Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 18, 14:28)
Įsigijau ir AVON nagų lako nuėmėją be acetono, tai palyginus su OVERSA, truputį mažiau smirda acetonu  smile.gif

Aš AVON jau antrą buteliuką naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Sally Hansen nagu lako valikli (melsva pakuote), na visai neblogas, tausoja nagucius, tik man ne visus lakus vienodai greitai nuvalo.
Atsakyti
as jau ne vieni metai perku Manhattan nagu lako valiklius - labai geri good.gif labai dziaugiuosi, labai gerai valo, perku netgi acetonini (yra ir beacetonis) -tai jis nelabai ir smirda man, ir labai gerai valo, vnzo labai patenkinta esu.
Atsakyti
man labai puikus atrodo valiklis iš Iki, už 3 litus maždaug. dabar neatsimenu pavadinimo ir negaliu pažiūrėt, bet ta pati prancūzų firma, kurios akių makiažo valiklis kažkada buvo labai populiarus SM.
tas lako valiklis man visai nesausina nagų, skirtingai nei bandyti maybelline, lumene, manhattan
Atsakyti
ORLY labai patinka jau seniai naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju AVON nagu valikli smile.gif
ir esu labai patenkinta,nes buteliukas ne mazas,ilgam uztenkanedziovina odos aplink nagus ir kaina ne itin didele smile.gif 150 ml siuo metu 14.00 Lt
Atsakyti
Naudoju OVERSA ir tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2008 03 21, 12:07)
Aš AVON jau antrą buteliuką naudoju  thumbup.gif

aš vis dar tą patį Avon naudoju, bet jau į pabaigą blush2.gif
Atsakyti
YSL valiklis, bet geriausia,kad ir kaip keista, bet tiko vos ne pigiausias blink.gif Buk ( Be atsetono) , tai patenkinta bigsmile.gif kazkaip netikiu tais valikliias su vitaminais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 29, 10:52)
YSL valiklis, bet geriausia,kad ir kaip keista, bet tiko vos ne pigiausias blink.gif  Buk ( Be atsetono) , tai patenkinta bigsmile.gif  kazkaip netikiu tais valikliias su vitaminais g.gif

man irgi naivu tikėtis, kad nagų lako valiklis kažką labai gero duoda nagui schmoll.gif geriausiu atveju jo neišdžiovina.
pati naudoju jau kelintą buteliuką Essence nagų lako valiklio, turėjau ir su ir be acetono, abu vienodai man geri, nei vienas nagų nedžiovino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 29, 10:52)
YSL valiklis, bet geriausia,kad ir kaip keista, bet tiko vos ne pigiausias blink.gif  Buk ( Be atsetono) , tai patenkinta bigsmile.gif  kazkaip netikiu tais valikliias su vitaminais g.gif

Įvairių išbandžiau, negaliu pasakyti, kad jie labai nagams padeda ar kenkia, nes ne visą laiką juos lakuoju. Tik vieną sykį nusipirkau BŪK be acetono, tirštą tokį, pavadinimo nepamenu, tai sunkiai labai valė, reikėjo užpylus ant nago palaikyti. Dabar įsigijau BŪK su migdolais, tai gerai nuvalo, tik tas kvapas labai jau intensyvus ir ilgai išlieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 30, 11:48)
Įvairių išbandžiau, negaliu pasakyti, kad jie labai nagams padeda ar kenkia, nes ne visą laiką juos lakuoju. Tik vieną sykį nusipirkau BŪK be acetono, tirštą tokį, pavadinimo nepamenu, tai sunkiai labai valė, reikėjo užpylus ant nago palaikyti. Dabar įsigijau BŪK su migdolais, tai gerai nuvalo, tik tas kvapas labai jau intensyvus ir ilgai išlieka  schmoll.gif

ir aš turiu ta BŪK be acetono tiršta, tai terlionė su juo schmoll.gif nenaudojamas stovi doh.gif o kaip tik šiuo metu ieškau naujo ir man baisu, nes labai didelė jų gausa, nežinau koks geriausias g.gif
Atsakyti