QUOTE(Gebe @ 2009 09 12, 22:57)
Buvau pas Irena Basinavičiaus gatvėje prieš Jonines. Daug visko pripasakojo. Iš praeities daug kas atitiko, tačiau tai, kas laukia.... Kaip čia pasakius... Arba dar ne laikas pildytis, arba kalbėjo į pievas
. Bet kaip žmogus ji man patiko. Kažkaip ir apie gyvenimą pakalbėjom, ir apie ekonominį sunkmetį
O vat draugė yra buvusi pas Macienę. UCh, viskas išsipildė ir net su kaupu.
Aš prieš kokius 7-8 metus esu buvusi Stoties gatvėje pas tokią amžinaatilsį močiutę, kur žaliame namuke gyveno. Vat jos pasakytos pranašystės buvo tokios taiklios ir išsipildė tik po kokių trejų metų. Ir tai draugė priminė, nes buvau pamiršusi
.
Tiesą sakant galvoju, kad jei jau aklai tikėsi jų žodžiais, tai ir ims pildytis arba tiesiog pati nesąmoningai ieškosi situacijų, kad galėtumei pateisinti pranašystes. Bet kartais, kai pasiklysti tarp savo minčių, sunkumų, manau, verta apsilankyti.
Sveikos,
Na negaliu atsistebėt. Jėzau, rugsėjį rašiau, kad niekas iš tos Irenos pasakymų nesipildo. O dabar... Gal neišsipildė tik 10 proc. Net tai, ką ji tada sakė ir buvo juokinga, nes taip atsitikt buvo beveik neįmanoma, tai ir tai pildosi
Čia jau kita liūdna gyvenimo istorija... Ir esu pasimetusi ir nežinau kaip elgtis: lyg ir noriu nueiti vel, gal kitur, noriu išsipasakoti kažkam svetimam, noriu atsakymo gal, o gal tiesiog patarimo ar širdies nuraminimo
.