Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(inore @ 2005 05 26, 18:26)
Aš naudoju, Oversos beacetonini nagų lako valiklį.

as irgi naudoju Oversa melynoj bonkutej. yra Eurokose, kaina apie 4 litus. jau naudoju pora metu - nes jis man visai tinka, tai kitokio ir nebeperku biggrin.gif
Atsakyti
na as girdejau kad tie valikliai labai sausina naga todel juo labai daug kartu negalima valytis nagus.... ir be to jej lakas truputi yra nusitrynes nuo nago tai reikia uztepti sluoksni nagu to pacio lako smile.gif
Atsakyti
g.gif tai kaip tada valyt jei beacetonis sausina... blink.gif tuo paciu laku valyt manau nesamone, bent jau dariau kaskada tai (is bedos) tai beda ir buvo, nes nagu krasteliai vistik ruzavi liko smile.gif
aciu visosm bis.gif
Atsakyti
g.gif tai kaip tada valyt jei beacetonis sausina... blink.gif tuo paciu laku valyt manau nesamone, bent jau dariau kaskada tai (is bedos) tai beda ir buvo, nes nagu krasteliai vistik ruzavi liko smile.gif
aciu visom bis.gif
Atsakyti
aciu visom bis.gif
Atsakyti
na ir padariau...
Atsakyti
Tikrai ir Kaune ir Vilniuje yra profesionalios kosmetikos parduotuviu,tai ten beacetoniniai nuemejai liuks thumbup.gif ,o kaina puses litro apie 30lt,bet gal yra ir mazesniu kiekiu arba su drauge galima pasidalint biggrin.gif .Man asmeniskai jie labai skiriasi nuo parduotuviniu biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas žinot kur Šiauliuose yra?
Atsakyti
QUOTE(Upeliukas @ 2005 06 06, 17:53)
Tikrai ir Kaune ir Vilniuje yra profesionalios kosmetikos parduotuviu,tai ten beacetoniniai nuemejai liuks thumbup.gif ,o kaina puses litro apie 30lt,bet gal yra ir mazesniu kiekiu arba su drauge galima pasidalint biggrin.gif .Man asmeniskai jie labai skiriasi nuo parduotuviniu biggrin.gif

gal ir neblogai:)
tik kur tas parduotuves rast?
blush2.gif
Atsakyti
siauliuose medinese sukose visko yra,
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 08, 23:09)
siauliuose medinese sukose visko yra,

O gal žinai,atrodo kad ten ir nail tek yra? g.gif
Atsakyti
simta metu ten nebuvau, negaliu atsakyt
Atsakyti