Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

TIK UZ MEDINES LOVYTES thumbup.gif , PIRMOJI MIEGOJO IKI 3 METUKU MEDINEI LOVELEI, ANTROJI TAIP PAT MEDINEJE MIEGA. MAN TOS MEDZIAGINES NEPATIKIMOS ATRODO schmoll.gif NA NEBENT TIK KUR LAIKINAI KELIONEJE, O SIAIP NEEEE schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2011 04 10, 12:28)
Turim abi - medinė lovelė, yra vaiko miegojimo vieta, o maniežinė kelioninis variantas, puikiai praverčiantis tiek ilgesniam vasarojimui, tiek panakvojimui pas močiutę. Taip vaikas visada žino, kur jo vieta, viskas ten sava ir pažįstama.

Mes taip pat! thumbup.gif
Atsakyti
ir man maniežas tik kelioninis variantas ax.gif medinė thumbup.gif
Atsakyti
turim didele medine lovele, bet joje nemiega. Ten miega zaisliukai biggrin.gif loveleje ji tik zaidzia diena smile.gif
kadangi maitinu pati, man patogiau miegoti kartu ax.gif
Atsakyti
Sveiki

Sakykit mums jau metukai ir mastom kur migdyti reiks dukryte nes medine lovyte tuoj neatlaikys dukrytes sokinejimu ir lovos supavimu nes jau buvo naudota kito vaikiuko. As galvoju jai mieguciui pirkti manieza ir ciuzinuka. O gal dar kokiu variantu buna tokio amziaus vaikams? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O lova vaikiška nenorit pirkti kur yra tokios nedideles vaikam skirtos? nors dar jūsų metų vaikutis lovytei vaikiškoi gali miegoti smile.gif
Atsakyti
As esu uz medine lovyte g.gif
Atsakyti
Medine lovyte.
Maniezai labai populiarus amerikoje vietoj lovyciu ax.gif
Atsakyti
As turiu abi, medine pas mus, o kelionine su ciuzinuku pas mociute. thumbup.gif
Reikalui esant galima ir i kelione veztis.
Papildyta:
QUOTE(Nightmoon @ 2011 05 09, 23:00)
Sveiki
Sakykit mums jau metukai ir mastom kur migdyti reiks dukryte nes medine lovyte tuoj neatlaikys dukrytes sokinejimu ir lovos supavimu nes jau buvo naudota kito vaikiuko. As galvoju jai mieguciui pirkti manieza ir ciuzinuka. O gal dar kokiu variantu buna tokio amziaus vaikams? 4u.gif  4u.gif

Dabar jau neapsimoka pirkti maniezo, geriau lova ir prie lovos tokia spec.sienele uzsideda, as turiu thumbup.gif
Atsakyti
turim ir medine lovyte ir manieza,lovyte miegamajeme, o maniezas svetaineje.taciau niekad manieze nemigdziau jis man tarnauja tam kad galeciau palikti vaikiuka saugiai pazaist,dabar naudoju mazai idedu tik jei reikia kur trumpam nubegt.
musu lovyteje dar as maza budama miegojau,bet dar pakankamai tvirta antra vaika joje auginu thumbup.gif
Atsakyti
iki 9 men naudojom lovyte paskui persikraustem i maniega, nes dukryte daznai stodavosi ir griudavo i loveles remus visai neminkstai
Atsakyti
man tai medine lovyte atrodo geriau. ir stypukus galima isimti ir dugna reguliuoti. bet gal ir maniezams tai galima? nezinau... bet vistiek medine lovele thumbup.gif
Atsakyti