Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 02 24, 16:56)
apie medine lovyte esu girdejusi toki atveji tikra,kad mergyte ikiso galvyte tarp tu virbu ir pasismauge verysad.gif aisku cia buvo senai ir nebuvo tu apsaugu ant sonu,o seip tai as tik uz manieza-lovyte pati turiu ir liux thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o jetus, kaip mane išgasdinot blink.gif nes aš turiu medinę lovelę, bet sūnus joje tik miega unsure.gif
Atsakyti
mes irgi mastem mastem prie pirkdami, bet visgi kai reikia ilgam laikui, pasirinkom medinuke mirksiukas.gif siaip ir pati pardaveja patare, kad nuolatiniam miegojimui maniezas-lovyte nera gerai g.gif o jei kur vaziuojam, tai vezimuky uzmigdom smile.gif
Atsakyti
undefinedKaune yra jonelio kiemely,mes irgi pirkom Graco,tai labai fainas! 

jei ne paslaptis kiek mokejot, nes pas mus Vilniuj Karolyje jis apie 560 lt kainuoja, o paprastas Graco , be jokiu pribumbasu apie 360lt. Gal Kaune pigiau? tada nesvarstydama vaziuociau i Kauna i pirkciau Jonelio kiemely g.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 02 24, 06:56)
apie medine lovyte esu girdejusi toki atveji tikra,kad mergyte ikiso galvyte tarp tu virbu ir pasismauge verysad.gif aisku cia buvo senai ir nebuvo tu apsaugu ant sonu,o seip tai as tik uz manieza-lovyte pati turiu ir liux thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man tai idomu kokia lovyte ten buvo.Visu pirma perkant lovyte reikia butinai ziureti kad tarpai nebutu didesni nei 2.38 inch'u (apie 5 cm).Dabar gamina tik saugumo standartus atitinkancias lovytes.Daugiau galite paskaityti cia :

In addition to the above guidelines, the Consumer Product Safety Commission also suggests that an infant's crib should have:

A firm, tight-fitting mattress, so a baby cannot get trapped between the mattress and the crib.
No missing, loose, broken, or improperly installed screws, brackets, or other hardware on the crib or mattress support.
No more than 2.38 inches (about the width of a soda can) between crib slats, so a baby's body cannot fit through the slats; no missing or cracked slats.
No corner posts over 0.06 inch high, so a baby's clothing cannot catch.
No cutouts in the headboard or footboard, so a baby's head cannot get trapped

O del maniezu, tai kiek as domejausi, nes pati ruosiuosi pirkti, visur rasdoma kad vaikuciui patartina miegoti maniezo loveleje tik iki 7kg (15 lb)
Taip kad saugiausia vaikuciui miegoti yra loveleje , kuri atitinka saugumo standartus.
Mano dukryte miegojo nuo pat gimimo lovyteje ir labai tuo dziaugiuosi, bet va antram vaikuciui pirksiu manieza bet tik pirmiems 3 menesiams, o paskui pirmajai pirksim jau tikra lovyte, o leliuka kelsiu i lovyte smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes turėjom medinę lovelę,kai vaikas pradėjo stotis(bijojau,kad neiškristų) aš dar nusipirkau ir lovelę-maniežą. Kad galėčiau drąsiai vaiką palikus nubėgti į virtuvę ir t.t....
Pliusai to maniežo:
Gali jį lengvai pernešti iš kambario į kambarį.
Į keliones gali vežtis ir vaiką migdyti jo lovelėje.
Vaikas pradėjo drąsiai vaikščioti,nes kai krenta niekur neįsimuša.
Minusai :
Nepatvarios tos lovelės,nes dabar mano vaikas joje atsistoja ir siūbuojasi. Tai manau,kad ilgiau kokių trijų mėnesių nebeišlaikys.
Mano nuomone tai tikrai neblogas dalykas,bet mažam leliukui geriau medinė lovelė,o šitą turėti vietoj maniežo ir kelionėms.
O tų medinių lovelių tarpai tarp strypukų maži,tai nežinau kur ten tas vaikas gali ką įkišti g.gif O dar uždedi apsaugas,tai jokių pavojų. O tos medinės lovelės ilgaamžės ir išvaizdos ilgai nepraranda,be to ir sveikiausios.
Turbūt kad kiekvienas daiktas turi turėti savo paskirtį.Aš dabar pirkčiau medinę lovelę ir tvirtą maniežą biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už medinę lovelę, o maniežas gerai tik laikinai, kelionėse, nes man neatrodo, kad ten patogu miegoti schmoll.gif
Atsakyti
Namuose turejome medine lovele, nors ji buvo ir pigi, taciau labai praktiska, reguliuojamas dugnas, ratukai,vaikui paaugus sonuose issiima trys strypukai tada mazylis pats gali saugiai ilipti ir islipti is loveles.Kai teko isvaziuoti, reikejo naujos loveles tad pirkome manieza tai yra (travel cot) jei yra galimybe, o ir butinybe apmastykite pirkdami kur daugiau laiko praleisite namuose ar kelionese. Man keistai atrodo vaikas miegantis vos 20 cm aukscio nuo zemes,Jug teveliu lova yra kurkas aukstesne. Taigi sekmes jums perkant. Viska issiaiskinkite ir ivertinkite patys kas jums labiausiai tinka.
Atsakyti
mes irgi tik uz medine lovyte manieza galima pasimti tik keliaujant
Atsakyti
Mano lelyte miega medineje lovyteje tik nakti - diena nemiega niekaip. rolleyes.gif
O lovyte-manieza jau nusipirkome, nors dar kol kas mums jo nereikia, nes mazoji dar labai nesiraicioja ir dar nesliauzioja.
Maniezas manau, kad labai reikalingas ir tiesiog butinas dalykas! Mes gyvename bute per kelis aukstus, tai labai sunku butu suziureti kad nenulektu laiptais, o dabar "imeti" leliuka ir ramu clap.gif
Atsakyti
O mūsų zuikiai nuo gimimo miega manieže (su antru dugnu). Turim ir medines lovytes, bet dar nenaudojom. Kadangi daug keliaujam, tai manau maniežas geriausias variantas - vaikučiai, kur bebūtų, visada miega toj pačioj lovoj.
Atsakyti
Mes tai turim ir medine lovytę ir manieža.Manieže ji miega tik tada kai kurnors svečiuojames.Bet man kuo tolau tuo labiau maniežas patinka,nes kai maniške miegodama sukinėjasi,tai vis susitrenkia i virbus,o manieže ramu,nes nėra kur susitrenkti thumbup.gif
Atsakyti
Namie - medine lovele, kelioneje - maniezas thumbup.gif
Atsakyti