Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

iš patiries sakau, kad lovyyyytėėėėė...maniežas visgi lieka maniežu smile.gif tas pats kaip suaugusiems reiktų rinktis, lovą ar kokią išsilankstomą ( „raskladūškę“)
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 08 15, 20:49)
Mums lovytes apsauga puikiai tarnauja, o pasilipt jam nera ant kur, nes lovyte jau nuzeminta, t.y. nuleistas dugnas, tai jam lovyte iki smakro, o perlipt galimybiu, kad ir kaip jis noretu neturi, nes tai neimanoma.

Galiu pasakyt,kad vaikas vaikui nelygus. Pas mus irgi su nuleistu dugnu jai iki smakro , taciau virbais ji sugeba pakankamai aukstai uzsiropsti. Tikriausiai alpiniste auginu biggrin.gif
Atsakyti
Man tiko tik meninė lovytė, o maniežas irgi buvo reikalingas. lovytė tarnavo iki pat treju metuku, nuo vieneriu metuku viena sienele nuėmėm ir uždėjom nedideli borteli ir buvo kaip paprasta vaikiška lovytė. O štai maniežo prireikė kai vaikas ėmė sėdėti, išpradžiu maniau kad niekam nereikia ir ant grindu patiesusi adijala pasodindavau. Tačiau prasidėjo nositės varvėjimai kosuliukai. visgi grindis pas mus neperšilčiausios o dar palei grindis skersvėjistraukia kai langa atidarai. buvo išsigelbėjimas medinis maniežas su apsaugėlėm. ten mažiukas praleisdavo laika kai aš sukiodavausi prie viriklės, arba kokiu kitu darbu užsiimdavau.Maždaug per diena išeidavo 3-4 vallandos, aišku su pertraukėlėm. tuomet mes kartu žaisdavom ant mūsų dvigulės lovos.
user posted image

O apsauga lovytėje nebebuvo saugu kai tik vaikas pradėjo stovėti 8 mėn.todėl vėlgi nusprendžiau kad jei kada dar reikėtu pamastyti geriau pati pasiučiau nei tokius pinigus išmesti dėl keletos mėnesiu. Aplamai jaučiu 3 vaika butu žimiai pigiau auginti nes su 2 lialiais ivairius dalikus pasimokiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 28 rugpjūčio 2005 - 10:39
Sveikutės 4u.gif
nusprendėm pirkti maniežą lėliukui, miegojimui.. gal kas patarsit kokios firmos geriausi?

ačiū
Atsakyti
Koks geriausias, tai nežinau, bet pati turiu nusipirkusi ABC design firmos. Kol kas nesiskundžiu. Kelionėse jau n kartų naudojau ir esu patenkinta smile.gif .Maniškis mėgėjas naktį prabudinėt, tai labai patogu, jog galima pavežiot ( prieky yra du ratukai) ir vėl lelius miega thumbup.gif . Dar patinka, kad iš galo su užtrauktuku galima atidaryt . Aš palieku atitrauktą, tai lelius ir landžioja pirmyn atgal biggrin.gif . Geras jam užsiėmimas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2005 09 23, 12:12)
Koks geriausias, tai nežinau, bet pati turiu nusipirkusi ABC design firmos. Kol kas nesiskundžiu. Kelionėse jau n kartų naudojau ir esu patenkinta  smile.gif .Maniškis mėgėjas naktį prabudinėt, tai labai patogu, jog galima pavežiot ( prieky yra du ratukai) ir vėl lelius miega  thumbup.gif . Dar patinka, kad iš galo su užtrauktuku galima atidaryt . Aš palieku atitrauktą, tai lelius ir landžioja pirmyn atgal  biggrin.gif . Geras jam užsiėmimas  mirksiukas.gif .

ačiūkas 4u.gif
o tai jūs pastoviai migdot manieže, ar dar turi visgi lovytę?
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2005 09 30, 17:02)
ačiūkas  4u.gif
o tai jūs pastoviai migdot manieže, ar dar turi visgi lovytę?

