Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

geriausias mano naudotu tai "meliade". toks didelsi buteliukas su roziniu skysciu. kazkaip nekenkia nagams kaip kiti ir lakas greit nusuwalo-nereik bruzinti.
Atsakyti
As kazkada nusipirkau "Dzintars" valikli be acetono,man visai nieko smile.gif
Atsakyti
O as jau antra karta nusipirkau "Berkeley" kazkoki rusiska smile.gif 200 ml o kaina jo apie 6-7 lt (pirkau Droge) Visiskai nesausina nagu mirksiukas.gif Pradejus ji naudoti, pastebejau, kad nagai ne tokie trapus pasidare.
Papildyta:
Vat dar pamirsau pamineti, kad jis ne taip greitai nuvalo nagu laka kaip kiti valikliai, reikalauja truputi daugiau demesio. Kai sunaudojau visa bonkute, nusipirkau Meliade roziniame indelyje, bet tik karta su juo valiausi laka, nes iskart jautesi skirtumas po Berkeley...
Atsakyti
As naudoju pati pigiausia, atrodo 0.99ct kainuoja biggrin.gif gerai valo ir bent jau mano nagams visai nekenkia thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju "Buk" nagu lako nuemeja - geli su vitaminu kompleksu. Patinka, kad maloniai kvepia, jo nedaug reikia, ekonomiskas, neblogai nuvalo ax.gif
Atsakyti
man labai geras sally hansen,apie 12 lt,be acetono:)
Atsakyti
reiks nusipirkt Avono beacetoni nago valikli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2005 08 11, 20:08)
Ilgą laiką naudojau "Manhattan" nagų lako valiklį be acetono,

ir aš šitą naudoju rolleyes.gif

nelabai aš jūsų suprantu, skundžiatės, kad tie brangesni beacetoniniai prastai valo, bet taip ir turi būti mirksiukas.gif o tie, kur pigūs ir nuvalo bet kokį laką, tai gi pagalvokit iš ko jie padaryti lotuliukas.gif
jau aš geriau ilgiau pavalysiu su kiek galima kokybiškesniu nuėmėju, nei su bet kokiu ax.gif

o po to visada patepu su aliejuku, tad po tokios procedūris nagučiai būna visai ne sausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2007 08 29, 18:11)
man labai geras sally hansen,apie 12 lt,be acetono:)

o man Selly Hansen zaliam buteliuke neblogas, bet melynam tai nevalo visai. labiau Manhatan patiko.
Atsakyti
as irgi pries kelias dienas nusipirkau melynam buteliuke sally hansen nagu lako valikli be acetono. tai taip biski atsibodo bruzint, nu bet gal sveika nagam bus. kartais dar avono be acetono naudoju, tai greiciau nusivalo. bandziau ir tuos pigius, po lita, tai labai greit viska nugramdo, be vargo, tik kazin ar labai sveika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coja @ 2007 08 29, 18:39)
nelabai aš jūsų suprantu, skundžiatės, kad tie brangesni beacetoniniai prastai valo, bet taip ir turi būti  mirksiukas.gif o tie, kur pigūs ir nuvalo bet kokį laką, tai gi pagalvokit iš ko jie padaryti  lotuliukas.gif
jau aš geriau ilgiau pavalysiu su kiek galima kokybiškesniu nuėmėju, nei su bet kokiu  ax.gif

nesamone, kad taip turi buti. turejau puikiausiai beacetonini lako nuemeja, vale kuo geriausiai, skirtas profesionalams. bet as jo pirkt niekur nerandu daugiau verysad.gif
o neseniai pirkau sally hansen su raudonu kamsteliu, geras, nuvalo normaliai, kvapas neacetoninis thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau daug metų naudoju Corine de Farme firmos. Nors ir su acetonu, bet jis man pats geriausias! O baisesnio nei Belaton želė pavidalo tai nesu turėjusi.
Atsakyti