vakar pietums pas mus buvo KIBINAI
receptas paimtas is KIBINU TEMOS pagal KUTVELOS nurodyta nuoroda
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino ( as naudojau vilniaus kepimo margarina)
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiūpsnelio druskos
Idarui turejau 0,5 kg kiaulienos ir jautienos farso, supjaustyto kubeliais prieskoniu megstamu margarino geras saukstas ir siek tiek virnto vandens. idarui viska sumaisyti.
teslos gaminimas i inda persijoti multus ir sutrinti su sudetu pjaustytu gabaleliais margarinu. sutrinti su pirstais kol margarinas tolygiai susijungs su miltasi ir nebeliks atskyru gabaleliu. daugiau imusti 3 kiausinius ir vieno kiausinio baltyma ( tryni apsideti atskirai ir sumasius su siek tiek vandens uztepti ant kibinu virsaus pries kapima). sudeti grietine ir siek tiek druskos ir minkyti tesla kol neblips prei ranku. paruosta tesla deti i saldytuva maziausiai puse valandos. po to itsraukti ir gaminti kibinus.
skanaus
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 20, 10:29)
Nuotraukeleje atrodo labai skaniai nesu valgiusi kepto baklazano, koks jo skonis, ka primena?
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 13:44)
Nuotraukeleje atrodo labai skaniai nesu valgiusi kepto baklazano, koks jo skonis, ka primena?
MB tai sakė, kad valgo kojinę man skanus jis, toks minkštutis, net nežinau, ką primena
QUOTE(bonda @ 2008 07 18, 17:11)
ir skani gavos
o forma pirkau as maximoj -buna visokiausiu labai gera- ir saldumynam, ir mesynam
o forma pirkau as maximoj -buna visokiausiu labai gera- ir saldumynam, ir mesynam
forma vis užkabindavo akį, bet nedrįsau pirkt, ieškojau tokios pat tefloninės. Kažkaip man atrodė, kad mėsai geriau būtų. Bet niekur nerandu tokios, tai reiks nusipirkt silikoninę. O gal galit kepėjėlės parekomenduot kokius nors patiekaliukus į teflonines delno dydžio širdelės formos formeles. Faršas manau bus sausokas . Gal yra kokių idėjų. Nes prisipirkau jų nemažai, dabar kaip tik joms maximoj akcija. Gražiai atrodo, bet dar nieko negaminau. Gal kas turit ir jau išbandėt? Ačiū
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 20, 13:49)
MB tai sakė, kad valgo kojinę man skanus jis, toks minkštutis, net nežinau, ką primena
šmaikštuolis TB
ot dabar susimasciau, ar ta baklazano minkstima reikia ispjauti ar ne, ta prasme, kur tau telpa farsas su pievagrybiais, jei neispjauni???
nu ir isireiske
Papildyta:
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 14:22)
šmaikštuolis TB
ot dabar susimasciau, ar ta baklazano minkstima reikia ispjauti ar ne, ta prasme, kur tau telpa farsas su pievagrybiais, jei neispjauni???
man atrodo kad kakiek iskobt reikia ir apkepint ta minkstima irgi, bet negarantuoju
QUOTE(Linucia @ 2008 07 20, 13:44)
Man keptas baklazanas primena virtus lasinius tokius gerai patizusius Todel vieno negaliu valgyt, o siaip su kitom darzovem skanu
Kas cia tik darosi dabar NAKTIBALDA isitaise kazkoki gerbeja, o ELENA kiek suprantu, zmona susirado (tiek prigaminti )
AGNIUKE irgi matau ne kiek neatsilieka su kulinariniais sedevrais, man ypac kepeneles
INETUM viena nors kibinuka prasau
Elena
Naktibalda
Šaltmėte
inetum
JoanaS
Agniuke
Šaunuolės
Jamu viiiiskąąąą,apžora aš
Prisijuokiau ,gerai čia sulygino .
Man tai baklažanas labai skanu .
Naktibalda
Šaltmėte
inetum
JoanaS
Agniuke
Šaunuolės
Jamu viiiiskąąąą,apžora aš
Prisijuokiau ,gerai čia sulygino .
Man tai baklažanas labai skanu .
baklazanai lb skaniai atrodo
nesu ragavus gal reiks kada pasigaminti...
as einu karbonadus kepti, bet nedesiu foto, nes paprastas patiekaliukas
nesu ragavus gal reiks kada pasigaminti...
as einu karbonadus kepti, bet nedesiu foto, nes paprastas patiekaliukas
sveikos mes ka tik pavakarieniavom
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 20, 16:09)
ir? nu tai skanaus.
RECEPTAI SU NUOTRAUKOM.
PRASOM RECEPTA!!!