Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

Pabandžiau "OVERSĄ" nagų lako nuėmėją be acetono, visai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 09, 22:36)
Pabandžiau "OVERSĄ" nagų lako nuėmėją be acetono, visai geras  thumbup.gif

aš irgi neseniai tokį pirkau, man jo kvapelis nekoks, gal net gi acetono geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 09, 23:21)
aš irgi neseniai tokį pirkau, man jo kvapelis nekoks, gal net gi acetono geriau g.gif

Kvapelis tai tikrai įtartinas, man kažko labai primena acetono kvapą g.gif (nors rašo- beacetonis), gal dėl to ir valo gerai g.gif ax.gif Nusipirkau pirmą kartą, daugiau tokio nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 09, 21:36)
Pabandžiau "OVERSĄ" nagų lako nuėmėją be acetono, visai geras  thumbup.gif

QUOTE(emmute @ 2008 03 09, 22:21)

QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 10, 08:26)
Kvapelis tai tikrai įtartinas, man kažko labai primena acetono kvapą  g.gif (nors rašo- beacetonis), gal dėl to ir valo gerai  g.gif  ax.gif Nusipirkau pirmą kartą, daugiau tokio nepirksiu  doh.gif

turiu ir aš OVERSA 4u.gif kai pirkau sakė, kad be acetono lotuliukas.gif gal ir teisios konsultantės- be acetono jis, bet su acetono pakaitalais laugh.gif nes girdėjau, kad nemažai daro taip- rašo, kad beacetonis, o pakeičia acetoną kitais kenksmingais dalykais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 10, 11:22)
turiu ir aš OVERSA 4u.gif kai pirkau sakė, kad be acetono lotuliukas.gif gal ir teisios konsultantės- be acetono jis, bet su acetono pakaitalais laugh.gif nes girdėjau, kad nemažai daro taip- rašo, kad beacetonis, o pakeičia acetoną kitais kenksmingais dalykais rolleyes.gif

blink.gif Reiks išmesti g.gif . O koks nagų lako valiklis nekenksmingas ? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 05 20, 19:21)
As naudoju "Buk" nagu lako nuemeja - geli su vitaminu kompleksu. Patinka, kad maloniai kvepia, jo nedaug reikia, ekonomiskas, neblogai nuvalo  ax.gif

Noreciau pabandyt sita geli, bet nerandu pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurioshka @ 2006 05 30, 20:32)
as dabar naudoju avon beacetonini  thumbup.gif man patinka - ir laka nuvalo gerai, ir neissausina nago, ir nelabai smirda  4u.gif nors acetono kvapas vistiek jauciasi  unsure.gif  bet as manau, kad i bet kuri valikli turi buti ideta nors siek tiek acetono - kaip gi kitaip galima nuvalyti nagu laka??  g.gif  juk tai dazai...  unsure.gif

Ar jis nesausina nagų ? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau ir AVON nagų lako nuėmėją be acetono, tai palyginus su OVERSA, truputį mažiau smirda acetonu smile.gif
Atsakyti
as tai kazkaip betkoki perku, beacetoniai man nepatinka, blogai valo,
dabar naudoju Vix su glicerinu, man normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 18, 17:08)
as tai kazkaip betkoki perku, beacetoniai man nepatinka, blogai valo,
dabar naudoju Vix su glicerinu, man normaliai smile.gif

Tiek AVOVO, tiek OVERSOS beacetoniai gerai valo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As jau antra buteliuka pirkau "IsaDora" be acetono su pro-vitaminu B5 ir kalciu... man labai patiko. Nors lakas nusivalo irgi nepasakyciau, kad lengvai. Bet bent jau nago neissausina kaip prasti valikliai. ok.gif
Atsakyti
Aš naudoju Alesandro firmos beacetoninį su lotuso kvapu, kažkaip maniau, kad sunkiai valysis, nes taip buvo su Buk, bet klydau, valo thumbup.gif
Atsakyti