Įkraunama...
Įkraunama...

Lako valikliai

QUOTE(raassaa123 @ 2012 04 20, 15:13)
Man pats geriausias wub.gif
user posted image
drinks_cheers.gif Naudoju tą patį, pirmą kartą išbandžiau Vokietijoj, labai patiko, puikiai nuvalo, net raudoną nagų laką thumbup.gif Nereikia n kartų mirkyti vatos tamponėlio ir brūžinti pakraščius bei odą aplink pirštus thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada pabandymui nusipirkau būk firmos nagų lako valiklį su citrinom ir labai patiko,puikiai nuvalydavo,skaniai kvepėjo.
user posted image

Paskui dovanų gavau tokį patį,tik su migdolų ekstraktu,tai siaubas kažkoks... Po jo ant nagų ir šalia jų likdavo baltos dėmės,ir šiaip kažkaip sunkiai valėsi,tai po kelių naudojimų teko išmest,nesinorėjo gadintis nagų.. doh.gif
user posted image

Dabar naudoju essence valiklį,tai patenkinta smile.gif
Atsakyti

O man šis visai neblogas, jau ne pirmą naudoju - naudojas gan taupiai, nesmirda ir valo gerai
user posted image
Atsakyti
Turejau tiek AVON, tiek BUk su migdolais - abu labai patiko. Esu bent jau po 3 buteliukus sunaudojusi, taciau dabar pereinu prie eko kosmetikos, tai SANTE su apelsinais visai patinka:) Ypac dozatorius. Tikrai gerokai taupiau naudojasi negu visi kiti. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kur galima isigyti nagu lako valikli su kempinele viduje? girdejau daug geru atsiliepimu, kad parogu naudoti, bet vis neuzmatau parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(emiliute55 @ 2012 06 13, 11:55)
O gal kas zinote kur galima isigyti nagu lako valikli su kempinele viduje? girdejau daug geru atsiliepimu, kad parogu naudoti, bet vis neuzmatau parduotuvese

Na patogu tai patogu, kartą turėjau, bet daugiau nepirkčiau smile.gif Visų pirma dėl to, kad labai greitai baigiasi. Visų antra - panardinus nenusivalo tas lakas gerai. Reikia vistiek patrynimo, o ten vos susiliečia ir truputį pavalo.
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 26, 16:37)

Paskui dovanų gavau tokį patį,tik su migdolų ekstraktu,tai siaubas kažkoks... Po jo ant nagų ir šalia jų likdavo baltos dėmės,ir šiaip kažkaip sunkiai valėsi,tai po kelių naudojimų teko išmest,nesinorėjo gadintis nagų.. doh.gif
user posted image

As irgi toki nusipirkau, tai siaube, kaip acetonu smirda ir tikrai pabalo visas nagas ir odele aplinkui blink.gif
Man taip issausindavo tarybiniais metais grynas acetonas
Tai nesuprantu, kokia cia chemija??? Reikia mesti lauk unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Nesamonė, pavargstu nagus trinti doh.gif

user posted image
esu turėjusi ir šį, pritariu kitų nuomonei, kad labai sausindavo nagus ir nekaip valė

user posted image
Esu turėjusi kelis šiuos Essence valiklius, tikrai labai patiko, neturėjau jokių priekaištų, o dabar eurokos radau tik toki:
user posted image
Kaip ir seniesiems, jokiu priekaistu neturiu smile.gif
Atsakyti
Tie paskutiniai Essence tikrai geri smile.gif Dabar naudoju kokosinį, tai ir nuvalo gerai, ir kvepia smile.gif
Atsakyti
Essence valikliai tikrai geri, kolkas geriausi iš visų pigučių, kokius esu bandžius. Isana reik išmėgint, va kaip tik valiklis baigės:D
Atsakyti
Aš visiškai nekreipiu dėmesio kokį perku valiklį, tik svarbu, kad būtų su acetonu, nes beacetonį kartą turėjau- prastai valė, daugiau nenoriu.
Kaip tik vakar pirkau iš "iki" kažkokį My body, mėlyną. Dabar pasiemiau pažiūrėt, net paveiksliuko internete nėra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 21, 07:50)
o dabar eurokos radau tik toki:
user posted image
Kaip ir seniesiems, jokiu priekaistu neturiu  smile.gif

Kaip tik nusipirkau jį neseniai, tai irgi labai patenkinta, ir kvepia skaniai biggrin.gif
Atsakyti