Sugalvojau parašyti ir aš.. Šiaip laaabai jau retai vaikštau pas būrėjas, maža mamą lydėdavau pas tokią čigonę.
Ir prie kokius 8 metus buvau pas Ireną, atrodo dar jos tėvo name gatvės pavadinimo nebeatsimenu, jau taip buvo nusibodęs mano darbas, maniau, gal ką gero pasakys...ir pasakė
Nepamenu kiek laiko kalbėjo, bet ilgai, ką pasakė išsipildė viskas. Tuo laiku maan juokingai skambėjo, kad po pusės metų lauksiuos, kad vasarą nebedirbsiu kur dirbu...kad sekantis darbas bus irgi pas moterį. Patikėkit, viskas tiksliai ir aiškiai. Išsipildė. Kiek pamenu, ji sakė, kad maždaug 2 metus mato į priekį, pusė metų "mato" aiškiai.
Irgi prieš kokius gal 6 metsu užbėgau Kranto gt. pas Danutę (nepamenu rigi tikslaus vardo) , kur priešais buvusius pingvino ledus jos tas namukas, tai pamenu, vis klausinėjo kas mane neramina: vyras ar mano neištikimybė jam
O aš blaškiausi tarp ėjimo į darbą ar mokslo, nežinojau ką rinktis. Tai jai kažko aš įtartina pasirodžiau, tai jos atsakymas buvo: Ką pasirinksi tas ir bus gerai
daugiau nieko ir neišliko atminty.
Eidavo dar draugės pas kokią tai Nastią, lyg Molaininių gt. , tai sakydavo, irg, kad gera, burdavos su Taro kortom.