Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 07 20, 21:14)
O įdarytus baklažanus aš kai kepu, tai į mėsos - daržovių įdarą įdedu truputį cinamono. Keistai gal skamba, bet duoda fantastišką prieskonį. Ir pabandykit ant viršaus vietoj paprasto sūrio uždėt su mėlynuoju pelėsiu, irgi laaabai skonį pagyvina. thumbup.gif

ačiū už idėjas, reiks pasinaudot 4u.gif
Atsakyti
Bulviu, darzoviu, mesos apkepas - jautienos ir kiaulienos farsas su prieskoniais bei kartu su troskintais svogunais, paprika ir sparaginem pupelem -visa sita i formeles apacia, ant virsaus - tarkuotos bulves, morkos ir cukinijos mirksiukas.gif viska uzpyliau plaktu kiausiniu su kefyru. Kepiau orkaiteje.
user posted image
valgem su salotom mirksiukas.gif salota+svoguno laiskai+krapai+rauginti agurkai+zali agurkai+pomidorai, uzpilda citrinos sultim ir aliejumi bei prieskoniais mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nesimato nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 21, 12:22)
Nesimato nuotraukų  unsure.gif

man tai rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 21, 12:23)
man tai rodo unsure.gif

Jau matau, naršyklę persikroviau ax.gif Apkepas atrodo labai gardžiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 21 liepos 2008 - 11:31
QUOTE(bonda @ 2008 07 21, 12:21)
Bulviu, darzoviu, mesos apkepas - jautienos ir kiaulienos farsas su prieskoniais bei kartu su troskintais svogunais, paprika ir sparaginem pupelem -visa sita i formeles apacia, ant virsaus - tarkuotos bulves, morkos ir cukinijos mirksiukas.gif viska uzpyliau plaktu kiausiniu su kefyru. Kepiau orkaiteje.
user posted image
valgem su salotom mirksiukas.gif salota+svoguno laiskai+krapai+rauginti agurkai+zali agurkai+pomidorai, uzpilda citrinos sultim ir aliejumi bei prieskoniais mirksiukas.gif
user posted image

apkepas tikrai skaniai atrodo saunuole kaip skanu mtyt 4u.gif
Atsakyti
acha, skanus apkepas, o as siandein cukinijas idarytas darysiu ax.gif
Atsakyti
mmmm bigsmile.gif kokiu geriu cia pilna clap_1.gif
o cia mano pietus: skaldytu zirniu sriuba su grietine smile.gif
user posted image
pamirkiau skaldytus zirnius para vandenyje, tada supyliau i puoda su sultiniu ir viriau, dar imeciau svieziu bulviu smile.gif viriau ilgai, nes man labai patinka, kai zirniai isskysta blush2.gif dar galim i ja deti morku ir visokiu kitu darzoviu smile.gif
Atsakyti
Sojos mėsytė su ryžiais.

Reikės: sojos mėsytės, buljono, vegetos, krakmolo, pomidorų, sweet čili padažo, morkų, svogūnų, agurko, aliejaus, ryžių.

Sojos mėsą išverdame vandenyje su keliais kubeliais buljono. Nukošiame. Apibarsome vegeta, apvoliojame krakmole ir kepame aliejuje. Suberemia daržoves, padažus ir dar pakepame. Patiekiama su ryžiais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 07 21, 13:08)
Sojos mėsytė su ryžiais.

atrodo super, tik sojos as nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 21, 15:08)
atrodo super, tik sojos as nemegstu schmoll.gif

Aš pirmą kart gaminau, tai nežinojau ko tikėtis, bet patiko. Didžiausias pagyrimas tas kad vyras "neišbrokavo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 07 21, 15:52)
Aš pirmą kart gaminau, tai nežinojau ko tikėtis, bet patiko. Didžiausias pagyrimas tas kad vyras "neišbrokavo" smile.gif

biggrin.gif maniskis jau isbrokuotu, nes jam turi buti mesa, o ne jos pakaitalas lotuliukas.gif

o as jau prisiryjau silkines koses, uzmasinot jus cia mane doh.gif
Atsakyti