Na turiu, lovyte - manieza ir esu visiskai patenkinta, kai reikia sulankstau ir mes iskeliaujame, o kai mergyte pradejo stoveti tai tos medziagines sieneles buvo pats tas kad nesusitrenktu galvytes. Kai pamaciau kaip stipriai ji galetu uzsigauti atsitrenkus i medines grotas, visiskai save pateisinau, kad neturiu medines lovytes, tik zinoma reikia ideti gera ciuzini ir viskas kuo puikiausiai, vaikas laimingas ir saugus.
Net nežinau. Jau kaip ir reiktų nusipirkti, bet neapsisprendžiu ką
Gal ir kvailas klausimas, bet vežantis kur nors vaiką, gal galima jį vežymėlyje migdyti ten dieną ar dvi, ar ne... ?

Iki puses metu turejau medine lovyte, bet mano princese visiskai atsisake joje miegoti, persikrauste pas mus i lova. Kai pradejo vartytis, vis istrikdavo kojyte ar rankyte tarp virbu, ar galvyte versdamasi susitrenkdavo, uzsigaudavo ir pabusdavo, o tada jau pas tevelius i lova. Maniezas buvo panaceja, vaikas ismiega visa nakti savo loveleje nepabusdamas, negaliu iki siol atsidziaugti, nuostabus isradimas.
O del miegojimo vezime, tai tik iki tam tikrto amziaus. Paskui baisu, kad neiskristu.
O del miegojimo vezime, tai tik iki tam tikrto amziaus. Paskui baisu, kad neiskristu.
Is lovytes sunus buvo iskrites pora kartu. Is maniezo dukryte nei karto dar neiskrito, nes jo sieneles daug aukstesnes(bent jau nei musu medines lovos)
Kudikeliui gal labiau maniezai centrai tiktu patogu nes su vystymo stalu buna .
As buvau uzsiskiedusi, kad mano vaikui reikia lovytes-maniezo, nes juk vasara daug isvyku ir pan., bet kazko mes apsigalvojom, kad jei ka ir vezime pamiegos. Tad pirmus savo metus vaikas isvykose miegojo vezime, o dabar jei kur vaziuojam pasiguldom ji pas save i viduriuka, zinoma jis nera labai patenkintas miegodamas ne savo lovyteje, bet per daug nesipriesina. Dziaugiuosi, kad apsigalvojom, nes vis tik maniezas nera butinas daiktas.
O mes vel sugrizom miegot i manieza.
Jau anksciau minejau,kad mes pradejom miegoti manieze, veliau persikraustem i lovyte su lingem,nes reikedavo po puse nakties supti.
Bemiegodama lovytei
visb ikisdavo ranka ar kojyte tarp virbu ir daznai prabusdinedavo. Uztai dabar kuo ramiausiai ismiega visa nakti

Bemiegodama lovytei

O lovytes apsaugos nepadeda nuo rankyciu ar kojyciu istrigimo tarp virbu ir galvyciu dauzymo? As nusipirkau ir tikiuosi visu tu bedu isvengt. Ar jusiskiai kleckai ir su apsaugomis uzstrigdavo...?
Kol nelipdavo is lovytes, tai padedavo, o dabar jos labai gerai padeda pasilypeti. Ant ju,kaip laipteliu pasilipa ir keliakoja per virsu

Kol nelipdavo is lovytes, tai padedavo, o dabar jos labai gerai padeda pasilypeti. Ant ju,kaip laipteliu pasilipa ir kelia koja per virsu

Aš turiu medinę lovytę ir esu labai patenkinta
Vaikučiui patinka joje miegoti, o ir žaisti patogu padedu kokią pagalvę, kad atsiremt būtų minkščiau ir viskas. Ir įkelti patogu į lovytę. O maniežas manau visai nėra būtinas, nes mano
mėgsta visus matyti, tai aš jam paklojau kaldrytę ant grindų ir jis ten žaidžia ramiai.

Mums lovytes apsauga puikiai tarnauja, o pasilipt jam nera ant kur, nes lovyte jau nuzeminta, t.y. nuleistas dugnas, tai jam lovyte iki smakro, o perlipt galimybiu, kad ir kaip jis noretu neturi, nes tai neimanoma.