Įkraunama...
Įkraunama...

Priesaika prie altoriaus

QUOTE(jura-rura @ 2006 08 02, 10:37)
mergaites, gal kas turite zodzius, kuriuos reikia sakyti maunant ziedeli ant mylimojo pirsto?
mumsk unigas liepe tiek priesaika mintinai ismokti ir per apeigas vienas kitam i akis ziurint sakyti, tiek zodzius maunant ziedus, bet beda, ta, kad jis neturejo su savimi lapelio kur tie zodziai, tai nebezinom is kur mums juos ismokti..padekit prasau... mano vesele jau si sestadieni..

Atsidaryk temos pirmą puslapi ten yra visa santuokos eiga, o tuo pačiu ir priesaika
Atsakyti
merginos, gal galetumet padeti?
penktadieni einu vertejauti i vienas vestuves. tokios patirties dar neturiu. del baznycios sunkumu neiskils, bet santuoku rumuose- taip. kai as tekejau, i santuoku rumus nejom, tai net nezinau, ka ten sako. bus iskilminga cerimonija, noreciau kiek imanoma daugiau pasiruosti. smile.gif gal ten ka nors specialaus sako? g.gif (butu koks verslo susitikimas, viskas daug paprasciau butu... biggrin.gif )
labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
mums neleido nieko savo sugalvoti, liepė mokytis tą, ką davė
Atsakyti
kai tekėjau (prieš 6m) priesaiką sakiau tradicinę bažnytinę, ir tada kažkaip net mintis nekilo, kad galima ir pačiai sukurti.
Nemanau, kad vien nuo savo kūrybos priesaikos gali ašaros riedėti. Ašarėlės labai gerai rieda ir nuo tradicinės priesaikos.
tiesą pasakius ir dabar rinkčiausi tradicinę priesaika, mano galva ten taip viskas pasakyta, kas ir turėtų būti priesaikoj.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 10, 01:24)
kai tekėjau (prieš 6m) priesaiką sakiau tradicinę bažnytinę, ir tada kažkaip net mintis nekilo, kad galima ir pačiai sukurti.
Nemanau, kad vien nuo savo kūrybos priesaikos gali ašaros riedėti. Ašarėlės labai gerai rieda ir nuo tradicinės priesaikos.
tiesą pasakius ir dabar rinkčiausi tradicinę priesaika, mano galva ten taip viskas pasakyta, kas ir turėtų būti priesaikoj.

O as kai tekejau, tai jokia asara neistekejo, man tai buvo daugiau panasu i juoka doh.gif gal del to, kad buvau jauna ir to rimtumo nesupratau g.gif
Bet dabar esu isitikinusi, kad net ir baznycioje galima tuoktis po kelis kartus (nes pazystu ne viena, kad taip yra dare) ir tokiems zmonems tikrai yra nusispjauti i ta priesaika.
Taip, kad cia kiekvienam zmogui savaip.
Dabar tikrai ziureciau i tai daug rimciau...bet deja jau nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
pas mus buvo tradicine priesaika
Atsakyti
Na mums reikia ismokti tokia:
As .... imu tave .... savo vyru ir prisiekiu buti tau istikima: kai laimė lydės ar vargas suspaus, kai sveikata tvers ar ligos suims. Visa gyvenima tave mylėsiu ir gerbsiu. Tepadeda man dievas
tai va o kaip tas variantas kur sakomi zodziai IKI MIRTIES
Atsakyti
Mes irgi sakeme tradicine priesaika. Vos tik pradejau sakyti priesaika apsiverkiau blush2.gif ir tuo metu negalejau istarti ne vieno zodzio.....
Mano anyta pagalvojo, jog as nebetekesiu uz jos sunaus (mat pries savaite buvau pasakius visiems girdint, jei mano vyras nemokes atmintinai priesaikos, tai as uz jo netekesiu, tai mano anyta ir sunerimo, nes mano vyreliui priesaika padejo pasakyti kunigas blush2.gif ), pirslys pagalvojo, jog gerai darau, reikia truputi pakankinti jaunaji,na zodziu visokiu interpretaciju sulauke tos mano asaros tongue.gif ir siaip ne taip nurimusi, pasakiau ir vel visa priesaika is naujo......
Niekad nebuciau pagalvojus, kad verksiu sakydama priesaika, bet.................kai zvelgi i savo busimo vyro akis................laikai jo ranka................ir Dievo akivaizdoje meile ir istikimybe iki pat mirties...............
Atsakyti
Aš tai net nežinojau, kad leidžia patiems priesaiką susikurti blink.gif
Bučiau žinojus tai gal būčiau pakoregavus, kai kuriuos žodžius rolleyes.gif
Atsakyti
man tai priimtimesne tradicine priesaika, paprasta ir grazi, o sugalvotas manau tik uzsieny naudojamos
Atsakyti
Kunigas liepe kartoti tradicine priesaika pas ji. Belaikydama vyro ranka ir ziuredema jam i akis vos laikiau asaras. Pries vestuves net nebuciau pagalvojus,kad tokioje situacijoje apsiverksiu. Ta akimirka ilgai neisdils is atminties. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir mes turejom mokytis tradicine.. ir aciu Dievui.. Labai jaudinausi, sakydama priesaika net negalejau savo vyrui i akis ziuret. Uzsispoksojus bijojau zodzius pamirst nors kartojau po tris zodzius paskui kuniga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 01 rugsėjo 2006 - 08:28