pas kazka bureisi. praeiti atspejo, o apie ateiti-pagyvensim, paziuresim
QUOTE(iewam @ 2010 08 20, 23:08)
Maciene dabar uz 1 val ima 100lt. reikia laukti,nepriima is karto ir mato, jei neseniai pas kazka bureisi. praeiti atspejo, o apie ateiti-pagyvensim, paziuresim
tai jau keli metai pas ja tokie ikainiai, o kiek laiko reikejo laukti kol ji prieme?
QUOTE(auste51 @ 2010 09 10, 10:28)
man atrodo, kad ta pati Dalia dirba turguje.
O gal teko daugiau apie ja girdeti ar bendrauti su ja?
Sveikutes Nezinau kaip jums, bet apie Irena (is to dvaro prie Seduvos) nieko gero negaliu pasakyti Taip i pievas nusivaziavo, kad baisiau nebuna Toks vaizdas kad ji viska tik spelioja (nes jei nepataiko, tai pasako priesingai ) Kam reikia geros psichologes, kreipkites pas ja-isklausys ir patars
Pas tą Irena nebuvau, bet ta kur Basanavičiaus gatvėj, tai nesipildo man..Buvau pavasarį pas ją, tokią rožinę ateitį nusakė.. Sakė vasarą, vasarą, o ta vasara praėjo ir nieko neįvyko iš to grožio
QUOTE(Dina* @ 2010 09 22, 00:05)
Sveikutes Nezinau kaip jums, bet apie Irena (is to dvaro prie Seduvos) nieko gero negaliu pasakyti Taip i pievas nusivaziavo, kad baisiau nebuna Toks vaizdas kad ji viska tik spelioja (nes jei nepataiko, tai pasako priesingai ) Kam reikia geros psichologes, kreipkites pas ja-isklausys ir patars
Pritariu. Sedejo ir tylejo. Jausmas, kad visai neturi ka pasakyti.