QUOTE(sniege5 @ 2008 07 18, 23:39)
Sveikutes,gal kam yra teke lankytis pas bureja Ginta Maciene esancia Panevezyje?Kokie atsiliepimai.Ir dar pas bureja Irena Basanaviciaus g.?
Oi kaip gerai, kad uzklausei, nes visur ieskojau info, niekur neradau, nes paciai labai aktualu...
QUOTE(viltuse @ 2008 07 20, 08:33)
Oi kaip gerai, kad uzklausei, nes visur ieskojau info, niekur neradau, nes paciai labai aktualu...
oi ir man idomu - gal galite Irenos telefona??
QUOTE(sniege5 @ 2008 07 19, 00:39)
Sveikutes,gal kam yra teke lankytis pas bureja Ginta Maciene esancia Panevezyje?Kokie atsiliepimai.Ir dar pas bureja Irena Basanaviciaus g.?
Apie Maciene labai geri atsiliepimai , esu buvusi nekarta
QUOTE(xx+xx @ 2008 08 23, 21:12)
tą pačią, kur sūnus - žudikas maniakas?
QUOTE(Karusia @ 2008 08 24, 00:15)
tą pačią, kur sūnus - žudikas maniakas?
taip ta pacia , na ir kas? Juk ne ji nuzude, ir neaisku, ar jos sunus
QUOTE(xx+xx @ 2008 08 23, 18:12)
Pas Maciene esu buvusi pries 4 metus,tai isipilde viskas alei kiekvieno sakinio.O va apsilankiau siemet pora kartu pas ja,ir visai niekas nesipildo beto abu kartus ateiti nuspejo taip skirtingai,kad atrodo,lyg tai butu dvieju skirtingu zmoniu likimai...tai net nezinau ar betiketi
Pratesiam, pratesiam panevezietes, labai idomu Kas daugiau zinot bureju Panevezyje
QUOTE(sodiene @ 2008 09 04, 13:23)
Pratesiam, pratesiam panevezietes, labai idomu Kas daugiau zinot bureju Panevezyje
oi, aš labai daug žinau, bet garsiai nesakysiu...
apie tokią moterį VYGINTĄ iš Panevėžio.
Labai baisi, juodąją magiją užsiiminėja, pati pirmą vyrą palaidojo, gal ką girdėjot
QUOTE(G.Persija @ 2008 09 08, 23:12)
oi, aš labai daug žinau, bet garsiai nesakysiu...
O Jolantą žinai?
QUOTE(ingelka @ 2008 09 09, 13:29)
Irena Basanaviciaus g. labai super... pildosi kiekvienas jos sakinys..
Labas, o koks tos Irenos telefono numeris, as pas ja gal pries kokius 5-6 metus buvau, tai man patiko, tik nei numerio, nei adreso nepamenu, zinau tik tiek, kad virs to RUBO (kur prie vadinamos sasiskos yra) gyvena
Kokios dabar pas ja kainos gal kas zino?
O kaip ta Jolanta? Paskaiciau vienoje temoje, kur jau uzdaryta buvo, tai apie ja labai geri atsiliepimai Ten jos ir telefono numeris duotas, ir adresas, tik ar nepasikeites, nes ten 2007 metu sausio menesi rasyta buvo Gal kas galite pasakyti ar jos numeris dar sis - 447244. Labai aciu bus