Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 21, 13:10)
Aš visiškai nekreipiu dėmesio kokį perku valiklį, tik svarbu, kad būtų su acetonu, nes beacetonį kartą turėjau- prastai valė, daugiau nenoriu.
Kaip tik vakar pirkau iš "iki" kažkokį My body, mėlyną. Dabar pasiemiau pažiūrėt, net paveiksliuko internete nėra. biggrin.gif

Pabandykit Essence, jie atseit be acetono, bet valo tikrai gerai.
Atsakyti
O Sally Hansen geri valikliai?
Buk'o melynas totalus s, nagus siaubingai sausina. Essence braskiu tai tikrai fainas, bet man pakolkas is visu bandytu Oversa rozinis pats geriausias. Nereikia istisai vatytes mirkyt, gerai nuvalo, ir diiiidelis pliusas, kad nesausina nagu.. Bet kiekis nedidelis, o kaina kazkas virs 8lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 06 21, 20:11)

jau vien iš smalsumo būtinai pabandysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 06 21, 19:11)

dabar ir ant to, už 1,5 lito tą patį galima perskaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 21, 21:56)
jau vien iš smalsumo būtinai pabandysiu.  smile.gif

Nepaminėjau kad man braškinis geriausiai valo 4u.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 21, 21:57)
dabar ir ant to, už 1,5 lito tą patį galima perskaityti  lotuliukas.gif

Tas tai taip, smirda jie visi acetonu ir sudėtyje yra kažkas panašaus. Bet vis geriau nei grynas acetonas.

Iš tikro aš skrega nagų valiklių klausimu, n metų perku tik Essence braškinį ir tik per nuolaidas, kai kaina apie 3lt. Vieno buteliuko man pusmečiui užtenka. Jei aš patenkinta, tai kam mokėti daugiau unsure.gif
Atsakyti
AVON naudoju na jau kokie 7 metai, nes prieš tiek laiko turėjau priaugintus nagus, ir manikūrininkė patarė jį naudoti, nes netirpdo akrilo. Tai vat nuo to laiko tik jį ir perku, nors nagai jau senai natūralūs smile.gif bet labai jis man patinka, puikiai valo ir nesausina. Ir labai ilgai užtenka.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2012 06 22, 00:53)
AVON naudoju na jau kokie 7 metai, nes prieš tiek laiko turėjau priaugintus nagus, ir manikūrininkė patarė jį naudoti, nes netirpdo akrilo. Tai vat nuo to laiko tik jį ir perku, nors nagai jau senai natūralūs  smile.gif  bet labai jis man patinka, puikiai valo ir nesausina. Ir labai ilgai užtenka.

Pritariu drinks_cheers.gif
Man ta pati patare manikiurininke, kai turejau akrila ir tikrai ilgai uztenka ir valo gerai ir dar po to lieka toks aliejukas ant naguciu, drekina
Dabar irgi naturalus naguciai
Bet kai baigesi keletas buteliuku, uzsinorejau kazko naujo doh.gif
Dabar vel uzsakysiu pas savo platintoja
Atsakyti
Naudoju du:

Buk su citrinom - labai patinka, kvepia ir gerai nuvalo laką.
Buk lako valiklis-gelis - irgi labai patinka, tirštas, taupiai naudojasi. Ypatingai gerai nuvalo raudoną ar tamsų laką, aplink pirštą nelieka 'spalvos atspalvio'.
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 14, 22:28)
Naudoju du:

Buk su citrinom - labai patinka, kvepia ir gerai nuvalo laką.
Buk lako valiklis-gelis - irgi labai patinka, tirštas, taupiai naudojasi. Ypatingai gerai nuvalo raudoną ar tamsų laką, aplink pirštą nelieka 'spalvos atspalvio'.

pritariu, valo puikiai, bet man susidaro ispudis, kad visgi BUK valikliai yra su acetonu g.gif
nes kvapas, pabalusi pirstu oda nuvalius laka- kazkaip itartina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 07 15, 00:31)
pritariu, valo puikiai, bet man susidaro ispudis, kad visgi BUK valikliai yra su acetonu g.gif
nes kvapas, pabalusi pirstu oda nuvalius laka- kazkaip itartina rolleyes.gif

Net pasiėmiau abu buteliukus pasižiūrėti biggrin.gif
Sudėties pats pirmasis ingridientas - acetonas. Niekas nenuslėpta biggrin.gif
Tad, MOja, esate teisi.

Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 14, 22:28)

Gelinis ir man patiko thumbup.gif Tik, kad parduotuvėse aš jo nebematau unsure.gif
Atsakyti
o man Buk gelinis žiauriai nepatiko - nieko nevalė trink netrynus schmoll.gif
Atsakyti