Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

vakar pietums pas mus buvo KIBINAI
receptas paimtas is KIBINU TEMOS pagal KUTVELOS nurodyta nuoroda ax.gif
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino ( as naudojau vilniaus kepimo margarina)
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiūpsnelio druskos
Idarui turejau 0,5 kg kiaulienos ir jautienos farso, supjaustyto kubeliais prieskoniu megstamu margarino geras saukstas ir siek tiek virnto vandens. idarui viska sumaisyti.
teslos gaminimas i inda persijoti multus ir sutrinti su sudetu pjaustytu gabaleliais margarinu. sutrinti su pirstais kol margarinas tolygiai susijungs su miltasi ir nebeliks atskyru gabaleliu. daugiau imusti 3 kiausinius ir vieno kiausinio baltyma ( tryni apsideti atskirai ir sumasius su siek tiek vandens uztepti ant kibinu virsaus pries kapima). sudeti grietine ir siek tiek druskos ir minkyti tesla kol neblips prei ranku. paruosta tesla deti i saldytuva maziausiai puse valandos. po to itsraukti ir gaminti kibinus.
user posted image
skanaus

Atsakyti
Įdaryti baklažanai smile.gif

kadangi pas mane orkaitė nelabai gera, tai pirmiausia susimalus faršą jį pakepinau ant keptuvės, įdėjau pievagrybių, tada faršą sudėjau į baklažanus, pabarsčiau raudonąja paprika, kepiau 15 min., užbėriau sūrį ir svogūnlaiškius, dar keliom minutėm į orkaitę ir valgom smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 20, 10:29)
Įdaryti baklažanai  smile.gif

Nuotraukeleje atrodo labai skaniai thumbup.gif nesu valgiusi kepto baklazano, koks jo skonis, ka primena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 13:44)
Nuotraukeleje atrodo labai skaniai thumbup.gif nesu valgiusi kepto baklazano, koks jo skonis, ka primena? ax.gif

MB tai sakė, kad valgo kojinę doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man skanus jis, toks minkštutis, net nežinau, ką primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 18, 17:11)
blush2.gif  wub.gif ir skani gavos wub.gif

o forma pirkau as maximoj -buna visokiausiu thumbup.gif labai gera- ir saldumynam, ir mesynam biggrin.gif

forma vis užkabindavo akį, bet nedrįsau pirkt, ieškojau tokios pat tefloninės. Kažkaip man atrodė, kad mėsai geriau būtų. g.gif Bet niekur nerandu tokios, tai reiks nusipirkt silikoninę. O gal galit kepėjėlės parekomenduot kokius nors patiekaliukus į teflonines delno dydžio širdelės formos formeles. Faršas manau bus sausokas ax.gif . Gal yra kokių idėjų. Nes prisipirkau jų nemažai, dabar kaip tik joms maximoj akcija. Gražiai atrodo, bet dar nieko negaminau. Gal kas turit ir jau išbandėt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 20, 13:49)
MB tai sakė, kad valgo kojinę  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man skanus jis, toks minkštutis, net nežinau, ką primena  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šmaikštuolis TB

ot dabar susimasciau, ar ta baklazano minkstima reikia ispjauti ar ne, ta prasme, kur tau telpa farsas su pievagrybiais, jei neispjauni??? g.gif
Atsakyti
MB tai sakė, kad valgo kojinę  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man skanus jis, toks minkštutis, net nežinau, ką primena  g.gif

nu ir isireiske doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 14:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif šmaikštuolis TB

ot dabar susimasciau, ar ta baklazano minkstima reikia ispjauti ar ne, ta prasme, kur tau telpa farsas su pievagrybiais, jei neispjauni???  g.gif

man atrodo kad kakiek iskobt reikia ir apkepint ta minkstima irgi, bet negarantuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 13:44)

Man keptas baklazanas primena virtus lasinius lotuliukas.gif tokius gerai patizusius lotuliukas.gif Todel vieno negaliu valgyt, o siaip su kitom darzovem skanu ax.gif
Kas cia tik darosi dabar g.gif NAKTIBALDA isitaise kazkoki gerbeja, o ELENA kiek suprantu, zmona susirado lotuliukas.gif (tiek prigaminti thumbup.gif )
AGNIUKE irgi matau ne kiek neatsilieka su kulinariniais sedevrais, man ypac kepeneles wub.gif
INETUM viena nors kibinuka prasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 20 liepos 2008 - 14:03
Elena
Naktibalda
Šaltmėte
inetum
JoanaS
Agniuke

Šaunuolės
Jamu viiiiskąąąą,apžora aš user posted image

Prisijuokiau karsta.gif hihihi.gif ,gerai čia sulygino lotuliukas.gif .
Man tai baklažanas labai skanu thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 20 liepos 2008 - 14:06
baklazanai lb skaniai atrodo bigsmile.gif

nesu ragavus blush2.gif gal reiks kada pasigaminti...

as einu karbonadus kepti, bet nedesiu foto, nes paprastas patiekaliukas ax.gif
Atsakyti
sveikos mes ka tik pavakarieniavom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 20, 16:09)
sveikos mes ka tik pavakarieniavom

ir? nu tai skanaus.

RECEPTAI SU NUOTRAUKOM.
PRASOM RECEPTA!!! tongue.gif
Atsakyti