sveikos Mamos
as buvau pas bureja pries 2 metus ir ka pasake pildesi viskas, na o pries savaite buvau pas kita bureja, abi pasake mazdaug ta pati, lidejau drauge ai kaip pati neissibursi
tai gi bureja super labai gera,kitom draugem viskas issipilde, pasake viska kas buvo kaip yra ir ko dar laukt, bat daugiau gyvenime nebeisiu, pries eidamos pagalvokit ar norit suzinot, kad po 3 menesiu ar metu laikotarpi tapsit nasle, ar neteksit vaiko
, nerasit sau vietos, savaite praejo, o as dar nakti nemiegojau, negaliu uzmigti begalvodama, stengiuos save raminti, gal tai nenutiks, bet tiesiog negali
nevisada pasako bureja, gyvensi ilgai laimingai ir vargo nematysi, kad pasakis blogai mazai tikiesi ir kai pasako, kad pastaruosius 3 metus reiks daug ka laidot ir kad prireiks dideles storos nosines, nerasit sau vietos
tai gi kas siulpnesnes sielos jausmu, patarciau neiti, tikrai nenoretumet ka blogo uzgirsti, aisku, nevisom blogai pasako, bet kas turi atsitikt ir taip atsitiks tiesiog dziaukities kikviena diena ir dazniau pasakykit zmonem. kad juos mylit, nes gali but kada ir per velu.
na bet cia tik mano nuomone.