OVERSA patinka.Raso be acetono,bet kazin kodel taip gerai valo nes kai buvau kazdada sarmoj nusipirkus kazkoki be acetono,su kazkokiaiis aliejais valikli,tai budavo trini trini...
Nusipirkau Būk beacetoninį ir prasikeikiau trini trini, kol nusivalo, o dar nagą kaip išsausina
man patys geriausi valikliai Sally Hansen
QUOTE(Lala @ 2006 03 15, 18:10)
As irgi sita naudojau, gal kokius 4 buteliukus sunaudojau, o dabar nupirkau Oversa be acetono abudu
Aš jau trečią baiginėju 'Delia'
QUOTE(.oOo. @ 2006 03 30, 13:49)
Nusipirkau Būk beacetoninį ir prasikeikiau trini trini, kol nusivalo, o dar nagą kaip išsausina
Jo, ir as antra karta Buk nebepirksiu.. Prasikeikiau!
Tie brangesni, "shustresni" yra svelnus, todel ir blogai valo, as irgi perku paprasta, tai bent zinau, kad tikrai greitai nusivalysiu
QUOTE(body @ 2006 05 30, 19:39)
Tie brangesni, "shustresni" yra svelnus, todel ir blogai valo, as irgi perku paprasta, tai bent zinau, kad tikrai greitai nusivalysiu
pritariu
as dabar naudoju avon beacetonini man patinka - ir laka nuvalo gerai, ir neissausina nago, ir nelabai smirda nors acetono kvapas vistiek jauciasi bet as manau, kad i bet kuri valikli turi buti ideta nors siek tiek acetono - kaip gi kitaip galima nuvalyti nagu laka?? juk tai dazai...
Labai dziaugiuosi Nagavitoj pirktu "Non acetone Polish remover" (firmos pavadinimo nerandu). Zemuogiu kvapo, bet yra ir kitu kvapu kvapu - kivi, persiku.
Labai lengvai nuvalo laka ir netirpina priaugintu nagu pavirsiaus.
kol kas geriausias is visu turetu
Labai lengvai nuvalo laka ir netirpina priaugintu nagu pavirsiaus.
kol kas geriausias is visu turetu