Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

OVERSA patinka.Raso be acetono,bet kazin kodel taip gerai valo blink.gif nes kai buvau kazdada sarmoj nusipirkus kazkoki be acetono,su kazkokiaiis aliejais valikli,tai budavo trini trini... nail.gif
Atsakyti
as irgi turiu oversa, tai visai nieko ax.gif dar kazkoki rusiska ir prancuziska ir abu be acetono. nors nagai naturalus, bet kazkaip atrodo kad be acetono bus geriau rolleyes.gif maziau dziovins ax.gif
Atsakyti

Nusipirkau Būk beacetoninį ir prasikeikiau doh.gif trini trini, kol nusivalo, o dar nagą kaip išsausina schmoll.gif
Atsakyti
man patys geriausi valikliai Sally Hansen thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 15, 18:10)
As irgi sita naudojau, gal kokius 4 buteliukus sunaudojau, o dabar nupirkau Oversa be acetono  ax.gif  abudu  thumbup.gif

Aš jau trečią baiginėju 'Delia' thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 03 30, 13:49)
Nusipirkau Būk beacetoninį ir prasikeikiau  doh.gif trini trini, kol nusivalo, o dar nagą kaip išsausina schmoll.gif

Jo, ir as antra karta Buk nebepirksiu.. Prasikeikiau!
Atsakyti
aš tai puse metų kankinausi su lumene nagų lako nuėmėju su rožių pieneliu.sumokėjau ~14lt sarmoj,ir tik vargo buvo.sunkiai nusivalydavo ir pan.,tai dabar nusipirkau tokį paprastą už 0.75lt ir viskas labai gerai smile.gif
Atsakyti
Naudoju Manhaten. Geris toks pats kaip ir uz lita kioskelyje.
Atsakyti
Tie brangesni, "shustresni" yra svelnus, todel ir blogai valo, as irgi perku paprasta, tai bent zinau, kad tikrai greitai nusivalysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2006 05 30, 19:39)
Tie brangesni, "shustresni" yra svelnus, todel ir blogai valo, as irgi perku paprasta, tai bent zinau, kad tikrai greitai nusivalysiu smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as dabar naudoju avon beacetonini thumbup.gif man patinka - ir laka nuvalo gerai, ir neissausina nago, ir nelabai smirda 4u.gif nors acetono kvapas vistiek jauciasi unsure.gif bet as manau, kad i bet kuri valikli turi buti ideta nors siek tiek acetono - kaip gi kitaip galima nuvalyti nagu laka?? g.gif juk tai dazai... unsure.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi Nagavitoj pirktu "Non acetone Polish remover" (firmos pavadinimo nerandu). Zemuogiu kvapo, bet yra ir kitu kvapu kvapu - kivi, persiku.
Labai lengvai nuvalo laka ir netirpina priaugintu nagu pavirsiaus.
kol kas geriausias is visu turetu 4u.gif
Atsakyti