QUOTE(svete @ 2006 11 29, 22:26)
Nesuprantu jusu mergiotes - jeigu jau toks lazas man butu i ta baznycia eiti, tai ir neiciau. Mano juk santuoka o ne kokio giminaicio. Ir jau uz savo principus pastoveciau, o ne leisciausi stumdoma tokia svarbia diena.
P.S. Jei tau duotu vaistus sergantis gydytojas - ar irgi neimtum, nes jis pats ligonis? Keistai cia man nuskambejo apie tuos kunigus. Paziurekim i save pirma - patys velniu priede o is kitu reiklaujam buti angelais. Mes visi esam tik zmones. Klystantys. O prisieki Dievui, ne kunigui. Jei juo netiki, kam tada ta sumeluota priesaika. Slykstu...
P.S. Jei tau duotu vaistus sergantis gydytojas - ar irgi neimtum, nes jis pats ligonis? Keistai cia man nuskambejo apie tuos kunigus. Paziurekim i save pirma - patys velniu priede o is kitu reiklaujam buti angelais. Mes visi esam tik zmones. Klystantys. O prisieki Dievui, ne kunigui. Jei juo netiki, kam tada ta sumeluota priesaika. Slykstu...
Nusispjaut man ant tos baznytines priesaikos Gi sakiau jau anksčiau, kad priesaikos arba dviejų žmonių reikalas, arba tu gali prisiekt širdy, be jokių "pažadu", "būsiu ištikimas" "mylėsiu"
Mano šeima yra mano šeima, niekada nieko nevers ir nepriekaištaus. Jei man gerai,- mama laiminga.
Mano vyro šeima yra mano vyro šeima. Močiutė jį užaugino, jei ne ji...
Todėl tik iš pagarbos (KAD NESINERVINTŲ) šiam žmogui aš su mielu noriu pavaidinsiu kaip man gera toj bažnyčioj Tam, kad suteikt jai laimės (ji visada svajojo pamatyt savo anūkų vestuves). Man negaila pasiaukoti ne taip jau ir smarkiai, nes ji to verta.
O apie kunigus kita tema. Nereikia vaidinti Dievo tarnų, atsidavusių bažnytinėms normoms, kai gyvenime viskas yra kitaip. o jei esi sąžiningas neik į tokią specialybę, kurioje visą gyvenimą meluoji. jei nesi susidūrusi su kunigais, geriau nekalbėk apie juos, tingiu plėstis