Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(Tainka @ 2009 12 19, 18:00)
O greitai-gerai tas Oversa nuvalo?  ax.gif Ir kokia kaina?

Man tai neypatingai lengvai nuvalydavo ypac koki raudona laka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 19, 18:12)
Man tai neypatingai lengvai nuvalydavo ypac koki raudona laka biggrin.gif

Aisku, tada nevertas demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 19, 12:15)
Siuo metu naudoju toki (viduje su kempinele) ir negaliu atsidziaugti
user posted image

Pirkdama galvojau, kad nieko gero, bet likau labai nustebinta kaip gerai valo biggrin.gif
Geriausias is visu Buk (isbandziusi visus) ir siaip matyt man jis geriausia is visu bandytu ir kitu firmu  ax.gif

O kur galima rasti ir kokia kaina? Esu turėjus panašų iš fairness, visai patiko, tik kaina kaip už valiklį man didoka atrodė.
Atsakyti
man tai Chanel nagu lako valiklis patinka
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 21, 16:29)
O kur galima rasti ir kokia kaina? Esu turėjus panašų iš fairness, visai patiko, tik kaina kaip už valiklį man didoka atrodė.

Pirkau maximoje ir mokejau apie 3 litus tik biggrin.gif bet sakau tikrai vertas demesio.. Kisi pirsta i vidu ir sukioji kempineleje smile.gif net ir raudonus lakus puikiai nuvalo.. Siek tiek sunkiau lakus su blizguciais..
Atsakyti
Visada perku Meliade nagu lako valikli. Parduodamas IKI parduotuveje, kaina nedidele apie 5Lt. Turis 250ml. Ir kas labai patinka nera tokio ikyraus acetono kvapo, kaip kiti valikliai turi + labai gerai nuvalo laka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 21 gruodžio 2009 - 21:39
Delia cosmetics be acetono is Eurokos uz kelis litus, labai patinka, gerai nuvalo, nesausina ir svarbiausia nera to ikyraus acetono kvapelio
o siaip tai nervina, kai dauguma raso "be acetono", o atidarius kvapas vercia is koto doh.gif
Atsakyti
turiu dabar essence valiklį su braškėm ir vanile, kvapas akivaizdžiai ne toks atidarius buteliuką, bet po to pasiskleidžia biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif perku pygiausius lakus ir lako valiklius ir su nagais jokiu problemu. tvirti kaip plienas smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Perku is Nagavitos litro kiekiais,nepamenu pavadinmo tiesiog beacetoninis nagu lako valiklis,yra ivairiausiu kvapu wub.gif nedvokia kaip maximiniai pvz biggrin.gif
Atsakyti
Perku tik acetonius. smile.gif Beacetoniniai man nieko nenuvalo.
Atsakyti
Man pats geriausias wub.gif
user posted image
Atsakyti