Mergaites, o Santuoku rumuose irgi priesaikos reikalingos?
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 10, 17:52)
Mergaites, o Santuoku rumuose irgi priesaikos reikalingos?
Ech,priesaika butu labai romantiska ir grazu.
Hmm taciau manau,jog Santuoku rumuose tikrai nereikalinga priesaika! Ten tereikia pasakyti taip ir patvirtinti pasirinkta pavarde
bent as taip manau
Aha pritariu tau kaasaandraa,ten nereikia jokios priesaikos
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 13:24)
Aha pritariu tau kaasaandraa,ten nereikia jokios priesaikos
ACIU
BEJA PERDUOK DEIMUKUI LINKEJIMU!!!
aš tai tikrai nekursiu priesaikos dar susimaišysiu, užmiršiu... tai tik gėdos paskui... sakysiu tokią kokią lieps
mums per pamokėles sakė, kad jau bažnytėlėje reikės atėjus mokėti priesaiką mintinai man šokas buvo... juk būdavo kad paskui kunigą reikia kartoti
tai dabar nelabai suprantu kaip ten bus...
mums per pamokėles sakė, kad jau bažnytėlėje reikės atėjus mokėti priesaiką mintinai man šokas buvo... juk būdavo kad paskui kunigą reikia kartoti
QUOTE(jurqutee @ 2006 06 04, 12:18)
aš tai tikrai nekursiu priesaikos dar susimaišysiu, užmiršiu... tai tik gėdos paskui... sakysiu tokią kokią lieps
Nu man tai ŠOKO jokio nebuvo.. koks čia šokas.. kiek gi ten tų žodelių.. Ir išmokti niekas jų neliepia.. jums turėjo PASIŪLYTI išmokti.. o ne nurodyti, kad taip bus privaloma daryti..
Na dabar jau nebepamenu, bet tas kur skaitė paskaitėles tokį gerą pvz. pasakė.. kažkaip sako.. jūs ateinat.. ir jums sako.. AŠ ANTANAS... kartojat.. AŠ ANTANAS.. imu tave.. IMU TAVE... nu ir sako.. taigi ne kunigas čia kažką ima į tas žmonas.. JŪS gi tuokiatės patys savo noru ir t.t., ir kad būtų visai gražu, jei tuos žodžius išmoktumėte ne TAI dienai.. o visam gyvenimui, kad niekada jų nepamirštumėte.. kad kaskart susipykę ar šiaip kam atsitikus prisimintumėte tuos žodžius.. kuriuos tą dieną vienas kitam prisiekėte.. (o ne pakartojot tik tai, ką liepė kurnigas sakyt ).. na ir t.t.
Taigi aš sutikčiau, kad visai gražu būtų pasakyti viens kitam tas priesaikas.. o ne atkartoti kažkieno pasakytus žodžius.. Taigi bandysim mokintis.. avdruk nieko nesigautų.. ar pamiršim.. tai pakartoti visada bus galimybė.. kunigas gi primins..
Merguzeles,gal kas turit kokia juokinga priesaika,draugai vede kaip 10metu,tai mes jiems turim sumastyti kokia prikolna priesaika,ta prasme,zodzius,kuriuos sako kunugas,siuo atveju tai sakys "kunigas-mano vyras".Visa svente bus juoko forma...padekit kas galit
Mes tai išmoksim tą standartinę piesaiką, nes, kaip kunigas akė, čia yra būtina standartinė,o ne kokia išgalvota. o išmokti ir sakyti vienas kitam reikia , nes ne su kunigu tuokiesi santuokos sakramentas-vienas kitam, o kunigas tik palaimina, todėl jis irneturėtų į priesaiką įsiterpinėt
[quote=katyteee,2005 10 17, 18:55]
manau ir taip sunku jau kartoti paskui kuniga, o jei dar savo...tai tikrai gali pamirst!
manau savo zodzius kaip pasipirs galiti busimas jaunikis pasakyti...o paskui...prie altoriaus...galima ir pakartoti tuos kurie yra iprasti.
Pritariu Katyteeei, is to susijaudinimo viska galima pamirst, o ka jau sneket apie savo sukurta priesaika! Man tai is vis kazkokia "scenos baime" , balsas pradeda drebet prasnekus... Ir kaip visa tai nugalet?
manau ir taip sunku jau kartoti paskui kuniga, o jei dar savo...tai tikrai gali pamirst!
manau savo zodzius kaip pasipirs galiti busimas jaunikis pasakyti...o paskui...prie altoriaus...galima ir pakartoti tuos kurie yra iprasti.
Pritariu Katyteeei, is to susijaudinimo viska galima pamirst, o ka jau sneket apie savo sukurta priesaika! Man tai is vis kazkokia "scenos baime" , balsas pradeda drebet prasnekus... Ir kaip visa tai nugalet?
mergaites, gal kas turite zodzius, kuriuos reikia sakyti maunant ziedeli ant mylimojo pirsto?
mumsk unigas liepe tiek priesaika mintinai ismokti ir per apeigas vienas kitam i akis ziurint sakyti, tiek zodzius maunant ziedus, bet beda, ta, kad jis neturejo su savimi lapelio kur tie zodziai, tai nebezinom is kur mums juos ismokti..padekit prasau... mano vesele jau si sestadieni..
mumsk unigas liepe tiek priesaika mintinai ismokti ir per apeigas vienas kitam i akis ziurint sakyti, tiek zodzius maunant ziedus, bet beda, ta, kad jis neturejo su savimi lapelio kur tie zodziai, tai nebezinom is kur mums juos ismokti..padekit prasau... mano vesele jau si sestadieni..
QUOTE(jura-rura @ 2006 08 02, 10:37)
mergaites, gal kas turite zodzius, kuriuos reikia sakyti maunant ziedeli ant mylimojo pirsto?
taigi bek atgal pas kunigeli ir lai jis duoda, jei jau taip liepe. mink jam ant kulnu, o tai jau laiko nedaug liko, ir taip rupesciu dar kalnai, ir dar mintinai mokytis liepe, o zodziu nedave