Užauginau sūnų manieže-lovytėj ir nė vienos iš jūsų vardijamų problemų nebuvo, tiesa ir lovytė kainavo 380 kai min alga buvo 600... pagrindas kietas, lentos tiesiog su plonu paminkštinimu, o kadangi maniškis pastoviai blūdindavo per miegus tai į medinę būtų visus smegenus atsitrankęs... nes baigė blūdint apie 12 metų būdamas (iš lovos iškrisdavo ar išlipdavo ir vaikščiodavo-nu toks va naktinukas) mažei pirkom medinę bet irgi, apsaugom apraišiojau nes vienu metu buvo pradėjus stotis joje, tai keliskart tikrai užsigavo, plius rankytė ir kojytė buvo pastrigus gan skaudžiai... bet kažkaip labai trumpas tas neatsargumo laikas truko, tai nebekeitėm. Aišku dabar ką matau parduotuvėse tai labai daug pigaus šlamšto, dar nauja būdama kliba juda byra visa ta maniežinė lovytė, bet sakyt kad TIK medinė ir nieko kito-nepagrįsta. Abi turi ir pliusų, ir minusų.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+
Dauguma tevu (ne visi, bet dauguma) manieza isigyja vietoj loveles, taupymo sumetimais. Bet mano manymu, cia taupyti neverta. Geriau tada kokia deveta lovele isigyti, nei nauja manieza, pastoviam leliuko miegojimui.

As pati kazkada irgi tik 500lt. uzdirbdavau, bet nekilo mintis nusipikti maniezo ne uz ka.
Ir pagrindas tikrai ne kietas, ko gero Jus kazko nesuprantat. Netgi jei isideda ciuzinys ir taip nera patogu fiziologiskai leliukui miegoti.

O kad dauguma leliuku yra neramus, tai faktas ir man ne naujiena. As pati keturis vaikus auginu ir buvo ir bus visko, bet ne karto nesudvejojau, kad normalia lovele galeciau iskeisti i ta "rakladuske".

O nusaugoti visa laiko vaiko nenusaugosi, vistiek jis sugebes uzsigauti...rankytes ir kojytes mano vaikai taip pat buvo ikyse ir nieko blogo neatsitiko. Kartais perdaug perdetai i viska tevai reaguoja...

Vaikas turi susipazinti su savo aplinka, su miego teritorija ir pan.
Kaip ir minejau, as uz manieza kelionese, bet tikrai ne namuose pastoviam miegojimui.