Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(mammka @ 2008 08 12, 14:40)
Šiandien kepiau žuvį alaus tešloje.Kadangi skaniausia man skorpionžuvė(kuo skiriasi nuo pengasijos nelabai žinau  doh.gif ) tai ją ir naudojau.
Žuvį supjaustome gabalėliais,pabarstome prieskoniais.Tešlai reikės 2 kiaušinių (jei daug žuvies tai daugiau) ,miltų,stiklinės alaus.Kiaušinių trynius išsukam su alum,beriam miltus,kol pasidarys grietinės masė.Baltymus išplakam ir atsargiai išmaišome su alaus tešla.Mirkom gabalą žuvies ir dedam į keptuvę.Gaunasi traški iš išorės ir minkšta viduj  mirksiukas.gif .

Daržovių troškinį dariau iš visko ką turėjau.Svogūnai,morkos,paprika,pomidorai,cukinija,bazilikas,prieskoniai ir lašas tomatų padažo.

Kiek žinau, skorpionžuvė ir yra pangasija.
Labai šauniai atrodo tavo žuvytė smile.gif Troškinį imu, tik be pomidorų padažo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 08 12, 15:55)
Labai šauniai atrodo tavo žuvytė smile.gif Troškinį imu, tik be pomidorų padažo smile.gif

Neturėjau pomidorų pastos doh.gif .Tai teko tomatų šaukštą dėt .
Aš ir galvoju..žuvis ta pati,o vadinasi kitaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 12 rugpjūčio 2008 - 15:27
QUOTE(mammka @ 2008 08 12, 06:58)
Aš ir galvoju..žuvis ta pati,o vadinasi kitaip  doh.gif

Mammka, vel noriu..nu ne taip, kaip umedziu, bet norisi, labai jau skaniai atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 08 12, 15:58)
Aš ir galvoju..žuvis ta pati,o vadinasi kitaip  doh.gif

ne ne ta pati mirksiukas.gif , bet labai panaši pangasija skanesnė , bent jau man
Atsakyti
Sveikos.
Ir aš šiandien pasirodysiu rolleyes.gif
Veršienos, daržovių sriuba:
user posted image
Įdaryta paprika:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 12, 10:04)
Sveikos.
Ir aš šiandien pasirodysiu  rolleyes.gif

Įdaryta paprika:

labai sveikai ir viliojanciai atrodo- shaunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 12, 20:04)
Sveikos.
Ir aš šiandien pasirodysiu  rolleyes.gif

o receptukas kur ax.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2008 08 12, 19:39)
o receptukas kur  ax.gif  unsure.gif  rolleyes.gif

oi, o cia su receptukais reikia doh.gif del sveikumo, tai jo, pradejau sveikesni gyvenimo buda, ir nepaisau, kad puse ka darau vyras nevalgo doh.gif

sriubyte:
versienos farsas 300g;
brokoliu siek tiek,
kalafioro siek tiek;
briusiolio kopusto siek tiek;
2 bulves;
svoguniuka ir morkyte apkepinus keptuvej, viska sudedu i puoda ir verdu apie 20 min. indiski prieskoniai, druska, pipiriukai.
idaryta paprika:
4 paprikas isemiau vidu;
atskirai pasiruosiau farsa: 500g kalakutienos farso, rysiu stikline, morkos su svogunu pakepinta, druskytes, mairunas, bazilikas.
Idara sudejau i paprikas, kiek liko paleidau kukuliuku, idejau 3 pomidorus ir viriau apie 15min bigsmile.gif

Skaniu ideju eksperimentuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 12 rugpjūčio 2008 - 18:56
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 08 12, 15:55)

drinks_cheers.gif tai ta pati zuvis
Atsakyti
nu merginos kiek skanumynu kol jus prisivijau thumbup.gif
O labiausiai tai pasiilgau keptu grybu thumbup.gif Umedes skanu,bet kepti lepsiai dar skaniau thumbup.gif Laukiu kada prasides sezonas,butinai iskepsiu lepsiu galvu ir atnesiu jums paragauti biggrin.gif
Atsakyti
saltiena: viriau karkas kelias valandas, kol pati mesa nuo kaulu nusinere, tada ta mesa susmulkinau, primeciau cesnaku, svogunu, morku ir prieskoniu, dar uzviriau ir supilsciau i indus, kai atves, kisiu i saldytuva, vakare jau valgysim thumbup.gif

http://public.fotki....i/picture7.html

ir darzoviu sriuba: imeciau pirm ayzius, tada pora bulviu, morka, siek tiek pavire, tada sumeciaus voguna, parika, pora pomidoru....prieskoniu ir skanaus

http://public.fotki....i/picture3.html
Atsakyti
skaitau skaitau, atsakymo konkretaus ir nerandu, tai pangasija ir skorpionžuvė yra ta pati žuvis? tai kodėl tada pangasijoj nesijaučia dumblo prieskonio, o skorpionžuvėj jaučiais? dar radau, kad ir tilapijas bando lygint su šitom, gal žinot, kur konkrečiau galiu apie tai paskaityt? nes susivėliau konkrečiai dabar, kadangi ir parduotuvėse būna visų trijų rūšių, tik skiriasi kaina doh.gif čia gal porūšis koks, ar kaip?
Atsakyti