Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(cindy @ 2012 07 15, 17:01)
Gelinis ir man patiko thumbup.gif  Tik, kad parduotuvėse aš jo nebematau unsure.gif

Hmm, mačiau, nedingęs lyg iš prekybos unsure.gif

QUOTE(koko_sa @ 2012 07 15, 17:07)
o man Buk gelinis žiauriai nepatiko - nieko nevalė trink netrynus schmoll.gif

O pradžioje palaikote suvilgytą vatos gabaliuką/tamponiuką ant nago? Aš taip darau - keletą sekundžių palaikau prispaudus prie nago ir tik tada pradedu trinti. Bet lyg ir naudojimo instrukcijoje tas parašyta.
Gelį naudoju tamsiems lakams nuimti ir raudoniem. Šviesius lakus nuiminėju su citrininiu Buk.

O va šis buvo tikrų tikriausia tragedija - labai prastai nuiminėjo laką, nagas visas baltas likdavo, labai sausino ir, jei gerai pamenu, labai smirdėjo doh.gif
user posted image
Atsakyti
nusipirkau Micro cell 2000 nagu stiprintoja ir kartu su juo nagu valikli
user posted image
sumokejau gal 19 lt uz 50 ml, bet nematau jokio privalumo pries bet kuri beacetoni laka, kad is Sally Hansen firmos. ispeju, kad nesvaistytumet be reikalo pinigeliu, neverta pirkt jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 16 liepos 2012 - 10:16
QUOTE(Minthe @ 2012 07 15, 21:53)
Hmm, mačiau, nedingęs lyg iš prekybos  unsure.gif

blush2.gif net pačiai dabar gėda. tai pasirodo aš ne Buk naudojau, o Essence ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 15, 07:48)
Net pasiėmiau abu buteliukus pasižiūrėti  biggrin.gif
Sudėties pats pirmasis ingridientas - acetonas. Niekas nenuslėpta  biggrin.gif
Tad, MOja, esate teisi.

as cia apie ta, ant kurio isdidziai parasyta be acetono lotuliukas.gif
vakar nuvaliau su acetoniniu piguoliu is maximos, tai net jis tokiu baltu pirstu nedaro schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 16 liepos 2012 - 12:26
O man iš maximos (berods Optima) baisius nagus palieka, baltutėlius unsure.gif Bet ne taip, kaip minėtasis Buk.
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 15, 22:53)
Hmm, mačiau, nedingęs lyg iš prekybos  unsure.gif
O pradžioje palaikote suvilgytą vatos gabaliuką/tamponiuką ant nago? Aš taip darau - keletą sekundžių palaikau prispaudus prie nago ir tik tada pradedu trinti. Bet lyg ir naudojimo instrukcijoje tas parašyta.

Aha, visad palaikydavau, pamenu instrukcijoje buvo parašyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jūs perkat tuos essence valiklius? visąlaik naudojau avon nagų lako valiklį, pasibaigė, prisiskaičius gerų atsiliepimų galvojau essence pabandysiu, bet kiek Vln apvaikščiojau drogus, eurokos'us - niu niekur nerandu unsure.gif ir essence stenduose ieškau, ir prie valiklių skyriaus, bet nerandu.. nejau jie taip išpirkti? blush2.gif
Atsakyti
Gal ir išpirkti, paskutinį kartą pirkau gal birželio mėn. Flagmano Eurokose, tai be problemų radau smile.gif
Atsakyti
Naudoju Avon nagu lako valikli, anksciau naudodavau siaip bet koki pigu. Panaudojus Avon, nagu bukle iskart pagerejo, nesisluoksniuoja, netrupa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 11 04, 21:42)
Naudoju Avon nagu lako valikli, anksciau naudodavau siaip bet koki pigu. Panaudojus Avon, nagu bukle iskart pagerejo, nesisluoksniuoja, netrupa. thumbup.gif

O kaip nagai gali trupėti? unsure.gif
Atsakyti
beacetonis BUK lako nuėmėjas(mėlynas buteliukas) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As pabandziau nusipirkti isreklamuotaji Bourjois su kempinele viduje. Be acetono, skaniai kvepia, grazus patogus buteliukas. Per sekunde nuvalo viena lako sluoksni, kaip ir parasyta. Jei ant nagu lako sluoksnio yra daugiau, reikia ir daugiau sekundziu. Dar patinka, kad lako nelieka krastuose, tikrai labai lengvai nusivalo.

Man jis labiausiai patinka del to, kad patogu pasiimti su savimi, taip pat lengva persilakuoti kelis nagus, jei susigadinai lakuojant ar veliau. Jo nenaudoju bet kokiems lakams su blizguciais, nes jie taip ir liktu viduje, taip pat, zinoma, jis netinka ir koju nagams. Is esmes jis ir neturetu buti pagrindinis nagu lako nuemejas, bet man labai daug kartu buvo naudingas kaip antrinis valiklis. Idomu buvo isbandyti smile.gif

user posted image
Atsakyti