QUOTE(mammka @ 2008 08 12, 14:40)
Šiandien kepiau žuvį alaus tešloje.Kadangi skaniausia man skorpionžuvė(kuo skiriasi nuo pengasijos nelabai žinau ) tai ją ir naudojau.
Žuvį supjaustome gabalėliais,pabarstome prieskoniais.Tešlai reikės 2 kiaušinių (jei daug žuvies tai daugiau) ,miltų,stiklinės alaus.Kiaušinių trynius išsukam su alum,beriam miltus,kol pasidarys grietinės masė.Baltymus išplakam ir atsargiai išmaišome su alaus tešla.Mirkom gabalą žuvies ir dedam į keptuvę.Gaunasi traški iš išorės ir minkšta viduj .
Daržovių troškinį dariau iš visko ką turėjau.Svogūnai,morkos,paprika,pomidorai,cukinija,bazilikas,prieskoniai ir lašas tomatų padažo.
Žuvį supjaustome gabalėliais,pabarstome prieskoniais.Tešlai reikės 2 kiaušinių (jei daug žuvies tai daugiau) ,miltų,stiklinės alaus.Kiaušinių trynius išsukam su alum,beriam miltus,kol pasidarys grietinės masė.Baltymus išplakam ir atsargiai išmaišome su alaus tešla.Mirkom gabalą žuvies ir dedam į keptuvę.Gaunasi traški iš išorės ir minkšta viduj .
Daržovių troškinį dariau iš visko ką turėjau.Svogūnai,morkos,paprika,pomidorai,cukinija,bazilikas,prieskoniai ir lašas tomatų padažo.
Kiek žinau, skorpionžuvė ir yra pangasija.
Labai šauniai atrodo tavo žuvytė Troškinį imu, tik be pomidorų padažo