Įkraunama...
Įkraunama...

Priesaika prie altoriaus

Mergaites, o Santuoku rumuose irgi priesaikos reikalingos?
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 10, 17:52)
Mergaites, o Santuoku rumuose irgi priesaikos reikalingos?

Ech,priesaika butu labai romantiska ir grazu. wub.gif
Hmm g.gif taciau manau,jog Santuoku rumuose tikrai nereikalinga priesaika! Ten tereikia pasakyti taip biggrin.gif ir patvirtinti pasirinkta pavarde smile.gif

bent as taip manau 4u.gif

pioneers.gif
Atsakyti
Aha pritariu tau kaasaandraa,ten nereikia jokios priesaikos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 13:24)
Aha pritariu tau kaasaandraa,ten nereikia jokios priesaikos tongue.gif

ACIU drinks_cheers.gif

BEJA PERDUOK DEIMUKUI LINKEJIMU!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaasaandraa @ 2006 05 26, 12:16)
bent as taip manau 4u.gif
pioneers.gif

joop mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai tikrai nekursiu priesaikos schmoll.gif dar susimaišysiu, užmiršiu... doh.gif tai tik gėdos paskui... sakysiu tokią kokią lieps tongue.gif
mums per pamokėles sakė, kad jau bažnytėlėje reikės atėjus mokėti priesaiką mintinai blink.gif blink.gif blink.gif man šokas buvo... juk būdavo kad paskui kunigą reikia kartoti unsure.gif
tai dabar nelabai suprantu kaip ten bus...
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 06 04, 12:18)
aš tai tikrai nekursiu priesaikos  schmoll.gif  dar susimaišysiu, užmiršiu...  doh.gif  tai tik gėdos paskui... sakysiu tokią kokią lieps  tongue.gif 
mums per pamokėles sakė, kad jau bažnytėlėje reikės atėjus mokėti priesaiką mintinai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  man šokas buvo... juk būdavo kad paskui kunigą reikia kartoti  unsure.gif 
tai dabar nelabai suprantu kaip ten bus...

Nu man tai ŠOKO jokio nebuvo.. koks čia šokas.. kiek gi ten tų žodelių.. g.gif Ir išmokti niekas jų neliepia.. jums turėjo PASIŪLYTI išmokti.. o ne nurodyti, kad taip bus privaloma daryti.. mirksiukas.gif

Na dabar jau nebepamenu, bet tas kur skaitė paskaitėles tokį gerą pvz. pasakė.. kažkaip sako.. jūs ateinat.. ir jums sako.. AŠ ANTANAS... kartojat.. AŠ ANTANAS.. imu tave.. IMU TAVE... nu ir sako.. taigi ne kunigas čia kažką ima į tas žmonas.. lotuliukas.gif JŪS gi tuokiatės patys savo noru ir t.t., ir kad būtų visai gražu, jei tuos žodžius išmoktumėte ne TAI dienai.. o visam gyvenimui, kad niekada jų nepamirštumėte.. kad kaskart susipykę ar šiaip kam atsitikus prisimintumėte tuos žodžius.. kuriuos tą dieną vienas kitam prisiekėte.. (o ne pakartojot tik tai, ką liepė kurnigas sakyt g.gif ).. na ir t.t. smile.gif

Taigi aš sutikčiau, kad visai gražu būtų pasakyti viens kitam tas priesaikas.. o ne atkartoti kažkieno pasakytus žodžius.. smile.gif Taigi bandysim mokintis.. avdruk nieko nesigautų.. ar pamiršim.. tai pakartoti visada bus galimybė.. kunigas gi primins.. lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merguzeles,gal kas turit kokia juokinga priesaika,draugai vede kaip 10metu,tai mes jiems turim sumastyti kokia prikolna priesaika,ta prasme,zodzius,kuriuos sako kunugas,siuo atveju tai sakys "kunigas-mano vyras".Visa svente bus juoko forma...padekit kas galit
Atsakyti
Mes tai išmoksim tą standartinę piesaiką, nes, kaip kunigas akė, čia yra būtina standartinė,o ne kokia išgalvota. o išmokti ir sakyti vienas kitam reikia , nes ne su kunigu tuokiesi smile.gif santuokos sakramentas-vienas kitam, o kunigas tik palaimina, todėl jis irneturėtų į priesaiką įsiterpinėt smile.gif
Atsakyti
[quote=katyteee,2005 10 17, 18:55]
manau ir taip sunku jau kartoti paskui kuniga, o jei dar savo...tai tikrai gali pamirst!
manau savo zodzius kaip pasipirs galiti busimas jaunikis pasakyti...o paskui...prie altoriaus...galima ir pakartoti tuos kurie yra iprasti.

Pritariu Katyteeei, is to susijaudinimo viska galima pamirst, o ka jau sneket apie savo sukurta priesaika! ax.gif Man tai is vis kazkokia "scenos baime" verysad.gif , balsas pradeda drebet prasnekus... Ir kaip visa tai nugalet? unsure.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas turite zodzius, kuriuos reikia sakyti maunant ziedeli ant mylimojo pirsto?
mumsk unigas liepe tiek priesaika mintinai ismokti ir per apeigas vienas kitam i akis ziurint sakyti, tiek zodzius maunant ziedus, bet beda, ta, kad jis neturejo su savimi lapelio kur tie zodziai, tai nebezinom is kur mums juos ismokti..padekit prasau... mano vesele jau si sestadieni..
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2006 08 02, 10:37)
mergaites, gal kas turite zodzius, kuriuos reikia sakyti maunant ziedeli ant mylimojo pirsto?
mumsk unigas liepe tiek priesaika mintinai ismokti ir per apeigas vienas kitam i akis ziurint sakyti, tiek zodzius maunant ziedus, bet beda, ta, kad jis neturejo su savimi lapelio kur tie zodziai, tai nebezinom is kur mums juos ismokti..padekit prasau... mano vesele jau si sestadieni..

taigi bek atgal pas kunigeli ir lai jis duoda, jei jau taip liepe. mink jam ant kulnu, o tai jau laiko nedaug liko, ir taip rupesciu dar kalnai, ir dar mintinai mokytis liepe, o zodziu nedave doh.gif
Atsakyti