Aš tai iš praktikos savo dabar pasimokius,tai pirkčiau tik maniežą.Aišku tokį,kuryra antras aukštas,kol lelius mažas,kad būtų atsidaromi šonai,ant ratukų ir susidėtų kompaktiškai į tašę.Ir teisingai buvo parašyta,kad dar ir čiužinuko reikia kaip į lovytę papildomai.
As turiu ir lovyte, ir manieza. Man atrodo, kad tiek vienas, tiek kitas turi savo pliusus ir minusu. Maniezas labai gerai, nes jame vietos daugiau nei lovytej, todel nereikia kas kelias minutes lakstyt ir gelbet dukrytes, nes lovytej ji sugeba isispraust i kampa, bet nesugeba is ten islyst. O nakti miega lovytej, nes ten jaukiau ir nesiblasko per daug.
QUOTE(Usska @ 2006 01 23, 16:38)
As labai ilgai svarsciau, rinkausi, abejojau ir nusipirkau va toki http://www.graco.co....contourelectra/ manieza. !
pasižiūrėjau apie jį kataloge, reklamas žurnale mačiau, tai jis nerekomenduojamas pastoviam miegojimui

Nesuprantu,kodėl negalima pastoviai migdyti?Man ir jame labai jauku.Aš dar įklojus čiužinį.Tik žinau,jei vaikelis jame žaidžia diena,o po to naudojamas kaip lovytė,tai tada negerai,nes jam susimaišo,kada reikia miegoti,o kada žaisti.Aš tai saviškį tai tik migdau jame.O aplamai tai jis dažniausiai prie manęs miegodavo,kadangi naktimis maitindavau.

QUOTE(dovy @ 2006 02 09, 16:06)
Nesuprantu,kodėl negalima pastoviai migdyti?Man ir jame labai jauku.Aš dar įklojus čiužinį.Tik žinau,jei vaikelis jame žaidžia diena,o po to naudojamas kaip lovytė,tai tada negerai,nes jam susimaišo,kada reikia miegoti,o kada žaisti.Aš tai saviškį tai tik migdau jame.O aplamai tai jis dažniausiai prie manęs miegodavo,kadangi naktimis maitindavau. 

Galima, tik reik čiužinuko

Kažkur lovytės-maniežo aprašyme skaičiau, kad dauguma lovyčių-maniežų yra skirti vaikučiams iki 14 kg ir 90 cm ūgio. Taigi, visai pasimečiau dėl pasirinkimo
. Ir šiaip tokie aprašymai būna prie lovyčių-maniežų kurių standartiniai matmenys 60x120. O mes kaip tik tokio dydžio norime. Gal mamytės žinot ar iš tikrųjų lovytės-maniežai skirti vaikučiams iki tam tikro ūgio ir svorio?

Ir dar klausimėlis: ar būna pirkti čiužinukų nestandartinių matmenų lovytėms (jeigu neklystu 105x70)?

Mes turime ir medinę lovytę ir maniežą lovytę
. Tai negalime atsidžiaugti kaip gerai, lovytėje miegame, o maniežas skirtas žaidimams ir kelionėms, nes jeigu kur važiuoti, tai labai gerai pasiimti, kadangi susideda į kompaktišką tašę
. Ir leliukas turi savo atskirą lovą, nereikia kartu miegoti.

QUOTE(Usska @ 2006 01 23, 16:38)
As labai ilgai svarsciau, rinkausi, abejojau ir nusipirkau va toki http://www.graco.co....contourelectra/ manieza. !
Jo sitas maniezas tikrai
. As irgi tokio nooooriu!! O kur gauti?
Jo sitas maniezas tikrai

O tu is kokio miesto,Minna?
Kaune yra jonelio kiemely,mes irgi pirkom Graco,tai labai fainas!
Ir vystimui ta lentuke naudojom gan ilgai,tikrai super...o ir vietos uzima nedaug,nes pirkom ta,trumpesni,tai negalim atsidziaugti...o ciuzinuka kokosini,tai pirkom atskirai,ir po to vyras gala jo nupjove,nes netilpo ...
Kaune yra jonelio kiemely,mes irgi pirkom Graco,tai labai fainas!

Ir vystimui ta lentuke naudojom gan ilgai,tikrai super...o ir vietos uzima nedaug,nes pirkom ta,trumpesni,tai negalim atsidziaugti...o ciuzinuka kokosini,tai pirkom atskirai,ir po to vyras gala jo nupjove,nes netilpo ...

QUOTE(tetabeta @ 2006 02 22, 09:58)
Musu lelius miega nuo gimimo manieze, dabar jam jau 7 men ir yra labai judrus, manau jei miegotu loveleje butu problemu su tomis grotelemis, tai ranka ikisa tai koja, pastoviai reiketu gelbeti 

apie medine lovyte esu girdejusi toki atveji tikra,kad mergyte ikiso galvyte tarp tu virbu ir pasismauge