QUOTE(Ulė @ 2008 08 11, 19:32)
o kad but i tema,noriu turbut srovei nusilenkt uz receptuka (pardon,jei sumaisiau)
O kaip gerai, kad skanu
ir man smagu, si ideja kilo gal koki desimtmeti atgal, kai lenkijoje pamaciau keptus odeleje kumpius vistienos, jie taip skaniai ten atrode, kad gryzus sugalvojau ir as issikepti, tik ne tokius didelius
, visai skanu dar yra i odeles sukti ryzius su trupuciu farso ir troskintu morku su zirneliais.
O siandien valgem troskintus sparnelius, marinuotus is vakaro.
1kg.sarneliu,du ropiniai svogunai, ketvirtis poro, 4 cesnako galvutes,3 saukstai aliejaus, puse pakelio saudos prieskoniu kiaulienai(tie zali)3 vid.morkos, truputis druskos-viska i puoda ir i saldytuva.Kita diena pusantros stiklines vandens ipilam,100gr.sviesto,100gr grietineles ir patroskinam.Kaip ir viskas.