Ilgą laiką naudojau "Manhattan" nagų lako valiklį be acetono, paskui "Oriflame" be acetono, o galiausiai nusipirkau "Belaton" žele konsistencijos lako valiklį, tai pastarasis pasirodė visiškas šlamštas - trini, trini, kol nuvalai. Teks grįžti prie "Manhattan", kiek pamenu lyg ir didesnis buteliukas nei "Oriflame", kaina panaši abiejų, o ir šiaip nusiskundimų juo neturėjau.
Man taip pat Avono labai patiko.
Kažkokį Lenkišką naudoju, Ineza firmos, su acetonu, bet ir su F vitaminais. Man visai patinka ir gėlėm kvepia
QUOTE(Burtininke @ 2005 05 26, 21:26)
O man patinka AVON nagų lako nuėmėjas ir kvapas geras ir be acetono
(šiaip nesu AVON gerbėja)
(šiaip nesu AVON gerbėja)
aš irgi šitą naudoju man visai patinka
QUOTE(Sorceress @ 2005 08 12, 00:48)
Kažkokį Lenkišką naudoju, Ineza firmos, su acetonu, bet ir su F vitaminais. Man visai patinka ir gėlėm kvepia
As ir ji turejau,tai labai nagus sausino
Šiuo metu naudoju BIO VISOL nagų valiklį be acetono, man jis visai nieko
Naudoju "Delia" lako nuėmėją (be acetono) iš 'Eurokos' - man jis pats geriausias - ir pigus apie 2 Lt kainuoja Nuvalo netgi su blizgučiais laką, kurį ne visi lakai lengvai nuvalo. Esu patenkinta.
QUOTE(Cekava @ 2006 03 15, 17:30)
Naudoju "Delia" lako nuėmėją (be acetono) iš 'Eurokos' - man jis pats geriausias - ir pigus apie 2 Lt kainuoja Nuvalo netgi su blizgučiais laką, kurį ne visi lakai lengvai nuvalo. Esu patenkinta.
As irgi sita naudojau, gal kokius 4 buteliukus sunaudojau, o dabar nupirkau Oversa be acetono abudu