Nėr už ką tongue.gif . Aš maniežą naudoju tik kelionėms, mano zuikis miega lovytėj. Bet tą maniežą esu pastačius kitam kambary, tai jis ten ir landžioja per dieną mirksiukas.gif . Jei sugalvotum pirkt lovytę, tai pirk supamą. Aš nusipirkau nesupamą, tai po keletą mėnesių mano mama užsakė pas meistrą tuos lankus ar kaip juos ten pavadint, kad suptųsi smile.gif .Labai gerai, kai gali pasupt thumbup.gif . Išbandžiau ant savo kailio rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2005 09 30, 20:36)
Nėr už ką  tongue.gif . Aš maniežą naudoju tik kelionėms, mano zuikis miega lovytėj. Bet tą maniežą esu pastačius kitam kambary, tai jis ten ir landžioja per dieną  mirksiukas.gif . Jei sugalvotum pirkt lovytę, tai pirk supamą. Aš nusipirkau nesupamą, tai po keletą mėnesių mano mama užsakė pas meistrą tuos lankus ar kaip juos ten pavadint, kad suptųsi  smile.gif .Labai gerai, kai gali pasupt  thumbup.gif . Išbandžiau ant savo kailio  rolleyes.gif .

na, mes dabar nupirkom tokį maniežą, kur ir miegot galima. Visgi mums didžiausias jo privalumas, kad galima keliaut lengvai.. be to, vaikutis niekur nesidaužo. O kai paaugs, tada pirksim jau didesnę lovytę 'ant išaugimo"...

o dėl lovytės - nu vyras sakė, jei jau labai trūks, nupirksim. Vat o nusižiūrėjom su lingėm ir laaabai fainą.. ax.gif
Atsakyti
maniskis miegojo tokioj mazytej lovytej bet nuo 4 men nelabai i ja tilpo blink.gif tai va nusipirkom manieza.... idejom ciuzinuka normalu ir ten jis daba miega blush2.gif maniezas hauch su antru dugnu tai jis super fainiai nes galima lengvai pasupt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Prasau patarimo:

Turim lovyte, kurioje dukra nemiega, o naudojam tik vystymo lentai pasidet...Dabar sugalvojom pirkt manieza - del to,kad ji stojasi, o musu lovyte nestabili ir bijom kad iskris....Ka patartumet? ASr vaikas nesijaus kaip narvelyje? Ar patogu migdyt vaika pvz iki kokiu 2 metu? Ar patogu issiimti vaika? Prasau patarimu is patirties...Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo vaikutį migdau lovytėje-manieže ir nesiskunndžiu.Kol buvo mažesnė naudojau 2-ą aukštą,kad būtų patogiau išsikelti.Dabar mano dukrytė stojasi ir nebaisu,kad nukritus užsigaus, nes ji nemedinė,vartosi lovytėje kaip nori ir jokių problemų.Labai patinka žiūrėti pro tinklelį ir žaisti kū-kū.Kelionėje super,o be to gali joje žaisti kaip manieže. tongue.gif Pirkom gariūnuose 130lt.hauk firmos.
Atsakyti
QUOTE(eziukai @ 2005 11 10, 20:19)
Nuo pat gimimo vaikutį migdau lovytėje-manieže ir nesiskunndžiu.Kol buvo mažesnė naudojau 2-ą aukštą,kad būtų patogiau išsikelti.Dabar mano dukrytė stojasi ir nebaisu,kad nukritus užsigaus, nes ji nemedinė,vartosi lovytėje kaip nori ir jokių problemų.Labai patinka žiūrėti pro tinklelį ir žaisti kū-kū.Kelionėje super,o be to gali joje žaisti kaip manieže. tongue.gif  Pirkom gariūnuose 130lt.hauk firmos.

O ciuzinuka dejote dar koki nors papildomai? kokioje vietoje GAriunuose buna maniezu? mes irgi labai norim unsure.gif
Atsakyti