o čia mano labai skanūs pietūs
Pangasijų filė pamarinavau per naktį su pipirais, citrininiais pipirais, žuvų prieskoniais, vegeta. Kepiau orkaitėje, prieš pabaigą uždėjau pjaustytų svogūnų laiškų, krapų, pomidorų riekelėmis ir ant viršaus tarkuoto sūrio. Salotos - kopūstas, morka, majonezas, druska. Labai skanu
Virtinukai su mėlynėmis ir kiti su varške
600 gramų miltų (reliai man dar kokio 100 trūko, tai pridėjau, žiūriu pagal tešlą)
200 gr margarino kepiniams
220 gr. kefyro (pyliau 1,5 puodelio nemažo)
druskos
viską išmaišyti, pradėti minkyti ir žiūrėti kad tešla nekibtų prie rankų, jei reikia dar miltų. kočiojau tada, išspaudžiau apskritimus su puodeliu, dėjau į tą aparačiuką virtiniams, tada dėjau mėlynes sumaišytas su cukrumi,reikia labai nedaug, po arbatinį šaukštelį ,gavos va tokie nevirti:
o dar į kitus dėjau varškės įdarą (varškė, cukrus, kiaušinis)
virė apie 15 minučių,reikia ragauti.
o galutinis rezultatas toks:
600 gramų miltų (reliai man dar kokio 100 trūko, tai pridėjau, žiūriu pagal tešlą)
200 gr margarino kepiniams
220 gr. kefyro (pyliau 1,5 puodelio nemažo)
druskos
viską išmaišyti, pradėti minkyti ir žiūrėti kad tešla nekibtų prie rankų, jei reikia dar miltų. kočiojau tada, išspaudžiau apskritimus su puodeliu, dėjau į tą aparačiuką virtiniams, tada dėjau mėlynes sumaišytas su cukrumi,reikia labai nedaug, po arbatinį šaukštelį ,gavos va tokie nevirti:
o dar į kitus dėjau varškės įdarą (varškė, cukrus, kiaušinis)
virė apie 15 minučių,reikia ragauti.
o galutinis rezultatas toks:
QUOTE(grange @ 2008 07 21, 17:26)
Virtinukai su mėlynėmis ir kiti su varške
MMMMMMmmmm kaip skanu ir is kur gauti melyyyyyniuuuuuu!!!.Jos pas mus kazkokios baltais viduriais..netikros...
QUOTE(daividija @ 2008 07 21, 21:16)
MMMMMMmmmm kaip skanu ir is kur gauti melyyyyyniuuuuuu!!!.Jos pas mus kazkokios baltais viduriais..netikros...
šaldytų nėra?
QUOTE(grange @ 2008 07 21, 21:29)
Jau tas prapjautas virtinukas mano burnoje
Kazin, o kaip gautus, jei melynes su varske ismaisyti ir deti? Gal ir skanu?
RENATELE labai skaniai atrodo zuvyte, noreciau
Eina sau siandien suxarikai, ryt atsigriebsiu, kepsiu kotleciukus, pavadinimu ''pauksciu pienas'', nusiziurejau is rusu svetaines, kur kazkuri mamyte ikele.Aciu jai
viskas niam niam
QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 22:22)
Jau tas prapjautas virtinukas mano burnoje
Kazin, o kaip gautus, jei melynes su varske ismaisyti ir deti? Gal ir skanu?
Kazin, o kaip gautus, jei melynes su varske ismaisyti ir deti? Gal ir skanu?
prašom
jo jo skanu, pamiršau pasakyti, kad kelis bandžiau taip. man patiko, nes vien su varške kažko per saldūs buvo (mama nusaldino įdarą darydama) o kur vien mėlynės toks kartumas, nes kažko mėlynės iš rekyvos karčios pasirodė. tai kelis pabandžiau sumaišyt tai man tai labai super gavos. kitą kart jei daryčiau tai tik taip
niam kaip viskas skanu O mes šiandien irgi valgėm pangasijų file, tik folijoj keptas. Bet alkana šeimyna buvo-foto nėra
Kepsneliai
reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko . Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:
Aš valgiau su grikiais, vyras - su bulvėmis. Garnyras - Jūsų fantazija
reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko . Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:
Aš valgiau su grikiais, vyras - su bulvėmis. Garnyras - Jūsų fantazija
QUOTE(gija23 @ 2008 07 22, 09:23)
Kepsneliai
reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko . Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:
Jie tikrai labai skanūs , aš darau visada su faršu ir dar dedu smulkiai pjaustyto svogūno, dabar kai toks metas galima pridėti krapų, petražolių. reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko . Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:
QUOTE(Renatėlė @ 2008 07 21, 17:42)
o čia mano labai skanūs pietūs
acha, tikrai labai skaniai atrodo, labai panasus receptas i sonatinos zuvi prancuziskai
QUOTE(grange @ 2008 07 21, 19:26)
ojeja.... labai noriuuuuu
QUOTE(daividija @ 2008 07 21, 20:16)
MMMMMMmmmm kaip skanu ir is kur gauti melyyyyyniuuuuuu!!!.Jos pas mus kazkokios baltais viduriais..netikros...
ten tos amerikoniskos ar kaip jos ten vadinamos, tokios dideles ar ne? ju net skonis kitoks
o as vakar dariau idarytas cukinijas, apsivalgymas kaip skaniai gavos jei vaikis leis, ikelsiu siandien foto (su receptu zinoma )
grangeeee,vsio ryt darauuuuuuu
Sparneliai su plutele
pamarinuoju,tada apvolioju i krakmola ,apkepu is abieju pusiu,tada susedu i puoda uzpilu grietinele ir kelias min. patroskinu.
Visciukas 'taboka'
nors vyras liepe prisipazint,kad varles cia
marinata dariau toki
1 a.s. medaus
1 a.s. sojos
1 a.s. acto
1 a.s. aliejaus
6 skilteles cesnako
krapu,pipiru..
istrinus para laikiau,po to i orkaite ir 15 min.
dar salia vienos dienos rauginti agurkeliai
trilitriniui 2 saujos krapu,6-8 skilteles cesnako.Sudeti agurkus ir uzpylti verdanciu vandeniu,i 1l 1s druskos ,valgyt galima iskart kaip tik atsala,po 3-4 val.
Sparneliai su plutele
pamarinuoju,tada apvolioju i krakmola ,apkepu is abieju pusiu,tada susedu i puoda uzpilu grietinele ir kelias min. patroskinu.
Visciukas 'taboka'
nors vyras liepe prisipazint,kad varles cia
marinata dariau toki
1 a.s. medaus
1 a.s. sojos
1 a.s. acto
1 a.s. aliejaus
6 skilteles cesnako
krapu,pipiru..
istrinus para laikiau,po to i orkaite ir 15 min.
dar salia vienos dienos rauginti agurkeliai
trilitriniui 2 saujos krapu,6-8 skilteles cesnako.Sudeti agurkus ir uzpylti verdanciu vandeniu,i 1l 1s druskos ,valgyt galima iskart kaip tik atsala,po 3-4 val.