Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

QUOTE(xx+xx @ 2010 01 07, 12:42)
paprasčiausia nepagalvojusi apie nieką pasivadinau ir tiek

tai cia gal is pasamones ishplauke blush2.gif
gal likimas.... g.gif
Atsakyti
Sugalvojau parašyti ir aš.. Šiaip laaabai jau retai vaikštau pas būrėjas, maža mamą lydėdavau pas tokią čigonę.
Ir prie kokius 8 metus buvau pas Ireną, atrodo dar jos tėvo name gatvės pavadinimo nebeatsimenu, jau taip buvo nusibodęs mano darbas, maniau, gal ką gero pasakys...ir pasakė unsure.gif Nepamenu kiek laiko kalbėjo, bet ilgai, ką pasakė išsipildė viskas. Tuo laiku maan juokingai skambėjo, kad po pusės metų lauksiuos, kad vasarą nebedirbsiu kur dirbu...kad sekantis darbas bus irgi pas moterį. Patikėkit, viskas tiksliai ir aiškiai. Išsipildė. Kiek pamenu, ji sakė, kad maždaug 2 metus mato į priekį, pusė metų "mato" aiškiai.

Irgi prieš kokius gal 6 metsu užbėgau Kranto gt. pas Danutę (nepamenu rigi tikslaus vardo) , kur priešais buvusius pingvino ledus jos tas namukas, tai pamenu, vis klausinėjo kas mane neramina: vyras ar mano neištikimybė jam blink.gif O aš blaškiausi tarp ėjimo į darbą ar mokslo, nežinojau ką rinktis. Tai jai kažko aš įtartina pasirodžiau, tai jos atsakymas buvo: Ką pasirinksi tas ir bus gerai biggrin.gif daugiau nieko ir neišliko atminty.

Eidavo dar draugės pas kokią tai Nastią, lyg Molaininių gt. , tai sakydavo, irg, kad gera, burdavos su Taro kortom.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2010 01 11, 12:26)
Irgi prieš kokius gal 6 metsu užbėgau Kranto gt. pas Danutę (nepamenu rigi tikslaus vardo) , kur priešais buvusius pingvino ledus jos tas namukas, tai pamenu, vis klausinėjo kas mane neramina: vyras ar mano neištikimybė jam  blink.gif  O aš blaškiausi tarp ėjimo į darbą ar mokslo, nežinojau ką rinktis. Tai jai kažko aš įtartina pasirodžiau, tai jos atsakymas buvo: Ką pasirinksi tas ir bus gerai  biggrin.gif daugiau nieko ir neišliko atminty. 

Kranto g. dirba Lukrecija, ne Danutė. Buvau aš pas ją daugiau nei prieš metus. Turėjau klausimą dėl darbo - ar keisti ar ne. Žodžiu, atsakymo negavau, kažką gal ir pasakė globaliai apie darbus aplamai, bet nieko konkretaus. Nieko net neatsimenu. Užtat gal valandą suokė, kad šiais laikais nevalia pasitikėti žmonėmis ir skolinti jiems pinigų, nes tai tas pats, kas "Senvagėje šakėmis ant vandens rašyti" (čia jos citata). Man jos pezesiai priminė, kai vaikystėje iš žurnalų išsikirpdavome kortas ir pačios burdavome. Žodžiu, kaip buvusi tardytoja, manau gerai išmano psichologiją ir moka primityvius kortų dėliojimo būdus, todėl dabar pasivadino būrėja ir uždarbiauja.
Atsakyti
Irena serga, nepriima.. Pas ką nueit?
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 01 21, 12:57)
Irena serga, nepriima.. Pas ką nueit?

Gal Dembavoj pas Žaną g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu prisijunkti ir as prie Jusu. Rytoj eisiu pas Irena is basanaviciaus g. Idomu kaip seksis g.gif
Kaip matau cia atsiliepimu yra n ir visi skirtingi.
Esu buvus pries kelis metus pas Lukrecija, nepatiko juodai. Nesamone!
Atsakyti
Keista, o manęs Irena nepriėmė g.gif

Neturiu Žanos iš Dembavos kontaktų..
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 01 25, 18:56)
Keista, o manęs Irena nepriėmė g.gif

Nu nezinau, as siandien jai paskambinau ir viskas kazkaip normaliai, susitariau.. Idomiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 01 25, 18:56)

Tel. Nr. 8-670-19311
Atsakyti
Nu va, siandien buvau pas Irena.. Patiko net labai.
Viska labai tiksliai pasake apie dabarti, pasake ji man viena fraze tai kad mano drauge yra nescia, ir laukiasi berniuko, ir is tos drauges po keliu valandu sulaukiau skambucio pasake kad laukiasi. Man buvo sokas! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 01 26, 15:38)
Tel. Nr. 8-670-19311

Ačiū smile.gif , bet pabandžiau dar kartą paskambint Irenai ir sutiko priimt. Ryt eisiu pas ją.
Atsakyti
QUOTE(saksana82 @ 2009 08 29, 17:44)
na galiu ir as keleta komentaru imesti smile.gif

nuo prasciausios iki geriausios :

3. Jolanta, nu taip ji tik is mano akiu ir keltos foto bande kazka papasakoti. bet tai buvo kalbos tas pats per ta pati smile.gif na del ligu atspejo. tikrai tokios ligos menesio begyje man buvo buvusios. na kad neliskiu su vaikinu situo, busiu su kitu ir t.t.suplojau 20-25lt nebepamenu tiksliai. nepateisino lukesciu.

o kodel jolanta, atvykus i siaulius, ima 40lt?
ateit, islaidas turim padengti keliones biggrin.gif
Atsakyti