Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

Naudoju AVON nagų valiklį. Esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 30, 11:48)
Įvairių išbandžiau, negaliu pasakyti, kad jie labai nagams padeda ar kenkia, nes ne visą laiką juos lakuoju. Tik vieną sykį nusipirkau BŪK be acetono, tirštą tokį, pavadinimo nepamenu, tai sunkiai labai valė, reikėjo užpylus ant nago palaikyti. Dabar įsigijau BŪK su migdolais, tai gerai nuvalo, tik tas kvapas labai jau intensyvus ir ilgai išlieka  schmoll.gif

As siuo metu naudoju irgi BUK beacetonini su migdolais,nuvalo labai gerai, bet tas kvapas, tai oi oi oi koks intensyvus blink.gif
Atsakyti
Jau n buteliuka naudoju firmos Oversa ax.gif

user posted image
Atsakyti
Pats paciausias man Sephora by OPI nagu lako valiklis thumbup.gif Perku jau ne pirma karta.
Atsakyti
orly man thumbup.gif vitrinoj perku
Atsakyti
Orly man pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 30, 11:48)
Tik vieną sykį nusipirkau BŪK be acetono, tirštą tokį, pavadinimo nepamenu, tai sunkiai labai valė, reikėjo užpylus ant nago palaikyti.

Sitas pats blogiausias koki esu kada turejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 08 26, 11:08)
Naudoju AVON nagų valiklį. Esu patenkinta thumbup.gif

as irgi AVON naudoju, labai patinka good.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju toki (viduje su kempinele) ir negaliu atsidziaugti
user posted image

Pirkdama galvojau, kad nieko gero, bet likau labai nustebinta kaip gerai valo biggrin.gif
Geriausias is visu Buk (isbandziusi visus) ir siaip matyt man jis geriausia is visu bandytu ir kitu firmu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 14:06)
Jau n buteliuka naudoju firmos Oversa  ax.gif

user posted image

Pamenu labai seniai turejau, neblogas buvo ax.gif nors ne kazkas ispudingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 gruodžio 2009 - 10:14
Aš kartais naudoju OVERSA, kartais kokį kitą, žiūriu, kad kaina nebūtų kosminė biggrin.gif
Atsakyti
ir as Oversa megstu thumbup.gif pastebejau kad ir nagai auga geriau kai nustojau naudoti acetonini lako valikli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 19, 12:34)
ir as Oversa megstu  thumbup.gif  pastebejau kad ir nagai auga geriau kai nustojau naudoti acetonini lako valikli  thumbup.gif

O greitai-gerai tas Oversa nuvalo? ax.gif Ir kokia kaina?
Atsakyti