Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 01 28, 16:34)
o kodel jolanta, atvykus i siaulius, ima 40lt?
ateit, islaidas turim padengti keliones  biggrin.gif

Na kas gali į tokį klausimą atsakyti lotuliukas.gif Man atrodo, kad tik pati Jolanta ir niekas neliepia eiti pas ją. Be to, visos atvažiuojančios visada daugiau ima g.gif
Atsakyti
Apie Ireną.. Net nežinau? Labai "rožinę" ateitį man nusakė g.gif Pinigų bus, darbo bus, vyras nepabėgs lotuliukas.gif mane visi gerbia, nors iš tiesų esu, gan konfliktiškas žmogus, nes negaliu pakęst netiesos ir vaidmainiavimo. Mano vaiko lyti ne tą nurodė g.gif ir vyrą kitokį.. Porą dalykų pataikė, o visa kito lieka laukt.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra neseniai bendravusiu su Irena (as cia apie ta, kuri priimdavo Kanevicienes g., veliau issikele is Pnv)? Gal zinote, ar ji atvaziuoja i Panevezi ar reikia vykti pas ja ?
Buciau dekinga, jei pasidalintumete ispudziais
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2009 07 28, 13:55)
Gal dar šis tel. Nr. 8-601-74777 neužblokuotas biggrin.gif  g.gif

Skatykit temą biggrin.gif
Aš čia jau administratore tapau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx+xx: 08 vasario 2010 - 11:29
QUOTE(xx+xx @ 2010 02 08, 12:27)
Skatykit temą  biggrin.gif
Aš čia jau administratore tapau  tongue.gif

Dėkui už nurodytą tel.nr. Gal teko su ja bendrauti? Smalsu, kokį įspūdį paliko
Atsakyti
Labukas! Paskutiniu metu mano seimai labai nesiseka ir jauciu, kad per viena zmogu, kuris linki mums blogo. Gal zinote kokia bureja, kuri nuima uzkeikimus ar kaip cia issireiksti blush2.gif Na gal tas zmogus ir neuzkalbejo musu, bet kai taip nesiseka, nebezinome ka galvoti verysad.gif
Atsakyti
Gal žinote, kokia bureja buria Panevėžio turguje tokiame baltame namelyje? Gal kam teko lankytis?
Atsakyti
QUOTE(Perlė @ 2010 04 18, 21:35)
Gal žinote, kokia bureja buria Panevėžio turguje tokiame baltame namelyje?  Gal kam teko lankytis?

aha ir man idomu ar gerai buria kaip ten yra istikruju ,gal kas buvot ir galit savo nuomone pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(navatka @ 2010 01 26, 22:39)
Nu va, siandien buvau pas Irena.. Patiko net labai.
Viska labai tiksliai pasake apie dabarti,  pasake ji man viena fraze tai kad mano drauge yra nescia, ir laukiasi berniuko, ir is tos drauges po keliu valandu sulaukiau skambucio pasake kad laukiasi. Man buvo sokas! doh.gif

o kur ta irena dirba?kiek ima?gal galima info tel?aciu
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2010 04 23, 12:25)

o kur ta irena dirba?kiek ima?gal galima info tel?aciu

Oi neskaitot temos. Net neįdomu. Tas pats per tą patį. Viskas yra aprašyta apie Ireną ir tel. Nr. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlė @ 2010 02 07, 23:47)
Sveikos,
Gal yra neseniai bendravusiu su Irena (as cia apie ta, kuri priimdavo Kanevicienes g., veliau issikele is Pnv)? Gal zinote, ar ji atvaziuoja i Panevezi ar reikia vykti pas ja ?
Buciau dekinga, jei pasidalintumete ispudziais

Va va as ir ieskau sitos burejos. Tik kiek zinau ji lygtais parko g buvo.
Cia ta Irena, kuri issikele is pnvz. Gal kas zino apie ja? jos nr, kur gyvena? koki tolimesni apie ja atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(MAZOJISELESTE @ 2010 04 28, 14:14)
Va va as ir ieskau sitos burejos. Tik kiek zinau ji lygtais parko g buvo.
Cia ta Irena, kuri issikele is pnvz. Gal kas zino apie ja? jos nr, kur gyvena? koki tolimesni apie ja atsiliepimai?

Tel.nr.860174777-jau buvo nurodytas temoje. O atsiliepimais kazkodel niekas nepasidalina verysad.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri buvote pas būrėją Panevėžyje Pelkių gatvėje?
Atsakyti